arhiva: 08/08/2006


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Vis de vara
de stardust la: 08/08/2006 23:53:00
tren de brasov venind dinspre sighisoara…cald...miros de zambete si vorbe…el si ea pe bancheta. ea se uita pe geam evitandu-i privirea. el se uita la ea cautandu-i privirea. tacere plina de vorbe, de caldura si zambete. si printre toate aceste vorbe de zile de sighisoara se aud reprosuri…tacute in rostire…zgomotoase in suflete…le aud numai ei doi. mai ales ea care continua sa se uite pe fereastra ascultadu-i cuvintele. si iar tacere…/ soare de sfarsit de zi prin ferestre…praf de oboseala pe fete inca infierbantate…bancheta libera…in afara compartimenului de clasa a doua-a, in bataie de sfarsit de soare si inceput de vant, ea in bratele lui…involburare de par pe chipul lui  ...continuare .
1 comentariu
modifica
O sa trebuiasca sa platesti, Ioane!
de gelu11 la: 08/08/2006 21:46:00
parcul de la uniri. ora 18:15. după ce mi-am desfundat simţurile în toaleta ecologică am putut auzi şi prelegerile unui clarvizionar: " o să trebuiască să plăteşti, mă auzi? o să trebuiască să plăteşti, ioane!! Şi ce o să trebuiască să dau? o pereche de cârnaţi ioane!!" Şi ion şi-a continuat drumul.../ Întrebarea care se pune acum e pe ce trebuia să dea ion perechea de cârnaţi? ar fi prea simplu să fie o sticla de iaurt, eu cred sincer că era pentru un şâp de iubire!!/ voi pentru ce aţi renunţa la perechea de cârnaţi? aştept răspunsuri, iar daca printr-o minune aveţi cârnaţii vă intreb pe ce aţi da un kilogram de maioneză  ...continuare .
5 comentarii
modifica
...din prima seara?
de mermaid la: 08/08/2006 21:01:00
ascultam de curand melodia cu "...fetelor, sa nu cedati din prima seara" si ma gandeam... pana la urma cum e? daca ajungi in pat de la prima intalnire reprezinta slabiciune sau inseamna ca traiesti clipa?
97 comentarii
modifica
Vara din noi
de tweety la: 08/08/2006 15:10:00
unele valuri sunt ca niste fecioare. se topesc în larg fara sa guste nimic din placerea de a atinge, de a fi atins. altele ajung sa sarute tarmul învaluind firele de nisip ca niste îndragostiti ce nu se pot desprinde din îmbratisare. devin una si-aceeasi fiinta. din pântecele marii se nasc mereu iubiri. de-o clipa, de-o vara, de-o viata… unele valuri ating cu un sarut fugar tarmul si-apoi se topesc în oceanul zamislit din multe iubiri de-o clipa. altele sculpteaza pentru o vreme tarmul într-un singur loc, dupa care se retrag pentru a hoinari în cautarea altor fire de nisip. uneori sapa ca niste carii încapatânate care încep sa provoace suferinta. dar…pîna la urma se retrag. ce  ...continuare .
comenteaza!
modifica
Stim sa primim cadouri?
de anuk31 la: 08/08/2006 14:30:00
nu am nici un amestec in faptul ca m-am nascut vara, in perioada de varf a vacantelor/concediilor, doar sunt nevoita sa imi sarbatoresc ziua de nastere intr-un cerc mereu restrans de colegi/prieteni!/ si cum evenimantul s-a petrecut de curand, tot ma lovesc prin casa de diverse obiecte care nu isi au nici rostul si nici locul langa mine:..."cadouri"./ codul bunelor maniere spune ca e frumos sa desfaci un cadou imediat ce il primesti, in prezenta celui ce ti-l ofera, pentru ca omul sa vada ce efect ti-a produs! nu stiu daca zice codul bunelor maniere ca trebuie sa fii si incantat?/ personal, evit scena asta deoarece mi-e mult prea greu sa mimez mai mult decat surpriza. si ce de mai surprize!/  ...continuare .
13 comentarii
modifica
Niciodata
de sound of rain la: 08/08/2006 10:49:00
creez mereu o lume ireala,/ o cladesc din vise si viata amara,/ temelia e gandul, e-o lume,mister/ tot ce vreau acum e sa sper./ ma prabusesc usor cu fiecare miscare/ e vantul o vorba si nu e scapare,/ e iluzia falsa ce-o traiesc cand visez/ este povestea ce eu o creez./ visez zi de zi la ceva neatins/ si sufar de dor atunci eu sunt cuprins,/ ma pierd printre lacrimi si printre suspine/ ma pierd zi de zi, nu esti langa mine./ te privesc de departe si nu spun nimic,/ te atrag doar cu gandul umpic cate-umpic,/ te aduc mai aproape in fiece zi/ dar tu esti departe de mine nu sti./ ma privesti cu blandete dar nu simti nimic,/ ma fund in tristete nu pot sa iti zic,/ esti departe de mine, pe  ...continuare .
5 comentarii
modifica
Prostia si prostii
de casandra_radu la: 08/08/2006 08:55:00
genialitatea poate avea limitarile sale, dar prostia nu are acest handicap./ elbert hubbard/ sa fii prost, egoist si sa ai o sanatate buna sunt trei cerinte pentru a fi fericit, desi daca prostia lipseste celelalte nu mai conteaza/ gustave flaubert/ cele mai comune doua elemente ale universului sunt hidrogenul si prostia./ harlan ellison/ prostia este o suferinţă nedureroasă a inteligenţei./ emil cioran/ este oare prostia ceva nelimitat si universal uman? / este ceva necesar pentru a avea un trai mai usor si a fi fericit? este o alegere sau o “incapacitate”?/ este opusul inteligentei? dar atunci cum se face ca si oameni inteligenti, genii, par de-a dreptul prosti uneori sau fac pros  ...continuare .
40 comentarii
modifica
Despre diferente si asemanari
de social-democrati.ro la: 08/08/2006 08:46:00
despre diferente si asemanari / “the soul of a man is in a perpetual vacillation between two conflicting impulses: the desire to assert his individual differences, the desire for distinction, and his terror of isolation. he wants to stand out, but not too far out, and, on the contrary, he wants to merge himself with a group, with some larger body, but not altogether. through all the things of life runs this tortuous compromise.” / by h. g. wells - a modern utopia / sa presupunem ca fiecare dintre noi incearca sa isi gasesasca echilibrul intre unicitatea insingurata si apartenenta anonima. e natural, sa zicem, sa vrem sa il gasim, insa e mai putin evident rezultatul pentru fiecare dint  ...continuare .
6 comentarii
modifica
Ziarul Romani in UK
de Intarziatul la: 08/08/2006 00:33:00
am intrat pe usa la magazinul la dumitrescu cu un pic de entuziasm mascat ,deoarce eram insotit cu cineva care nu e roman.ma gandeam la produsele alimentare pe care memoria mea inca le considera speciale./ nu m am lasat descurajat de vanzatoarea care parea sa isi spuna povestea vieti strigand intr-un mobil de ultima generatie.sau de faptul ca pe rafturile aranjate cu gust ( trebuie sa mentionez ca m am intrebat daca au folosit un interior designer sau doar au copiat stilul) sunt doar cateva produse raspandite in asa fel incat sa creeze impresia de belsug in oferta./ incurcat ,ma blockez cand realizez ca era sa cer parizer in engleza.trec pe romana ,cu gandul ca oricum nu puteam spune parizer  ...continuare .
comenteaza!
modifica


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...