arhiva: 26/01/2007


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
CAND NU VOI MAI FI...
de monette la: 26/01/2007 18:56:00
cand nu voi mai fi.../ voi fi un zambet cald/ sau o raza de luna/ adiere de vant / sau poate furtuna/ petala de floare/ sau un gand bun/ o raza de soare/ sau samanta-n pamant/ voi fi pasare-n zbor/ sau poate un nor/ picatura de ploaie/ sau cantec de dor/ voi fi ce n-am fost/ si as fi vrut eu sa fiu/ rasaritul din zori/ si curcubeu dupa ploi/ voi fi zi , voi fi noapte/ voi fi nisipul din ape/ ma vei auzi in soapte/ si-ai sa ma vezi in culori/ voi fi vis intr-o noapte/ si apoi amintire in zori/ ma vei vedea in luciul apei/ sau pe cerul senin fara nori/ alaturi de tine/ va fi o parte din mine/ ce va ramane sa vada / ce nu a vazut/ voi fi un sir de cuvinte/ ce  ...continuare .
2 comentarii
modifica
NE PUTEM SCHIMBA?
de Alexandros la: 26/01/2007 18:45:00
o boala incurabila ne poate schimba comportamentul si modul de a vedea viata?/ un accident, o revelatie, un om, o iubire, o ura ne pot transforma in alti oameni ori se produce schimbarea la suprafata iar interiorul ramanand acelasi?/ am auzit de multe ori :l-a inrait boala pentru ca el nu era asa,s-a schimbat de drauil ei(lui), si-a dar arama pe fata, lupul isi schimba parul... , i s-a aratat dumnezeu in vis..... /
114 comentarii
modifica
''Dor nebun''
de Condur Natalia la: 26/01/2007 10:50:00
ce-ar fi viata fara tine, / dor nebun cu ochi de foc?/ tu ma faci sa uit de mine/ si sa nu imi aflu loc./ si-mi e viata grea,pustie/ fara zimbetul tau blind./ nu vreau alta zi sa vie/ de nu esti cu mine-n gind./ ce e vara fara soare,/ ce e cerul fara nori?/ e ca sufletu-mi ce-asteapta/ sa revii de-atitea ori.
5 comentarii
modifica
Conflictul prietenului/colegului - conflictul meu?
de Baloo_ la: 26/01/2007 09:27:00
prietenul/colegul are un conflict cu un amic, conflict care ii este sub control si deci nu-l pune sub nici un pericol. ce fac? ma distantzez de amic/il critic pe amic (direct sau indirect) in semn de solidaritate sau preventiv din instinct de autoaparare a comunitatii? sau ma incred ca din fairness relatiile/conflictele sunt personale si imi vad de viatza/relatii mai departe fara sa-mi fie teama ca nu se considera prietenul/colegul neglijat/lasat singur la greu. repet : in cazul in care prietenul/colegul nu este in pericolul sa nu-i faca fatza singur conflictului.
14 comentarii
modifica
IDEE FIXA
de sinergie la: 26/01/2007 00:46:00
privesc trista a mea oglinda/ in gand cant,mai scriu un vers/ ma gandesc ca plangi intr-una/ dupa ce tu ai ales..../ de ce te temi???nu esti cu mine.../ copil prostut cu dulci si sincere suspine/ o iubesti??? e a ta acum!/ asteapta!poate suna akum/ poate vine,poate nu../ poate e pe drum acum.../ copil demon,inger si iubirea mea/ da-i ei lacrimile dulci/ ia si zambetul cu tine / da-i ei tot,sa uit de tine/ oh.....de ce nu sunt satana/ de ce nu`s dumnezeu????/ sa te fac sa crezi iubirea/ sa asculti alintul meu./ de ce nu sunt ca ea?/ si ea in locul meu??/ sa poarte ea iubirea/ sa fiu eu/ iubita ta!!!
15 comentarii
modifica


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...


loading...

cautari recente
mai multe...

linkuri de la Ghidoo: