arhiva: 30/09/2006


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
The broken gate (Poveste tristă de iubire)
de Valeriu Cercel la: 30/09/2006 20:12:00
/ s-o întâmplat în plinî zîulicî/ Şî cât di ghini-o fost, nu mai vorghiesc,/ când l-am chiemat la noi pi ionicî/ ca sî chitiascî (uiti cî roşăsc !)/ clănţăul ş-o chicat la portişicî ;/ Şî cum ieram acasî sînguricî,/ nu m-am sfiit diluoc sî-l ominiesc/ cu un rachiu şî cu o plăşinţîcî,/ oleacî doar sî nu îl molişiesc/ pîn’ sî apuşi iel di portişicî,/ da’ o-nşieput afar’ o ploişicî,/ numa’ cî iel pi datî ş-o făcut (?!)/ o luat un cui, di-aşel cu florişicî,/ di cari di când îs n-am mai văzut/ Şi l-o vîrît, da’ grieu, oliecuţîcî ,/ cî o munşit pi brînşi o noptişicî,/ iar ieu l-am ajutat cum am putut,/ cu mâna l-a  ...continuare .
comenteaza!
modifica
Ceva s-a desprins din mine
de Adrian A. Lavras la: 30/09/2006 17:29:00
ceva s-a desprins de mine/ sau din mine;/ inca nu sunt sigur, dar am certitudinea că in cel mai scurt/ timp voi fi informat, ambalat şi stilizat,/ ca voi uita o data pentru totdeauna de divinitati, extraterestri,/ univers şi,/ de ce nu, de spicele sacaitoare din palma noastră./ se zice despre unele persoane care s-au spalat pe dinti/ dupa fiecare masa, indiferent de au rontait sau nu/ vesela si carapacele testoaselor din galapagos,/ ca pierzandu-si o parte a corpului, inca o simt pentru/ multa vreme, poate pentru totdeauna, ca si cand nimic/ nu s-ar fi intamplat cu ei si prin ei./ totul e impecabil, iar aerul respira in voie/ prin narile lor injectate, precum si prin acele ale/ divinitati  ...continuare .
comenteaza!
modifica
romanul si Uniunea Europeana...
de claudiu buzarnescu la: 30/09/2006 15:11:00
incepand cu 26 septembrie , peste tot in europa unde intalnesti picior de roman nu se aude discutand de nimic altceva decat despre intrarea romaniei in uniunea europeana , incepand cu 1 ianuarie 2007./ da , nimic de zis , numai ca toata lume deja a inceput sa isi dea cu presupusul la asa zisele avantaje si dezavantaje..../ oameni buni, romania mai are mult sa ajunga standardele europene, si asta din multe puncte de vedere...toti se gandesc ca o sa beneficiem de foarte multe facilitati, numai ca nici macar o persoana nu am auzit discutand despre faptul, ca datorita integrarii romaniei in uniunea europeana, tinerii nostrii studentii pot beneficia de studii in strainatate mult mai usor de pana a  ...continuare .
1 comentariu
modifica
Impotenta
de scarlete la: 30/09/2006 11:14:00
sint eu singurul, sau vi s-a-ntamplat si voua sa trintiti plictisit revista dupa citirea vreunei alte noi “luari de pozitie” a vreunui alt indeobste caragielesc “summit la nivel inalt” european?/ coispe mii de gologani truditi (si deci doriti de-a sfirsi cum se cuvine, sub salteaua personala) de catre unii dintre cei coispe milioane de eunuci intelecti ai republicii europene, isi dau periodic obstescul sfirsit pe mese cu stridii, eau de vichy, cupe de sampanie (colorate abundent, dar mici) si flatulente stafide-mpanate. / impotenta nu se refera la ceea ce-i pe masa, ci la ce-i dupa masa. / dupa masa este mereu o declaratie. c-asa se cade./ intelectii republicii euro  ...continuare .
comenteaza!
modifica
A nins…
de Gheorghe Florescu la: 30/09/2006 03:19:00
a nins şi-aici în românia,/ cu fulgi mai tineri ca oricând,/ ca nişte stele căzătoare/ veneau din cer către pământ./ firave, aceste creaturi/ scormonitoare-s de uimire,/ mă uit în crengile lor albe / Şi-mi văd mânuţele prea slabe./ de unde oare atâta vrajă?/ -cine îţi dă aromă apă?/ pe tine cine te mai spală/ Şi cine spre văzduh te poartă?/ mă voi zbârci de necuprins,/ eu voi albi de-al iernii nins/ dar nici bătrân n-oi şti de unde/ răsare steaua asta nudă. / xii.1984
2 comentarii
modifica
Nefericirea lumii
de BBC1 la: 30/09/2006 00:31:00
nefericirea lumii/ nefericirea lumii sta in toate cele…/ ce pot sa fac sa n-o mai vad plangand ?/ imi iau eu insumi mana de pe ele ? / las totul sa se faca-n gand ?/ pot eu sa schimb si ale lumii margini ?/ pot ca sa merg pe drumul nu-stiu-cui ?/ pot sa-nteleg ce nu imi sta in sarcini ?/ sau merg pe drumul care inca nu-i ?/ am obosit ca sa mai fac si lucruri/ de care niciodata nimeni n-a stiut,/ in loc sa merg traind din sterse trucuri/ mai bine-alerg, spre larg necunoscut. / cum poti sa faci din fericirea lumii/ o lampa care arde ne-ncetat ?/ seherezada ca sa fii cu nurii/ si tot nu ar ajunge de aflat./ tot crezi ca viata are haz cand razi?/ atunci, de ce nu plangem fiecare ?/ d  ...continuare .
3 comentarii
modifica


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...