arhiva: 31/08/2006


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
homosexualitate si religia
de veretregn la: 31/08/2006 23:39:00
adesea lucrurile sunt privite fara a gandi prea mult. nu exista argumente; exista doar dogma. este foarte simplu sa spui ceea ce au spus si altii. este o problema culturala in romania. sa faci si sa gadesti dupa ceea ce ti se spune. homosexualitatea dupa organizatia mondiala a sanatatii nu este o boala este o conditie. homosexualitatea este de mai multe feluri: innascuta, dobandita. cea dobandite apare la anumite grupuri / puscariasi, prostituati , prostiutuate. sa nu uitam de homosexualitatea femenina. homosexualitatea nu este o inventie contemporana. adevarul este ca sunt barbati care iubesc alti barbati. sunt femei care iubesc femei. de ce se intampla asta nu stie decat dumnezeu care ne-a  ...continuare .
2 comentarii
modifica
...
de thea la: 31/08/2006 18:58:00
ce ar fi viata daca ar fi ceva simplu? un drum drept si plictisitor... dar...calm. o carare fara ierburi plina de flori... dar aceleasi. /
2 comentarii
modifica
112 fiara viaţaşiatât
de dan carlea la: 31/08/2006 09:15:00
nu ştiu unde ai învăţat să mă îmbrăţişezi / aproape până la os, / ca o mască de oxigen gura unui muribund / cu rănile vineţii mănânc din capul de pod / pe care nu mi l-ai lăsat/ vreau/ să mă priveşti fedeleş la sfârşit, / să-mi săruţi colţul ochiului, fin, gillette, / când va ninge / cu lame îngereşti de bărbierit/ ca o fiară cumplit de curată / în ferocitatea ei, / mă încăpăţânez / să trăiesc/ încă/ viaţaşiatât/ ( ţi-ai stors ochii de mine, / eu de cancerul văzut la paris )/ 112 ! eutanasiaţi iubirea oncologică dintre noi/ mai nou, / am început să-mi întorc agresivitatea împotriva mea, / îmi rod mâna cu c  ...continuare .
comenteaza!
modifica
uite vine-un dor de duca
de scarlete la: 31/08/2006 08:26:00
am foarte multe obiecte.../ le-am numarat, in veci...mi le-au daruit mama sau tata.../ am deci pe cineva caruia-i apartin! / intrebare: ce fac cu ele, obiectele?/ / / /
comenteaza!
modifica
Singur pe pamant
de MadMax la: 31/08/2006 04:35:00
am citit de curand o scurta povestire, care incepea asa:"ultimul om de pe planeta sta intr-o camera. la un moment dat se aude o bataie in usa."fraza asta m-a pus pe ganduri.ce ati face daca maine dimineata v-ati trezi singuri pe pamant?(eu inca nu am gasit nici un raspuns serios)
84 comentarii
modifica
Prostia...la romani
de MadMax la: 31/08/2006 03:32:00
cred ca ati auzit cu totii acea poveste cu drobul de sare si cu copilul:"- vai vai daca o sa cada drobul de sare in capul copilului si il omoara..." si s-a luat omul si s-a dus in lume sa vada daca exista in prostie mai mare. eee.... si chiar a gasit... <!--break-->/ noi romanii, ma refer la noi ca popor, dispunem de o resursa pe care lumea incearca sa o evite si pe care din pacate noi o "valorificam" din plin./ prostia omeneasca e peste tot si e multaaa ca dai de ea la tot pasul./ exista trei tipuri de oameni :/ 1. cei care invata de pe pielea altora;/ 2. cei care invata pe pielea lor;/ 3. si o categore mai aparte si totusi foarte numeroasa cei care "le stiu pe toate"/ / unde  ...continuare .
60 comentarii
modifica
uitatele intrebari "de ce?" si "daca?"
de eusiatat la: 31/08/2006 02:17:00
statea linistita la geam si privea cum ninge..visa sa fie un fulg de nea..aproape ca uitase de tristetea ce o urmarea de ceva vreme incoace...a uitat,asa cum multi uita de visele de atunci..de tresarirea unei priviri,uitase intre timp sa dea atentie detalilor... nu se mai gandise de mult la el,acum are sot si copil...ce rost mai au toate...si cand te gandesti cate planuri, cata pasiune..ce vremuri ...ninge in continuare...nu ca nu ar fi fericita...de fapt multumita de ce are..dar mai sunt si clipe de ragaz in care fie un inceput (de iarna,de toamna) ii amintesc de el si ii trezesc zeci de intrebari pe care le alunga repede...asadar uitase cum acum douazeci de ani statea la alt geam si vedea a  ...continuare .
1 comentariu
modifica


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...