arhiva: 15/01/2007


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Flowers and silence
de Mult prea uitat la: 15/01/2007 21:36:00
am lemn tare, de esenta fara sare uleiat si aromat. sunt in varf si cer priviri prin tepi ce-i arunc epiderma cutiei ce bate ca sa care viata. privitori imi vin in fiecare zi si stau pe langa gard sa nu rupa limita./ periculos/ mie imi place sa zbor doar la mine acasa..printre flori si liniste, pot acum vorbi? tu nu stii ca unui cerc nu-i curge apa din ochii? ce-ai spus? am uitat deja. hai termina, nu avem timp, hai uite-te in complet, nu ma intereseaza, tot eu trebuie sa-ti zic..tot eu.../ varful degetului se dizolva intr-o curba rasucita intr-un cerc ce zboara si-mi atinge tulpina, tot mai insistent. am incercat s-arunc cu spini si sa dezintegrez, un cerc imi va creste in jurul tulpinii mer  ...continuare .
5 comentarii
modifica
Conferinte: Ce vrei să fii atunci când o să fii mare?
de popeasca la: 15/01/2007 20:34:00
mărturisesc: sunt (h)oaţă. am furat nişte vorbe care m-au pus pe gânduri zilele trecute: "imi aduce aminte de vasilică, de la tzară de la tataie. Şi ce vrei sa fii tu vasilică, atunci când o să fii mare? - om, venea răspunsul prompt!" sună cunoscut? aparţin anisiei. scuze, promit că (nu) mai fac! iar gândurile uşor gravide au născut o idee creaţă de conferinţă./ aşaaaa, imaginaţi-vă că aveţi din nou 10 - 12 ani, pentru că mai târziu opţiunile sunt oarecum fixate. ce aţi răspunde dacă cineva v-ar întreba: ce vrei să fii atunci când o să fii mare?/
45 comentarii
modifica
Nu sunt
de andreea_sim la: 15/01/2007 19:03:00
ma urasc pentru ca nu sunt.../ / nu sunt un fluture/ ce-si poarta destinul pe aripi./ nu sunt un rau/ ce-si poarte apele prin codrii./ nu sunt o pasare maiastra/ ce atinge norii cu aripi aurii./ nu sunt un rasarit/ ce-si stinge viata in amurg./ nu sunt o iasomie/ ce-si tine viata in parfum./ nu sunt un biet pian/ ce-si canta sufletul acum./ / p.s. mi-ar fi placut sa fiu tot ce nu sunt.
5 comentarii
modifica
O seara romantica...
de iuli_nrb la: 15/01/2007 13:15:00
o muzica suava in seara asta pun/ te-ademenesc in vraja-mi atat de ispitoare.../ o lumanre rosa infipta-ntr-un sapun,/ arunca umbre vii pe finele-mi picioare./ intinsa pe sofa ,gatita-asa sumar,/ cu parul matasos alunecand pe spate,/ ce e in minte mea,tu nu prea ai habar/ sandaua la picior,ma strange si ma roade./ privirea-mi dureroasa te zapaceste rau/ nu mai gandesti de-acum la nimeni si nimic,/ pierdut chiar ca te simti,cum este capul tau/ te am deja se pare,la degetul meu mic./ tacerea-mi te invita sa speri...ca vei afla/ norocul ce-ti surade..acum sau niciodata!/ petalele de flori,conduc catre sofa../ ai adormit?grabeste-te odata!/ ochii iti sclipesc cand umarul se-arata/ catifel  ...continuare .
37 comentarii
modifica


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...


loading...

cautari recente
mai multe...

linkuri de la Ghidoo: