arhiva: 21/01/2007


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Cuget nebun
de Omerta la: 21/01/2007 23:56:00
la ce intrebi praful ce gust are cerul?/ sau cerul in seninatatea lui la ce-i aprinzi lumanari?/ caci nu le simte, nici privirea nu-ti vede./ te joci naiv cu degeul pe apa/ ca si cand apa n-ar simti ca tu o tai / si-i trimiti valuri de durere-n maluri./ la ce canti, in steaua noptii curate?/ caci luna nu-ti aude vocea/ si nici vantul nu tremura-n bataia lui./ la ce citesti nebunilor psaltiri ?/ caci nu-ti cunosc lauda, nici limba ce-o vorbesti./ si nici rugaciunea lor n-o vor impartasi cu tine./ sa dai vrei, sa dai vremelniciei ce?/ caci esti vremelnicie-n zdrentele-ti/ si lumii n-ai a o nemuri curand./
12 comentarii
modifica
Cui, daca nu mie?
de FataGri la: 21/01/2007 23:32:00
unde esti,iubire?/ spre ce meleaguri te indrepti acum?/ spre care ochi privesti?/ la care buze tanjesti?/ cui vrei sa-i vorbesti?cui speranta s-o ucizi?/ spre care sani te-ntinzi grabit,cu mainile?/ cine te-a luat de aici?/ si unde te-a ascuns?unde te gasesc?/ cum te-aduc inapoi?n-ai inteles cat te iubesc?/ n-ai inteles cat de mult insemni?/ nu pricepi ca fara tine,n-am nimic?/ fara tine,orice vis e mort?/ orice gand sublim isi sapa groapa?/ / unde am ramas,unde-s vremurile noastre?/ ganduri,sentimente,cuplul fericit?/ cine ne-a distrus?/ unde-i vremea fericirii absolute,a trairii nude?/
13 comentarii
modifica
Scrisoare de adio catre un necunoscut...
de FataGri la: 21/01/2007 23:30:00
/ / ti-am mai scris pana acum, si parca n-ai bagat de seama. nu mi-ai cerut explicatii, mi-am luat acest drept, de a ti le oferi. ma intreb de cateva zeci de ori pe zi de ce te-ai schimbat, ca atunci cand intrebi la o inmormantare de ce-a murit raposatul, ca si cand n-ar fi acelasi lucru ca a murit de pneumonie, cancer sau calcat de masina. nu suntem obisnuiti sa acceptam fenomenele in sine, vrem totdeauna sa stim “de ce”. cred ca te mira ca, in vocabularul meu, redus o lunga vreme la “te iubesc”, ”de ce”, etc, mai exista si alte cuvinte. de fapt, eu acum redescopar in mine femeia inteligenta, omul cu judecata. asta mi-a lipsit cat timp am fost in preajma ta. mi se pare ca sunt  ...continuare .
23 comentarii
modifica
CD-uri cu poezie
de JianuVladimir la: 21/01/2007 08:45:00
caut sa fac schimb de cd-uri cu poezie(recitata) sau texte ./ jianu vladimir
comenteaza!
modifica
Partea mea de lumină
de alex andra la: 21/01/2007 08:06:00
se dedică arhitecţilor amberleei/ o sa-mi trag pentru o vreme orasul suspendat şi sufletul pe nisipul alb al plajei voastre. lest, ca sa coboare din nori, trei melci şi-o şopârliţă. / oraşul aşteaptă să se dezvăluie pe sine, lustruit, dat cu var pe la colţuri, cu acoperişurile în poziţie de zbor, cu escadroanele de licurici gata de pus lumină în firidele părăsite de statui./ sufletul aşteaptă să-l descoperiţi voi, fofilat în textele, pânzele şi partiturile numiţilor şi nenumiţilor făcători de minuni, dragi mie./ */ există o cărare secretă, printre bolţi de verdeaţă, care duce spre inima locului. păşeşti vătuit prin aer, cu capul în frunz  ...continuare .
6 comentarii
modifica
De ce atata ura ?
de Ioana Alina la: 21/01/2007 01:09:00
ploua/ si mi se pare/ ca soarele nu va mai rasari/ niciodata./ universul intreg ma uraste/ si acum se razbuna :/ ma loveste cu stropi de ploaie/ si ma face sa sufar./ ce-as putea sa fac altceva ?/ singura e si suferinta,/ singura sunt si eu/ si sufar pentru doi:/ pentru tine si pentru mine,/ pentru ca toti oamenii ma urasc./ ar vrea sa ma vada strivita,/ calcata in picioare,/ plangand si urand la randul meu./ de ce atata ura?/ nu vreau nimic,/ nu cer nimic/ si dau totul./ in schimd primesc cu prisosinta/ doar suferinta si durere.../ si totusi ei ma urasc.
8 comentarii
modifica


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...