arhiva: 21/09/2006


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Oameni suntem? Macar de putine ori o dovedim?
de sarsilovici la: 21/09/2006 23:15:00
nu am nici o pretentie ca as fi 'lupul moralist' in aceasta poveste dar vreau sa lansez o mica tema de discutie.../ a-ti vazut probabil de nenumarate ori apeluri ale unor oameni disperati care au descoperit ca progeniturile lor sunt bolnave si trebuiesc operate si de urgenta si complexitatea interventiei chirurgicale presupune deplasarea in strainatate.nu au bani si pe cate un post tv dau niste conturi in care se poate vira orice suma.../ am considerat ca ar fi moral fata de propria persoana sa lansez tema asta de discutie.../ unui coleg i-a nascut sotia de vreo 4 saptamani si acum cateva zile a fost o problema cu fetita..ea s-a nascut la 7,5 luni si se pare ca au aparut ulterior niste proble  ...continuare .
14 comentarii
modifica
Exista un conflict social intre barbat si femeie?
de costyn romulus la: 21/09/2006 22:47:00
un mare filozof spunea candva ca femeia=feminitate!a avut dreptate?unde e femeia de altadata?sentimentala,tandra,senzuala,intelegatoare?petre tutea se intreba-unde sunt acele femei pe care barbatul le iubea in primul rand pentru farmecul lor,si in al doilea rand pentru ca fac oameni? statistica ne arata ca acele femei sunt din ce in ce mai putine!e un adevar,sau o mistificare?
31 comentarii
modifica
scrisoare catre Lia 5
de vania la: 21/09/2006 21:42:00
...in care este vorba despre cateva intamplari cu copii, niscaiva nori, doua ganduri, un cersetor, zeci de porumbei si o noua necesitate in varful piramidei lui maslow.../ / * imi aduc aminte de urmatorul dialog : bunica (60 ani, de tip uman) – nepot (4 ani, de tip indecis) prin infernul ad-hoc al unui auto-104 estival. / bunica (in doi peri) : « luca, nu te mai impinge! »/ luca (rostogolindu-se printre picioarele calatorilor asudati, raspunde implacabil) : « sunt taur. »/ bunica (profetic-impaciuitoare) : « nu esti taur. esti baietel. » / luca (de necombatut) : « sunt taur. »/ bunica (logic) : « pai daca esti taur, te ducem la gradina zoologica. »/ luca (responsabil)  ...continuare .
9 comentarii
modifica
Moarta Vie
de boberte la: 21/09/2006 14:55:00
mama te-nvatat:/ 1) sa-ascunzi iubirea;/ 2) dupa bani la alergat;/ 3) sa prefaci fericirea./ n-a stiut sau a omis/ sa-ti spuna atunci in usa..../ "sufletu-ti va fi un vis,/ vei deveni doar o papusa..."/
comenteaza!
modifica
ultima seara
de ra koroviev la: 21/09/2006 14:40:00
- ultima seara - / - poem imagistic in vers alb de iamb de proza / / seara. una. descult. mestec un morcov. ultimul morcov. descult pe drum de tara cu copac uscat la rascruce. cadavre descompuse si ursuleti de plus pe marginea drumului. mult prea multe. mult prea aproape de morcovul meu. prea aproape de ghetele mele. singur. pamantul si polii. parfum de regat de regnul animal - clasa mammalia - ordinul carnivora - familia ursidae - genul ursus. ursus maritimus. in perspectiva. miros de regn, si el tot in descompunere. agopus alopex naparleste nu. in perspectiva si el. totul putrezind si toate serile. tot mirosul - toate regnurile. inca rontai. acelasi morcov. aceeasi seara. a  ...continuare .
5 comentarii
modifica
neste frantuzisme
de scarlete la: 21/09/2006 08:12:00
cui ii pasa de-i catarg?/ / cine-n lume vaduveste/ cand goning din vai spre creste/ leftereste…/ mici scantei scancesc prin geam / dibuind cum de-ar fi fiind / de-a se lacui-n fereste./ / hotii fura; prostii-n jale/ se incanta cu dulceag/ si se socotesc, sarmanii:/ cum ce-ar fi, si cat de-aproape…/ fefeleag!/ vine-asa cate vreo vineri/ unde zaru-si musca coltii./ si mandibula-ntre beri/ socoteste sovaielnic / gologanii. cu sudoare,/ prin torpoare,/ din castig…/ cui ii pasa de-i catarg?/ hai sa-ti spui: / minus, din plin./
comenteaza!
modifica
Tainuirea
de ducu4d la: 21/09/2006 03:18:00
" am iarasi ochii gri.../ ca fumul de tigare/ si-acelasi rand ti-l scriu/ e viata o scrisoare?/ te-ntreb din nou acum.../ cu-aceeasi fantezie/ ma simt copil nebun/ viata-i copilarie?/ dar ma intorc statornic.../ si plin de-amaraciune/ destinul mi-e potrivnic/ e viata o minciuna?/ precum un vant navalnic.../ dau iama-n puritate/ si fug acum de soarta/ e viata-un gand salbatic?/ si ma revolt in mine.../ simtind durerea vag/ nu pot spera-n mai bine/ e viata-un simplu vad?/ pe cine sa intreb.../ de-nselaciunea sortii/ cum sa-mi sculptez destinul/ e viata-o-fata-a mortii?/ un semn,un gand curat.../ cersesc in continuare/ si-aud un sim  ...continuare .
comenteaza!
modifica


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...