arhiva: 04/01/2007


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Rusii
de tatiku la: 04/01/2007 16:44:00
iata titlul propus: rusii/ iata momeala: ceaikovski, rahmaninov, stalin, lenin, dostoievski, tolstoi, borodin, turgheniev, cehov, esenin, brejnev, gorki, oistrach, petru cel mare, etc./ stiu ca am amestecat rusi cu non-rusi, politicieni cu artisti si asa mai departe. insa am facut-o deliberat. de ce? din curiozitatea de a afla cat de mult ne-au influentat. nu numai cei aici enumerati./ asadar, frumoase domnite si distinsi domni: ii iubim pe rusi?
130 comentarii
modifica
Cercuri, cercuri…
de alex andra la: 04/01/2007 14:44:00
situez « cercurile » mele între geometrie, cotidian, poezie si metafizică./ imi plac cercurile pentru că sunt perfect rotunde şi pentru că au raze./ imi mai plac pentru că închid în ele o deschidere. Şi pentru că pot fi închise într-un pătrat. Şi pentru că pot fi concentrice./ imi plac până şi cercurile vicioase, pentru că mă incită la a le (între)rupe, pentru a ieşi din ele./ imi plac cercurile în toate sensurile: în sensul lor propriu si în sensurile lor figurate. / imi plac cercurile pentru toate conotaţiile pe care le cuprind şi de care mă las cuprinsă.../ vă invit la jocul cu cercuri. joc al reflecţiei pe marginea sau, de ce nu ?, pe suprafaţa cercu  ...continuare .
185 comentarii
modifica
Pana la urma n-am demonstrat ceea ce mi-am propus sa neg?
de doro la: 04/01/2007 08:07:00
as fi in stare sa scriu o carte realista, ci nu numai una dintr-o perspectiva asa naiva cum imi pare mie ca e a mea? as fi in stare sa ma desprind de abstract, sa scriu mai concret care in acelasi timp sa urmeze o oarecare ordine/ schema logica? as fi in stare sa scriu in ritmul asta macar 20 de pagini? dar 200? fara indoiala raspunsul e nu. dar intr-o zi tot tre sa o fac neaparat, de multe ori am incercat si niciodata pana acum nu am fost in stare sa-mi recunosc esecul. acum, intr-o noua incercare de-a mea de a incepe o carte, chiar daca totul se afla inca la nivel conceptual, chiar daca "viziunea" asta e atat de vaga incat nici nu poate fi luata drept incercare de a scrie... ceva. / / i  ...continuare .
2 comentarii
modifica
Ora de compunere (2)- "Cortegiul"
de Intruder la: 04/01/2007 02:28:00
propun o noua tema pentru concursul de compunere: cortegiul/ pentru cei care nu stiu despre ce e vorba, reamintesc ca va invit sa scrieti in postari, compuneri scurte (in versuri sau proza) pe tema data. / in editia aceasta, voi ruga un user confirmat (numit de mine, ulterior) sa acorde premiile, dupa bunu-i plac. / spor la treaba...:)/
26 comentarii
modifica
"Aflarea in treaba ca metoda de lucru la romani."
de Intruder la: 04/01/2007 02:10:00
citez din petre tutea: / am dorit dintotdeauna sa fac o teza de doctorat cu tema "aflarea in treaba ca metoda de lucru la romani". / haideti, sa facem noi o conferinta pe tema asta.
66 comentarii
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...


loading...

cautari recente
mai multe...

linkuri de la Ghidoo: