Pentru a accesa aceasta pagina trebuie sa fii conectat

arhiva: 10/01/2007


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Chestii macabre in liceul meu...
de Lexis la: 10/01/2007 21:21:00
am aflat azi niste povesti interesante de care habar nu aveam.in liceul nostru mult iubit si drag (*cough bullshit cough*) au fost candva elevi care au pasit in salile noastre de clasa si care au ajuns spanzurati...-sinucidere- sau morti din diferite cauze.deci principala cauza si principalul subiect in acest blog va fi sinuciderea.am ales acest subiect din motive personale si din cauza unor evenimente care mi-au afectat viata in ultima vreme. / probabil ca fiecare scoala/liceu/facultate are o "istorie macabra" de genul insa povestea pustiului m-a impresionat in mod deosebit.am stat de vorba azi cu o profesoara si am aflat ca o data...candva...departe.. a fost un elev care s-a indrag  ...continuare .
16 comentarii
modifica
*versuri*
de georgipopa la: 10/01/2007 15:08:00
************************************************/ imi este greu a-mi asterne visele.../ gandurile.../ mi-e dor a te auzi cum spui vorbe de iubire.../ .../ hmm...vise.../ imi stii inima ..indeajuns de bine/ sa afli intrarea spre a mea iubire.../ mi-e dor a-ti spune soapte de iubire..in zorii zilei../ stii cum e a tanji atingerea unei flori..mireasma ei din zori../ dar stii a-mi simti sarutul?..cand tu..stii doar a topi inimi../ te prefaci a fi un casanova...cand de fapt../ esti doar un biet stingher de inimi/ nu vrei a crede-n iubirea neconditionata../ le vrei doar dupa fapta si rasplata.../ te sperie apropierea.../ crezi ca-ti ingradui libertatea ?../ ../ aiurea.../ .../ tanjesti la miere...  ...continuare .
4 comentarii
modifica
Fotografie: Parisul meu / Mon Paris à moi
de Daniel Racovitan la: 10/01/2007 13:37:00
mi-am facut ordine prin zecile de gigabiti de poze, si am facut o selectie... prima sarja as putea-o intitula "mon paris à moi", sau pe romaneste: "parisul meu"./ le puteti vedea la/ http://www.flickr.com/photos/18869083@n00/
28 comentarii
modifica
Noaptea
de white la: 10/01/2007 12:49:00
m-am trezit tarziu… când toate visele-mi plecaseră din peronul inimii, când muntii insociabilitătii se prabusiseau de-a valma peste gânduri, când mă asezasem în cel mai proaspăt hău facut de mine… / dar tu nebună noapte te tineai scai de capul meu. ca si in toate celălalte aparitii ale tale :/ -iti despleteai iar suav parul... printre buclele tale rebele, descopeream că ascunzi stele pline de vise.../ -iti dezveleai iar umărul tău poetic de cămasa albastră si mătasoasă (singurul tău vesmânt)... pe plăcuta formă observam că ascunzi versurile poetilor rătăciti după frumuseti... / -iti etalai iar privirea melancolică... printre genele lungi de nori pluti  ...continuare .
3 comentarii
modifica
Tema de casa: Tarziu, mult prea tarziu!
de Lady Allia la: 10/01/2007 11:14:00
amintirea îmi atingea vârful plâns al genelor (du-te...îi cer eu plângând). / mă durea furtuna din mine./ e oare chiar atât de târziu (sau poate doar teama de reîntoarcere...)./ umbrele dorului din ochii mei...erau prea adânci./ de ce mă trimiţi? (întrebă amintirea atingându-mă din nou). / cât aş fi vrut să nu întrebe.../ pentru că mă dori! ( mă durea cu adevărat fiecare val din trecut care bătea la uşă).../ pentru că îmi cutremuri toată liniştea din mine şi...mă dori!/ am să plec atunci pentru că e prea târziu..., / mult prea târziu pentru noi... / speram doar să mă laşi să te-ating cu un fir de nisip.../ am luat nisipul în palmă...plâng.../ pân  ...continuare .
19 comentarii
modifica
pe buze
de Lady Allia la: 10/01/2007 10:41:00
te-am iubit...te-am iubit atât de mult/ încât mi-au îngheţat cuvintele cărunte/ ...pe buze - de drag de tine!/ te-am iubit şi poate te iubesc/ dar de atâta timp cuvintele-amorţesc/ ...pe buze - de dor de tine!/ te voi iubi cum te-am iubit mereu/ atât de mult...cum doar ştiu eu.../ ...pe buze - te păstrez o veşnicie/ şi cine sunt...doar sufletul tău ştie/ şi...eu!
