arhiva: 29/01/2007


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
cookies
de Marguerite la: 29/01/2007 17:05:00
acum cateva zile am vazut un film care se incheia frumos si poate prea putin veridic cu doi oameni impartind o prajitura bavareza in forma de inima. dar nu asta mi-a ramas neaparat in minte, desi cu asta am ales sa incep. intr-un anumit moment al filmului, dupa una din cele mai incalcite si obositoare zile din viata sa, eroului principal i se ofera un biscuite cu fulgi de ciocolata si un pahar cu lapte. cred ca din tot filmul imaginea asta mi-a ramas cel mai mult in minte. un om coplesit de o zi prea lunga si prea grea, care inmoaie un biscuite cu fulgi de ciocolata intr-un pahar cu lapte cald, mirosind a mama si a casa, a copilarie, a lipsa de griji, a bunatate. m-a facut sa ma gandesc la ma  ...continuare .
10 comentarii
modifica
Oare incotro?
de ramy mony la: 29/01/2007 15:06:00
hmm...trist a inceput si asta zi ...ceva obisniut;ma trezesc si spre bucatrie imi e drumu.nu beau cafea,nu fumez nu am alte vicii,doar poate ca sufar de plictiseala;nimic interesant in jur,nimic sa ma atraga ...o casa goala,dar totusi plina...oameni nesmnificativi,fara importanta ...nu am ce discuta cu ei nu ma inteleg ,doar ma judeca.urc la birou,deschid calculatoru si mess-u,caci doamne ce m-as face fara ele...aici e viata mea...muzica mea,prietenii mei,filmele mele,pozele mele tot ce e al meu si doar pe mine ma multumesc si ma caracterizeaza.am descoperit zilelea astea un site interesant si care parca ma intelege...oameni noi,oameni care gandesc altfel care sunt ca mine...am ce citi de aic  ...continuare .
8 comentarii
modifica
exclusivisme
de arthur la: 29/01/2007 14:09:00
doar o impresie, mentinuta si confirmata de la ultima mea aparitie aici (nu este decat o impresie,implicit subiectivista):/ cafeneaua dot com tinde sa devina (daca nu cumva a si devenit) un site exclusivist care si-a pierdut identitatea sau nu mai raspunde scopului initial. un nou soft nu cred ca ar rezolva problema pentru ca este in primul rand de natura pur umana.latura tehnica, de dinamica si de incadrare in tendinte actuale este secundara./ probabil ca imi voi atrege critici dar acest lucru nu va fi decat o confirmare a tendintei de exclusivism care tinde sa acapareze site-ul./ poate ca ideea de forum (vis a vis de conferinte si paraconferinte) s-ar preta mai bine si ar elimina dubiile.or  ...continuare .
14 comentarii
modifica
Requiem pentru mine insumi
de dream watcher la: 29/01/2007 12:05:00
locuiesc intr-un fotoliu. multimea de oameni care se perinda prin fata fotoliului meu nu ma lasa sa vad mai departe. privesc prin ei ca printr-o fereastra intr-o directie in care nu vad nimic. o directie pe care nu am ales-o eu. totul e intamplator. ii simt cum dispar, unul cate unul. cand ultimul dispare si el, chemat de aceeasi atractie necunoscuta a serii, golul din fata ochilor mei se umple de eternitate. / pe fotoliul din fata mea locuiesc doi ochi. din infinitatea de directii din univers acea lumina zambeste la mine. ma cheama cu propria mea reflexie. secunde cat secolele se scurg in ochii mei. lumina s-a ridicat si vine catre locul in care stau. mana ei intinsa ma chema sa  ...continuare .
6 comentarii
modifica
clepsidra
de demonika la: 29/01/2007 11:05:00
nisipul timpului se scurge incet/ printr-un inel incandescent,/ deasupra in globul transparent/ rasuna trist ecoul unui vaiet./ globul de cristal, candva globul vietii-/ s-a scurs din el pretiosul timp,/ au cazut rand pe rand veacuri moarte/ a mai ramas doar un firicel de nisip/ si-apoi clepsidra se va intoarce./ al doilea glob- opac si greu, / supt povara atatori timpuri apuse,/ va prinde din nou viata / la o porunca divina iar va urca/ rocada clepsidrei:/ cand viata pe moarte va calca./ clepsidra se intoarce neancetat/ viata urmeaza un singur curs/ prin inelul incandescent si moare/ regula infailibila a clepsidrei:/ totul e vis / iar fiintele sunt pieritoare.
2 comentarii
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...


loading...

cautari recente
mai multe...

linkuri de la Ghidoo: