arhiva: 04/08/2006


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Invitatie la Armaghedon
de social-democrati.ro la: 04/08/2006 18:57:00
catre, / consiliul national pentru studierea arhivelor securitatii,presedentia romaniei,parlamentul romaniei,guvernul romaniei,consiliul national al audiovizualului,autoritatea nationala de reglementare in comunicatii / invitatie la armaghedon / salutam cu bucurie initiativa asociatiei civic media cu privire la deconspirarea jurnalistilor care au făcut poliţie politică sau au avut legături cu fosta securitate. / salutam initiativa presedintelui romaniei cu privire la desecretizarea dosarelor politicienilor "de la parlament la nivel de primar si de consilier local". / daca in privinta initiativei asociatiei civic media nu ar mai fi prea multe de adaugat, in ceea ce priveste cea a prese  ...continuare .
comenteaza!
modifica
spre confirmare in cafenea
de A_Carmen la: 04/08/2006 18:06:00
m-am gandit asa: sa facem o conferinta unde incepatorii, dupa ce dau dovada ca sunt oameni cu scaun la cap, seriosi, interesanti, dupa ce comenteaza si comenteaza, sa fie confirmati. / sa facem, deci, o conferinta in care, dupa ce "transpiram" bine, sa primim confirmarea./ sigur, asta daca vrea si adminul./ despre ce sa discutam? pai, chiar despre asta. cei vechi sa ne povesteasca despre cum au fost confirmati, sa-si aminteasca momentele cand au intrat in club. cei noi, sa scrie despre dorinta de confirmare, cum au intrat in cafenea, pareri, dorinte, impresii./ ori putem sa vorbim despre ce vreti voi, numai la capatul tunelului sa fie confirmarea, ce ziceti?
247 comentarii
modifica
Ce mai scriem, ce mai citim
de Raluca Enescu la: 04/08/2006 15:15:00
“scrieti, copii, numai scrieti!” ii indemna candva titu maiorescu pe tinerii junimisti, admirand, probabil, volumul operei lui balzac. s-a schimbat oare ceva de atunci?/ in orice caz, scriitorii, indiferent din ce perioada, au fost oameni ai timpurilor lor, iar acest lucru se reflecta, inevitabil, si in literatura. daca, in secolul al xix-lea, cartea se adresa unui public larg si avea rolul de a informa, de a prezenta intamplari inedite, de a expune, astazi, intr-o “societate informationala”, cum o numea sociologul alvin toffler, in care, pentru informare, avem la dispozitie televizor si internet, beletristica nu mai este necesara in acest sens, fiind nevoita, astfel, sa isi descoper  ...continuare .
8 comentarii
modifica
Cum ,si unde ne "incarcam bateriile" ?
de rolia la: 04/08/2006 13:13:00
cineva ,prin cafenea , a spus : nu am avut concediu de 23 ani . si , cum e perioada concediilor !!!/ unde si cum ne "incarcam bateriile "? ,( cei care nu pot ,sau nu-si permit concediu ) ,la sfarsit de saptamana ./ gasiti in romania un loc ,( cu adevarat ) , curat , linistit ,rezonabil ca pret . / ce recomandati ?/ rolia
8 comentarii
modifica
Rada (continuare)
de rolia la: 04/08/2006 12:31:00
scrisoarea radei :/ / draga mea ,/ / de la ultima noastra intalnire ,m-am gandit la tine mult .stiu , nu am fost profund cinstita cu tine . si asta , desi te-am iubit mult , am lasat sa cunosti doar o anume "fata" a caracterului meu .cea superficiala , de fatada . nu o lungesc , i-ti trimit cateva caiete in care ,( daca vei avea rabdare sa le citesti ) este viata mea de pana acum . ai sa ma cunosti asa cum sunt ./ nu cred ca e cazul sa-ti spun : i-ti apartin , sper ca te-ai lecuit de " febra " de a deveni scriitor ,( asta in ideea ca ar putea fi subiect pentru un " roman obscur ") . i-ti incredintez taina vietii mele . trebuia , simteam nevoia sa o  ...continuare .
2 comentarii
modifica
Oameni
de vertigo la: 04/08/2006 09:59:00
putem gandi fara sa gandim/ simtim fara sa fim miscati,/ traim in lipsa trairii/ cerem fara a da,/ inventam cuvinte ,fara a le gasi sens si utilitate,/ renuntam prea usor…/ suntem impresionabili si sensibili in colectivitati,/ dar reci si indiferenti in lipsa spectatorilor/ suntem falsi fara a incerca macar,/ suntem firi ascunse,trisori innascuti/ dar devenim judecatori simtindu-ne tradati/ suntem mari teoreticieni ,/ dar nu vedem aproape niciodata sensul practicii/ suntem oameni ai imaginii,/ dar oglinzile le facem la comanda./ cautam originalitatea insa doar intr-o majoritate a celor ce/ se numesc originali,/ avem zeci de prieteni in agendele noastre/ dar agendele sunt mereu altele…/  ...continuare .
comenteaza!
modifica


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...