2 comentarii
modifica
replica la poezia "Do you still love me?" scrisa de un prieten
de Lady Allia la: 10/01/2007 10:39:00
"i still love you!"...ţip/ fără să mă audă nimeni/ printre foşnetele albastre/ ale iernii unei primăveri uitate în colţul unui buzunar/ "i still love you!"...chiar dacă/ fluturele cap-de-mort a zburat/ uitând să îmi învăluie în aripi pentru ultima oară glezna/ "i still love you!"...şi sângerez/ lovită în lacrimi de cioburile tale/ azvârlite la întâmplare...şi pe care eu le-am prins/ fără să vreau în palma amintirii...de la capătul lacrimii.../ şi.../ da, te mai iubesc!/ .........................................../
2 comentarii
modifica
Corul ingerilor (fragment)
de Emma Brad la: 10/01/2007 08:41:00
cu cîteva ore mai devreme, cînd victoria s-a trîntit pe canapeaua din sufragerie şi se simţea prost stînd aşa fără să facă nimic, zgomotul de pahare şi de tacîmuri încrucişate, o făcu să se cutremure./ deodată uşa de la intrare se izbi cu putere de pereţii apartamentului şi din tavan au început să se desprindă bucăţi de tencuială, unele de culoare galben-pal altele de un alb-murdar. ce se întîmplase ?/ venită într-o vizită din curtoazie, chipurile, faţă de sora ei mai mare, cristina, mătuşa victoriei se apucase să-şi dea cu presupusul tăios, despre chestii pe care nu le putea înţelege./ victoria alergase într-un suflet, în bucătărie unde mama ei î  ...continuare .
3 comentarii
modifica
MOSTENIREA
de anisia la: 10/01/2007 08:05:00
unii lasa in urma lor opere de arta, altii inventii. unii daruiesc lumii copii, altii construiesc edificii. unii descopera si tac, altii striga in gura mare ultima gaselnita. unii filozofeaza intru cunoastere, altii scriu intru regasire. unii se exprima in cheia fa, ori sol, altii coloreaza gandurile, inramandu-le. unii lupta pentru pace, altii salveaza saracul de la pieire. unii se roaga, altii sunt vraci. unii bat recorduri, altii cuceresc culmi. / si intr-un fel, si in altul... fiecare dintre acestia a lasat ceva in urma sa. / tu ce lasi mostenire omenirii?
46 comentarii
modifica
CEL MAI INEDIT NICK DE PE CAFENEA
de anisia la: 10/01/2007 07:50:00
uite asa, ca ma iau dupa nenea intrusu', sic!. pai adica numai el sa deschida conferinte-concurs? hop si nea ion, ca si el e om :))/ despre ce este vorba... m-am gandit sa desemnam cel mai inedit nick de pe cafenea. orice user are drept de vot. sufragiile vor fi trimise astfel: nominalizati nickul cu pricina si ce v-a determinat sa il votati? / retineti! se desemneaza cel mai inedit nick, nu persoana din spatele lui. / ca initiatoare a acestui "joc", imi iau libertatea sa desemnez un juriu format din trei persoane, cu urmatoarele atributiuni:/ 1. me, care voi inmana premiul i. acesta va fi obtinut de nickul cu cele mai multe nominalizari si va consta intr-o surpriza ce o voi de  ...continuare .
256 comentarii
modifica
Parodie canină
de Valeriu Cercel la: 10/01/2007 03:24:00
parodie canină/ (io sunt mic, nu stiu nimic)/ motto:/ căţelus cu pălu’ cleţ,/ fulă laţa din coteţ,/ el se giulă că nu fulă/ da’ l-am plins cu laţa-n gulă !/ ………………………………../ căţelusul meu desi,/ ale pălu’ cleţ chial si/ pe năsuc si ochisoli,/ tot la fel de neglisoli,/ nu al fi tentat, v-o spun,/ ca să fule nicidecum/ vleo lăţuscă din coteţ/ că el nu e nătăfleţ ;/ căţelusul meu buclat/ demult chial a învăţat :/ nu s-al ţine, măi copii,/ de asa găinălii…/ pentlu-n ţiolănel sau os/ să agiungă chelios/ Şi s-apală-n caltiel/ cu dosal si caziel ;/ căţelus câllionţat,/ tot meleu el s-a milat/ de acesti oameni sco  ...continuare .
2 comentarii
modifica
Anca.Mirosul agoniei
de Sancho Panza la: 10/01/2007 02:24:00
soneria de la intrarea in sectie se auzise de cateva ori, des si scurt, ca un bondar inchis intr-un borcan.sarisem in picioare, bajbaind cu o mana dupa intrerupatorul electric.in drum spre usa, m-am intersectat cu irina, si ea cu ochii carpiti de somn, dar cu nelipsita ei expresie.rece,de neclatinat,profesionista ireprosabila. „du-te si trezeste-l pe david”, ordona ea sec. „vin acu” se auzi glasul doctorului,din camera de garda. „omul asta si cand vorbeste in soapta tipa, probabil”,zise irina printre dinti./ „ce-i asta?” infirmiera matahaloasa de la urgente ii intinse fisa,impingand fara graba targa,de parca ar fi adus un carucior de pepeni.trupul de pe ea ,piele si os, n  ...continuare .
48 comentarii
modifica
Clatite à la Intruder
de Intruder la: 10/01/2007 00:06:00
se amesteca toate ingredientele intr-un lighean mare (cat inima aluia), cu exceptia dulcetii, untului si prafului in ochi. / daca se formeaza cocoloase (si e clar ca se formeaza) amesteci pana ametesti sau pana ia foc mixer-ul. / se ia o tigaie si se pune pe aragaz. / raman cateva cocoloase, ei si?...doar nu l-ai omorat pe tata! / cu un polonic se ia din compozitie si se toarna in tigaia incinsa, unsa dinainte cu unt. / atentie! torni repede continutul polonicului, apoi te adapostesti rapid sub masa daca nu ti-ai construit din vreme un buncar! / in bucatarie se va forma un norisor de fum pe care hota nu-l poate absoarbe...nu-i nimic, oricum clatitele nu se fac la gratarul din curte (sau pe ba  ...continuare .
63 comentarii
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...