arhiva: 03/08/2006


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Banal, cretin si simplu.
de sweetfall la: 03/08/2006 21:32:00
cate nelinisti cauti sa-ntelegi?/ cate culori isi cauta o nonculoare/ in apasatul mers de cate ori / incremenesti plangand pe coridoare? / de cate ori te tulbura credinta / si cand arunci cu pietre la-ntamplare?/ prea mult contrast, prea multa siguranta/ usoara gratie si o lipsa de speranta/ un cantec sters ce se aude-n vechi décor/ un suflet mort ce s-a uscat de-un mult prea trist amor./ se cauta-ntrebari si se gasesc raspunsuri/ se folosesc cuvinte… banal, cretin si simplu/ intr-un acces de nebunie / mascand o rana dulce / se sfarama un suflet in vers de poezie…/
1 comentariu
modifica
Vanare de vant
de arthur la: 03/08/2006 17:54:00
te prind de incheietura gandului intors din drum/ floare la butoniera momentelor de tandra uitare/ vanat de leoaica tanara si vanjoasa, fara pui/ dar cu ochii in lacrimi, tacerea-i de vina,oricum./
14 comentarii
modifica
Dacă ...
de celdesubdush la: 03/08/2006 16:52:00
dacă anii ar lua culoarea.../ ...florilor preferate.../ poate i-ai recunoaşte cumva.../ daca oglinzile n-ar fi mincinoase.../ poate le-ai crede.../ dar aşa.../ când sufletul se simte tânăr şi.../ tresare la fel la bucuriile vieţii.../ cine a îndrăznit să îţi spună.../ că a mai trecut un an..?
6 comentarii
modifica
Alte porturi
de sweetfall la: 03/08/2006 16:28:00
“ti-ai pierdut concentrarea…ti-am spus de atatea ori. axeaza-te pe muzica asta de pian uzat! nu ajungi nicaieri daca te zbati mereu sa iesi din coltul negricios si plin de pasiune. ramai acolo! ramai inca putin…ramai pentru mine, te rog…”/ in ziua ce a urmat a plecat departe.isi luase manusile de matase maslinie si caietul cu insemnari. avea sa le arunce. uitase de mancare…simti un junghi puternic inainte de a-si parasi odaia . cu siguranta se saturase de minciuna, mizerie si cuvinte. pe peretii odaii sale putea zari pentru ultima oara tapetate imaginar cuvinte. se pierduse in haotismul lor de prea multe ori fara sa constientizeze consecintele. i se dictase prea mult, prea grabn  ...continuare .
comenteaza!
modifica
Dorinta
de luiyza la: 03/08/2006 15:50:00
viata mea as vrea sa ti-o dau tie/ dragostea ta as vrea sa mi-o dai mie./ iubire vreau ca intre noi sa fie,/ vreau doar ca tot ce vreau... sa fie!!!
1 comentariu
modifica
Hai sa facem
de jackthepink la: 03/08/2006 15:47:00
metroul bucureştean, într-o seară ploioasă de septembrie, nu este cea mai fericită alegere pentru a ajunge dintr-un colţ în celălalt al capitalei; aglomeraţie, umezeală, căldură, toate având drept rezultat – mai mult sau mai puţin firesc – un iz specific, nu tocmai plăcut./ cobor la u… şi mă urc pe una dintre treptele scării rulante; în spatele meu – conversaţie aprinsă: se discută posibilitatea unei revoluţii sau a unei modalităţi cât de cât radicale de înlăturare a actualului regim, în speranţa – probabil – unei “majorări a venitului lunar”... În timp ce ascult, fără voia mea, discuţia pe teme politice, scara ajunge la căpăt şi sunt nev  ...continuare .
5 comentarii
modifica


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...


loading...

cautari recente
mai multe...

linkuri de la Ghidoo: