arhiva: 29/09/2006


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
o dimineata ...
de blueside la: 29/09/2006 16:59:00
o nouă dimineaţă învăluită în ceaţa, se arată astăzi, dorind parcă să mă pregătească pentru ce va urma…o stare de zbucium a sufletului şi a întergii mele finiţe. / cea rea, ceaţa, a apărut iarăşi, să-mi fure frunzele de pe creanga, mereu verde a vieţii mele. ce luptă trebuie să duc într-o banală zi… dar cu cine mă lupt ? cu timpul… ? cu mine însumi… ? cu …/ azi fiecare gând ce se năştea în mintea mea, mă înţepa îngrozitor !... ca spinii cei mai ascuţiţi ai unui sălbatic trandafir purpuriu, dornici să se înfrupte din sângele minţii mele greu încercată, la naşterea fiecarui gând. să fie oare durerea naşterii ? eu nu o voi cunoaşte ni  ...continuare .
5 comentarii
modifica
parfum de urs
de ra koroviev la: 29/09/2006 07:54:00
<p align="justify">eau de toilette - parfum - foarte util - din ziua cand - spre seara - a inceput / sa adie - prin cartier - duhoare de urs - mort - putrezit - in descompunere - in apa/ de gheata de calota glaciara de un oarecare pol - dimineata insa e un alt miros - grizzly - mort si el - cauza decesului - intoxicat cu plumb - alergic la gloante si la zgarda - cu placa la gat - numar si cod de bare - exemplu - azi a mirosit a urs / numarul 145 - pe ursul cenusiu de oras - ocupat sa alerge din loc in loc - din patut in mamelon - de la mama sa faca laba - ca o furnicuta - ursul nostru - foarte foarte ocupat - sa inunde baia - sa preaslaveasca - sa freebase coca - ine - (se adauga sufixul "in  ...continuare .
7 comentarii
modifica
au nevoie doar de o bricheta
de eusiatat la: 29/09/2006 01:37:00
ascultau soundtrackul din twin peaks...stateau pe marginea drumului si din masina vuia melodia asta..era intuneric bezna doar cerul se vedea...au coborat apoi la cascada...aveau doar o bricheta...si cerul...s-au julit si le-a curs sange...a doua zi au alergat pe podul din franghie si s-au alergat prin iarba.../ neuitatele amintiri..acum stau la semafor si se gandesc la cum sa puna in practica noua idee de afacere,au uitat de tot.isi amintesc de impozite taxe si dari catre un stat infect dintr-o tara pe care o iubesc..poate nu tara cat doar cativa din oameni...asta le produce mica lor fericire...e tacere...nu le pasa de nimic...au tot...tot ce visau cand erau mici...au inca tresarirea aceea in  ...continuare .
3 comentarii
modifica
Tristetea
de cafea_neagra_amara la: 29/09/2006 00:11:00
timpul trecea,/ amintirile se stergeau,/ ingerii plangeau..../ ura cuprindea,/ unde iubirea odata era,/ lupta, dar in zadar…/ tristetea se cuibarea,/ fericirea se uita./ totul era in zadar…./ norii se strangeau,/ lumea murea,/ amarul domnea…./
6 comentarii
modifica


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...


loading...

cautari recente
mai multe...

linkuri de la Ghidoo: