arhiva: 22/09/2006


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
De ce viseaza oamenii...?
de ANNIBAL la: 22/09/2006 21:10:00
de ce viseaza oamenii...?/ este o intrebare pe care si-au pus-o toti psihoanalistii din lume incepand cu freud si terminand....si terminand tot cu freud ca eu de altul nu imi aduc aminte!
4 comentarii
modifica
Binecuvântaţi fie vorbitorii aceştia
de Radu Herjeu la: 22/09/2006 20:20:00
În orăşelul acesta,/ toată lumea vorbeşte despre iubire./ la colţuri de străzi, sub streşini crăpate,/ se vorbeşte intens, se vorbeşte voluptuos, se vorbeşte apăsat/ despre iubire./ ninge aiurea, degeaba mai plouă,/ anotimpurile mor nebăgate în seamă./ drumurile mustesc de praf,/ oamenii nu mai ies de mult la plimbare,/ copacii şi-au găsit alte slujbe,/ În oraşe în care oamenii,/ banali şi insipizi,/ nu discută atât de frumos despre iubire./ câte cuvinte se nasc/ meşteşugite, aurii, zemoase,/ din gurile muritorilor aceştia binecuvântaţi/ cu darul vorbirii./ câte imagini se trec din ochi în ochi/ ca o marfă de contrabandă nepedepsită./ nu există copii mai  ...continuare .
5 comentarii
modifica
Cu Suzuca prin ape...
de sarsilovici la: 22/09/2006 17:33:00
i-a di ti scola trantore...! a zbierat la mine ceasu intr-o dimineata...bai si visam asa de frumusel si se facea ca-s..da nu so mai facut ca o racnit el...tu-i ceapa lui...l-am luat si i-am dat drumu pe geam...l-am lasat sa zburde si el ca poate i se urase de stat pe noptiera...si a zburat de la 5...o zbierat el de placere da cateva clipite ca dupa o icnit so facut trosc.../ nu mai zghiera...pesemne ca vroia si el sa traga un pui de somn in iarba...il credeam ca prea o vegheat la capul meu si ma indemna dis de dimineata sa binevoiesc a ma trezii si sa ma duc la serviciu ca daca ma duceam aveam sa-i i-au si lui de papa..adicatelea cate o baterie..da il respectam intr-o vreme ii luam de celea b  ...continuare .
6 comentarii
modifica
Relatie
de AnaTM2006 la: 22/09/2006 17:17:00
il cunoasteti pe jaques salomé? e un fel de paolo coelho frantuzit, si mult mai orientat pe problematica comunicarii. ceva imi spune ca prin aceasta simpla fraza deja i-am pierdut pe o parte din voi...pacat!/ nu vreau sa fac publicitate nimanui. pur si simplu cred ca omul asta are ceva de spus.adica: teoria "esarfei" intr-un cuplu "normal" adica format de un barbat si o femeie :)./ pentru a fii mai explicita: relatia e materializata sub forma unei esarfe de a carei extremitati tin cei 2 parteneri: si uite cum 1+1 =2 devine 1+1(+relatia) =3./ in speranta ca v-am starnit curiozitatea, astept comentarii :)/
comenteaza!
modifica
Ciudat
de AnaTM2006 la: 22/09/2006 17:07:00
ce va inspira acest cuvant, pe care eu il folosesc mult prea desc si cateodata chiar fara voia mea. cand nu mia stiu ce sa zic, parca iese singur, e propulsat in eter de o forta mie necunoscuta./ iar daca nu e "ciudat" atunci e "bizar" sau e "wierd", in functie bineinteles de limba si de interlocutorul/ii pe care ii am/ deci cum va spuneam: ciudat.../ chiar as fii curioasa sa "aud" ce aveti de zis despre asta :)
7 comentarii
modifica
medicul legist nu va fi singur
de Emma Brad la: 22/09/2006 13:49:00
dacă azi / pe umerii mei ar cădea acoperişul lumii / la noapte / medicul legist nu va fi singur / când el o să fluiere vesel / eu trist o să-mi ling rănile / peste ele au rămas amprentele tale, doamne! / poate prea devreme ţi-am fost dăruită / poate / cineva o să-mi simtă lipsa / şi-o să strige / cu ură poate / numele tău / / la noapte / poate numele tău va fi scris cu sângele meu / peste el poate o să cadă / -o dată pentru totdeauna-/ acoperişul lumii / şi astfel totul devine ţarână
2 comentarii
modifica
D’ALE BĂRBAŢILOR
de carapiscum la: 22/09/2006 07:05:00
cateva din ideile expuse mai jos le-am gasit pe internet, altele le-am gandit eu, si mi-am zis ca fara o mai buna intelegere a felului cum gandeste fiecare individ in parte (in cazul de fata barbatii) este foarte dificil de a gasi solutii in viata. sigur ca cele enumerate mai jos pot avea conotatii foarte diverse si pot fi discutate din multe puncte de vedere. as vrea totusi sa stiu daca aceasta lista ar putea fi vreodata terminata undeva anume. sunt foarte curios sa aflu daca standardele noastre de viata si idealurile despre partenerii nostri pot ajunge intr-un anumit punct unde sa spunem ca ne intelegem perfect si nimic n-ar putea destabiliza relatia noastra. sunt deschis si altor puncte de  ...continuare .
236 comentarii
modifica
Lapsus
de Valeriu Cercel la: 22/09/2006 00:41:00
lapsus/ În timp ce aşteptam ca să plătesc/ la rând civilizat, cu coşul plin,/ aiurea cu privirea ce zăresc (!?)…/ o blondă că-mi zâmbeşte-n magazin ;/ m-a măsurat discret de sus în jos,/ apoi şi ea la rând s-a aşezat,/ Întorc eu capu-n spate, cam sfios,/ ea mâna radicând m-a salutat,/ o-ntreb jenat “mă ştiţi de undeva ?”/ (În ochii mari i-ardeau mii de făclii)/ “sunteţi doar tatăl”, galeş zise ea,/ “al unuia dintre ai mei copii !” ;/ un aisberg îl simţeam spre cerebel,/ iar mintea-mi alerga cătând de zor/ singura dată ce-am fost infidel,/ ‘nainte cu o zi ca să mă-nsor :/ “tu eşti aceea (?), câţiva ani să fie,/ când cu amicii r  ...continuare .
comenteaza!
modifica


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...


loading...

cautari recente
mai multe...

linkuri de la Ghidoo: