arhiva: 22/01/2007


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Cu traista'n Franta...
de titoo la: 22/01/2007 22:35:00
bounjour! ou trouver des cybercafé en region ille-de-france (92)? particuileremet au s-v de paris ou 15℮, 16℮ ou 7℮ arrondissement... s'il vous plait!/ sau mai simplu pe limba mea: nou venit pe malurile senei, rogu-va cu frumosul sa-mi spuie careva, de stie o cafenea ieftina si buna pe-aci prin zona ille-de-france, mai cu seama prin boulogne-billancourt, issy-les-moulineaux, meudon, porte de sevres, saint cloud .... in patratul asta! ori de n-o fi cu banat, poate prin mega parisu' asta, mai cu seama partea de sud-vest. am auzit ca prin paris accesul pt.1h costa intre 4-6 eurasi, mai ieftin chiar nu se poate!?
11 comentarii
modifica
Bucurii marunte
de mazariche la: 22/01/2007 18:38:00
sa le scoatem la iveala si sa le dam importanta./ exemplu: caldura din bucatarie, cand copiii inca nu s-au sculat, cafeaua abureste pe masa,zorile mijesc si mirciulica -secatura misogina- citeste ziarele...
77 comentarii
modifica
Razbunarea...arma prostului?
de Omerta la: 22/01/2007 17:01:00
razbunarea este o mancare care trebuie servita la rece. cum preferati, sa plecati capul (ori sa-l intoarceti) sau sa apelati la razbunare pentru a face dreptate. sau niciuna.../ de ce arma prostului (si nu arma impulsivului!?), pentru ca trebuie sa ai ceva intre tample (nu la ochi ma refer) ca s-o folosesti calumea./ cum priviti domniile voastre razbunarea?
82 comentarii
modifica
Dormi in pace
de iuli_nrb la: 22/01/2007 08:02:00
te ating pe parul moale/ inchid ochii si suspin,/ esti fugita in visare/ te sarut si-apoi te-nchin./ sa nu ai vise urate/ ci s-adormi pe nori de puf,/ ingerii sa te alinte/ cu mladite de triumf./ sa zbori spre tinuturi pline/ de copaci si de verdeata/ apoi sa cobori incet/ spre pamantul plin de viata./ iar pe-acesta sa-l cuprinzi/ in a ta palma micuta,/ o margica sa iti para/ colorata si draguta./ stelele sa le insiri/ pe un rosu fir de ata/ luna ca o diadema / sa te lumineze-n viata./ sa aluneci unduios/ pe culori de curcubeu,/ sa te tine tandru-n brate / insusi bunul dumnezeu./ dormi in pace si viseaza/ sunt aici si te privesc,/ te alint c-o sarutare/ ca sa simti cat te iubesc!  ...continuare .
8 comentarii
modifica
Ultima treaptă
de Sancho Panza la: 22/01/2007 01:48:00
Îmi coşi descântece/ pe cămaşa albă/ şi-mi pui în şuviţe/ flori din mustul zăpezilor/ să fiu frumoasă,acum,/ să mai fiu/ o dată/ miezul dimineţii prin care mă voi strecura/ fără de umbră/ pe zidul răsăritean mi-ai desenat/ o fereastră/ şi-un ciob de lună,/ acolo mi-am ascuns ulciorul/ cu timp neatins - / să nu uiţi să-l dezgropi când s-or însera patimile/ apoi să-l verşi peste răsadurile de flori, / irişii, mai ales...irişii trebuie să crească înalţi/ până vor colora în vineţiu asfinţiturile / (oamenii au nevoie de firescul culorilor cunoscute - / o frunză trebuie să fie verde,/ un inorog trebuie să fie albastru,/ o femeie trebuie să fie fumu  ...continuare .
20 comentarii
modifica
Tarziu
de Omerta la: 22/01/2007 00:20:00
petale albe cad lin din cer… in lumina,/ colorate-n moarte…iar ceru-i alb, ca o foaie neatinsa,/ asteptandu-si scriitorul de ceara/ lumina cade lin, in cristale ucigatoare, dansand cu petalele/ …singure, pustii, in liniste. lovituri subtiri de pian/ se-aud din eternitate, peste petalele cerului./ privesc in jur, te vad langa mine/ si privesc din nou pe geam, in toiul noptii e lumina…/ venita din vise./ si ma-ntreb:oare si mortii viseaza?/ si-si joaca sufletele in nemurire/ pe petale venite din florile raiului, / care se ating lin, in tacere… si cad/ nestiind daca se vor mai atinge vreodata…/ …poate niciodata… si te vad din nou…/ imi pare rau… secunda ti-a trecut dureros de  ...continuare .
7 comentarii
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...


loading...

cautari recente
mai multe...

linkuri de la Ghidoo: