arhiva: 27/09/2006


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Integrarea minorităţilor prin ochii raportului integrarii in UE
de Emirul Caton la: 27/09/2006 22:39:00
autorităţile române încă nu demonstrează la toate nivelurile că sunt aplicate politici cu toleranta zero asupra rasismului împotriva populaţiei de etnie romă. / implementarea masurilor din hg 430/ 2001 este foarte înceată. incluziunea sociala a romilor rămâne o problemă structurală. / condiţiile generale de trai sunt încă inadecvate. / măsurile de ocuparea forţei de muncă trebuiesc în continuare dezvoltate şi implementate. / resurse adecvate pentru strategiile şi politicile privind romii nu sunt întotdeauna asigurate, in mod special la nivel local. / În domeniul protecţiei minorităţilor se poate raporta doar progrese limitate. proiectul de lege privind statutu  ...continuare .
1 comentariu
modifica
AMANTA- de ce, cine si mai ales CE este?!
de castameretrix la: 27/09/2006 19:01:00
buna seara tuturor...voi ce credeti, amanta, este sau nu un "rau util"?! si mai ales, au barbatii motive sa aiba amante, si daca da, care ar fi acelea?!
4 comentarii
modifica
O mica, dulce tragedie...
de nicco19 la: 27/09/2006 18:23:00
aveam 14 ani (1997), eram la tara la bunici si ne adunasem mai multi, in ultima mea seara acolo, sa jucam carti pe porunci. a venit randul lui rio sa primeasca o porunca si cineva i-a zis sa danseze cu mine. n-a ezitat nici o clipa pentru ca am simtit ca-si doreste acest lucru. in schimb eu am refuzat. eram foarte incapatanata si salbatica. mi s-a zis ca voi regreta daca nu dansez cu el. dar odata ce-am zis nu (chiar daca vreau sa schimb raspunsul), nimeni nu ma poate face sa ma razgandesc./ / dupa joc m-a condus pana acasa si am reusit si eu, in cele din urma, sa deschid gura si sa-i zic ca mi-a parut bine de cunostinta si ca mai vorbim. pacat ca nu m-am tinut de promisiune. au fost ultimel  ...continuare .
1 comentariu
modifica
jumătate femeie jumătate bărbat
de Emma Brad la: 27/09/2006 16:01:00
în nopţi senine/ doi oameni se nasc/ în cuştile lor / se rup ape/ aleargă / prin tălpile lor / poeziile iubirii/ astfel de nopţi/ miros a sărut/ / în umbra lor/ sărută-mă întotdeauna / mai sărută-mă puţin/ mai lasă-mă să hoinăresc î/ n spaţiul tău/ pînă mă prăbuşesc / şi cad / în altfel de nopţi/ doi oameni se ating cu gîndul/ în cuştile lor / se rup ape/ aleargă / prin tălpile lor / poeziile singurătăţii/ astfel de nopţi/ miros a moarte
comenteaza!
modifica
Rutina inconvenientelor de ordin sentimental
de Giordano Bruno la: 27/09/2006 01:18:00
tolerarea acestor rutine de ordin sentimental eu o aseaman cu o adaptabilitate animalica . patrupedismul acestui fenomen se cheama in termeni umani iubire . nostalgic privesc la vremurile trecute , cind simteam sentimentul euforic , acesta era parte a fiintei mele . demult uitata stare , imi da tircoale azi , sub forma unei simpatii distante sau interes pecuniar iar ego-ul supra-dimesionat distanteaza oricare potentiala contopire a intimitatii , sau fructificarea acestuia (care era odata )sentiment profund . robotizarea si individualismul este descendentul egoului supra-dimensionat , in care satisfactia se limiteaza la mecanicul stagiu al postarii sau dezbaterilor conferintelor de tip ,,rut  ...continuare .
24 comentarii
modifica
Camara cu bunatati!
de vania la: 27/09/2006 00:07:00
multstimati cafegii, va anuntam cu deosebita placere ca onorata firma "sasha & vania co. ltd." s-a transformat, in virtutea unui act aditional ad-foc, in "sasha, anisia & vania co. unltd."/ / pentru a ne arata in continuare demni de stomacurile dvs. rafinate, firma sus-redenumita si proaspat-incropita va propune un tur prin cea mai suava camara de compoturi poetice, serbeturi in proza si dulceturi eseistice. sau, mai pe scurt, va roaga a o ajuta in a depista crema cremelor textelor intalnite in lunga dvs. (sau inca nu) experienta de pe cafenea si de a le depune aici, spre incantarea tuturor celor ce vor cere meniul. / pentru o mai buna organizare pe rafturi, v-am fi recunoscatori daca  ...continuare .
52 comentarii
modifica


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...


loading...

cautari recente
mai multe...

linkuri de la Ghidoo: