arhiva: 17/01/2007


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Amintire…
de maduts la: 17/01/2007 22:53:00
o imagine sublima/ un zambet ce ma alina/ un gand neimpartasit/ sentiment nedeslusit/ un dor aspru ma cuprinde/ o flacara ma aprinde/ un cuvant de « ramas bun »/ ma-nspaimanta,uit si plang./ / un chip trist ma infioara/ o soapta dulce-amara/ un suras demult uitat/ un apus ce ne-a legat/ un refren doar pentru noi/ nopti de vise si de ploi/ cuvinte cu drag rostite/ ma dor…si par nesfarsite./
4 comentarii
modifica
cuvinte...
de maduts la: 17/01/2007 22:49:00
candva a inceput un vis frumos,indepartat/ era-ntr-o zi de dulce primavara…/ un vant suav mi te-a infatisat/ si te-am simtit atunci ca pentru prima oara./ / erai chiar tu,nici nu mi-as fi imaginat/ ca ai putea sa fii tu cel din visul meu/ privirea ta pe loc m-a cutremurat/ si am simtit atunci ca esti al meu…/ / insa abia acum realizez cat de putin/ a insemnat sa-ti daruiesc doar tie totul…/ si cat de greu mi-a fost sa nu mai tin/ in suflet o vapaie…caci tu stinsesesi focul./ / acum cuvintele par goale…grele,nesfarsite/ ti-am scris doar ca sa stii ca m-a durut/ poate citesti cateva randuri risipite…/ ca pe-o poveste trista…un vis ce l-am pierdut./
1 comentariu
modifica
iti spun totusi ceva
de Homo Stultus la: 17/01/2007 21:34:00
ne nastem cu zorile sperantei. traim cu pumnii stransi. uitam mereu ca maine nu este certitudinea noastra ci doar un dar pe care nu l-am acumulat in nici un fel. cand unul face marea trecere ne resemnam in fata propriei deveniri. devenire. asalturi ale fiintei spre un posibil acum inghetat. acum-ul nimicniciei care e cu totul deosebit de astazi-ul vesniciei. avem certitudinea rasului si potenta unei lacrimi. motivul il acumulam. cu toate ca... fiecare zi in care suntem inca o aduce mai aproape pe cea in care nu vom mai putea spune eu sunt. ne imbatam cu vide vise. purtam amintiri ce nu mai sunt si seminal ducem povara lui va fi. acest va fi posibil, uneori probabil, o singura certitudine. be  ...continuare .
17 comentarii
modifica
Prefa-te!
de iuli_nrb la: 17/01/2007 18:56:00
prefa-te in lumina / ce-mi luneca pe geana,/ prefa-te-n visul dulce/ ce striga si ma cheama.../ in aerul si apa/ de care mor de sete/ in sangele din vene/ tu prefa-te!/ si prefacut de-ai fi/ in roua diminetii/ sa tin in palma mea/ din picatura vietii.../ sa sorb din tine iarasi/ cu ochii-nfierbantati/ sa-mi scutur anii grei/ ce i-am facut uitati./ de te-ai preface inca/ in lacrimi nestemate/ ce stralucind in soare/ le-as aduna pe toate,/ as straluci cu tine/ din nou as lacrima,/ preface-m-as cu tine/ in vis de as putea!
9 comentarii
modifica
gandurile unui taran
de robert.b la: 17/01/2007 15:21:00
gandurile unui taran/ / tot nerodul tot poporul toate fiintele din lume/ se gandesc si spera inca ca vor fi toate mai bune./ lasa totul toata munca ganditorilor de sus/ nu le pasa ce-o sa vina nici de anii ce s-au scurs./ se lasa-n voia inimplarii si-anvatatilor cu carte/ ce va vrea dumnezeu noi de aia s-avem parte./ căci dreptatea stim cu totii ca nu vine de la sine/ insa noi speram saracii ca-ntro zi va fi mai bine./ suntem oameni fara carte dar credinta ne e lege/ tot cuvinte incurcate san u poti a intelege/ oamenii cu sapa-n mana fara bani de-o paine poate / si-altii stau cu pipa-n gura si le vin pe tava toate./ ce credinta? care lege? unde-i v  ...continuare .
3 comentarii
modifica
Noi impotriva lumii
de anna kareinina la: 17/01/2007 12:41:00
astazi timpul trece greu/ caci nu esti langa mine,/ sa te sarut sa fii al meu/ e tot ce port in mine./ sa te intalnesc mereu visez,/ dar insa nu se poate,/ caci azi un judet intreg/ incearca sa ne desparta./ sa incerce omenirea, distanta./ de vrea sa ne desparta/ o sa incerce in zadar,/ caci gandul o sa razbata./ sunt zile lungi cand nu te am/ trec clipe incet de-ar fi milenii/ dar pot sa treaca cat de incet/ mereu in minte ai sa-mi staruii./ caci tainuim in noi iubirea / si-n suflete pastram speranta/ si dragostea si daruirea,/ vor nimici oricand distanta./ sunt clipe lungi cand nu te vad/ si grele intotdeauna./ dar ce frumoase sunt atunci/ cand ne aduc revederea?/ vad cesul in n  ...continuare .
1 comentariu
modifica
Pe aripi de vis
de anna kareinina la: 17/01/2007 12:26:00
pe aripi de vis/ in noapte cu ceata/ doresc ca in amurg/ sa-ti fiu a ta soata./ blestem si in vis/ ca timpul sa treaca/ si visul si viata / sa nu ne desparta./ caci clipe si zile,/ mereu or sa treaca/ si nici anii si lumea/ n-or putea ca sa stearga:/ iubirea din suflet,/ fericirea de pe chip,/ ce le am de cand te-am intalnit./ iubirea-mi razbate/ si-n negura deasa/ si-n cele mai grele/ momente din viata./ fericirea nu-mi are sfarsit/ caci azi stiu sigur/ ca eu te-am gasit./
1 comentariu
modifica
Pretul iubirii
de anna kareinina la: 17/01/2007 12:18:00
ar da imparati:/ castele, averi,/ sa aiba iei astazi / iubirea ce-mi oferi./ ar cladi iarasi lumea/ sa poata avea/ o bucata din bucuria mea./ ar intoarce apa/ din curs de-ar putea/ sa rupa in bucati/ fericirea mea./ ar face orice/ in zadar va fi tot/ sa aiba ce am eu/ ei nu pot./ si de-ar putea/ pasta-vor puteauar?/ ei poarta in suflet otrava/ nu stiu ce inseamna iubirea-/ deloc,/ n-ar sti sa intretina / al ei gingas foc./ si atunci, la ce bun/ castele si imparatii/ daca sa-ntreti iubirea nu sti?/ risipa vor face dar ,de orice/ in van vor fi toate, / caci cu suflete pustii/ o iubire ca a mea/ nu poti faurii.
9 comentarii
modifica
Trecut si viitor
de anna kareinina la: 17/01/2007 12:00:00
cad afara stropi de poaie,/ cum plang ochii mei de dor/ nimic nu-mi aduce alinarea/ nimic nu pare mai usor./ / si trece timpul azi cu greu/ si clipe trec, si ore, nopti/ se scurge tipmul tot mereu/ si pare ca nu mai sunt eu./ ma duc si eu cu tipul dar,/ sa ma prefac e in zadar,/ nu mai pot fi ce-am fost macar/ caci ce am fost, nu voi fi iar.
1 comentariu
modifica
Confesiune
de Valeriu Cercel la: 17/01/2007 03:15:00
/ m-a păcălit din nou târfa, aseară,/ m-a dus de nas uşor, afurisita,/ io care ştiu de-o viaţă ce-i ispita,/ o noapte m-a lucrat nenorocita/ Şi nu mai ştiu pentru a câta oară ;/ acuma, sincer, mi-a făcut chiar bine/ Şi rău nu-mi pare după gologani…/ mor de necaz, că dup-atâţia ani/ a dracu’ face, parc-am fi duşmani,/ Întotdeauna ce vrea ea cu mine ;/ În zori, perfida, aşa pe sub geană,/ cătând din nou ca să mă bage-n boală,/ cu ochiu-mi face, iar, aproape goală…/ să vezi şi tu, măi frate, câtă şcoală/ poate să aibe-n ea, o damigeană !/ valeriu cercel/
1 comentariu
modifica
poveste
de alex boldea la: 17/01/2007 01:17:00
aici ramasesem dator cu un sfarsit. daca nici asta nu-i sfarsit, atunci, well, deal with it.
9 comentarii
modifica


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...


loading...

cautari recente
mai multe...

linkuri de la Ghidoo: