arhiva: 16/09/2006


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Oracolul Cafenelei
de alex andra la: 16/09/2006 21:30:00
pentru misunatorii din cafenea care nu au uitat de tinerete, firma de ambiguitaturi trazno-interogative sasha & vania co. ltd. va propune un deosebit oracol indelung pritocibilizat, care sa va provoace bucurie in inime si sa va faca privirile a straluci pentru cateva clipe de aduceri-aminte./ / 0.1. manifesto/ 1. cine suntem noi ? - copiii fara varsta, poetii, jucatorii, visatorii, prietenii si egalii cafegiilor pe-o minte cu noi/ 2. ce vrem noi ? - prezervarea, sau instituirea (dupa caz) a starii de copilarie/ 3. cum ? - prin intoarcerea la joaca/ avec des surles & trompettes :/ 1.1 jos !/ prostia, agresivitatea, vulgaritatea, rautatea, acreala, morga, intepeneala, pisalogeala,  ...continuare .
184 comentarii
modifica
cum si cand...
de Bampiru la: 16/09/2006 18:25:00
cum sa vad un viitor.../ cand mereu eu simt ca mor.../ cum sa vad ce va sa fie.../ cand nu stiu ce a mai fost.../ cum sa-ti fiu eu, bun tie.../ cand eu insumi n-am un rost.../ cum sa am un scop in viata.../ cand in jur totu-i anost.../ cum sa nu vezi tot in ceata.../ cand orice imi merge prost.../ cum sa ies din a mea tara.../ cand afara-i mai povara.../ cum sa traiesc linistit.../ cand domina ipocrizia.../ cum sa fiu descoperit.../ cand pe strada te intreaba : "tu esti din romania?"
1 comentariu
modifica
constiinta
de nuul la: 16/09/2006 14:57:00
am auzit de obsesia ta,de liftul intrigat cu care calatoresti de la parter la 4.am auzit ca daca s-a luat curentul tu ai zabovit jos in paie de tigara pentru ca tu simtzi ca la mine se ajunge doar cu laturi inegale de latura mare ori latura mica.stiu ca te poseda mirosul meu de casnica uitata in visare,de aceea te sufoci in mine.daca azi s-ar lua curentul din nou ai veni la mine pe scari?pentru ca azi,magicianule,azi am nevoie de tine,de palmele tale pentru ca vreau sa iubesc.auzi?dar daca s-ar lua curentul in timp ce tu urci cu liftul in arterele mele?ti-ai apinde tigara in mine?ai uita sa ma iubesti?...vreau sa ma desenezi cu fum de tigara debusolata...dar nu vreau niciodata sa te pierzi pr  ...continuare .
comenteaza!
modifica
Nascuta in rochia de inmormantare
de Elyon la: 16/09/2006 13:27:00
tacuta ca vantul, paseste usor<br>inalta spre ceruri mireasma<br>a puritatii, iar in propriul somn<br>paseste ca vantul, dincolo de fereastra.<br><br>pielea ei umeda de roua si sange,<br>rochia-i stravezie, surasul mort<br>amagindu-si credinta se inalta, se frange<br>cu acelas negru par si vechiul ei port.<br><br>promisa tacerii si vanduta uitarii,<br>cu unghile zgarie in pielea de nea<br>si urla in noapte; e prade durerii!<br>si fuge, si cade...sa uite ar vrea.<br><br>sa uite de lumea ce cade in moarte,<br>sa faca parte din eden si din flori<br>e doar o copila caldita din teroare poate<br>si nascuta misel fara urma de culori.<br><br>e rupta de pace si vizitata de demoni.<br>inocenta a naster  ...continuare .
comenteaza!
modifica
Florile roz...
de coldman la: 16/09/2006 12:43:00
chiar acum as picta niste flori roz...as incerca sa surprind multe, foarte multe nuante de roz...prea mult stres in jurul nostru si in mintile noastre obosite si obositoare...flroi multe, naive... de un realism stupefiant, flori imprastiate curat pe suprafata aparent bidimensionala a colii de 50/70. si miezul corolei sa poarte lumina inmanunchierii petalelor de un roz carnos, satios... nu te tem, oricum nu vei scapa de inundatia acerba promisa de acest portret superfluid al florilor roz, pe care il pregatesc spontan, aproape pe negandite./ un fel de dictatura duioasa, luminoasa, o invazie a linistirii, caci prea multa rautate in jur... asa ca,patrunzator, rozul cel mai adanc se arata pe curcu  ...continuare .
comenteaza!
modifica
bah azi am chef
de nuul la: 16/09/2006 12:06:00
bah,azi am chef de o tigara fara tutun,una eterna care sa ma poarte in trecutul viitorului.si sa ma tina strans de mana si sa ma violeze in constiinta si atat.si sunt fortuit incepatoarea teatrului fara limbaj,fara semne,fara grimase.gata.eu mi-am fumat viitorul si m-am oprit aici.in comparatie cu voi,eu sunt altfel.eu stiu cand sa ma opresc din viata,dar nu si din fumat.fumez bah...fumez
3 comentarii
modifica
garamatica
de yrinuk_kiss la: 16/09/2006 10:17:00
intr - o duminica de august, am fost in parcul zoo. am vazut multe animalute care mai de care mai ciudate. nu vreau sa vorbesc despre faptul ca sunt niste biete suflete inchise in cativa mp. / la un momendat, regele animalelor a inceput sa - si cheme perechea./ acum as avea nevoie de ajutorul vostru : "leul rage" spuneti - mi va rog cum e aceasta propozitie la trecut, pentru ca am vrut sa povestesc unor prieteni despre fapta leului si nu am stiut cum sa ma exprim
9 comentarii
modifica


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...