arhiva: 06/01/2007


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Valsul norilor
de ellena b la: 06/01/2007 23:57:00
valsul norilor/ ma sufoca mireasma grea a golului/ si imensitatea dorului creste cu fiecare moment,/ prabusindu-se ca o cascada in sufletul meu./ vor trece ani,veacuri,milenii,/ dar nimeni nu va sti vreodata/ cat de tare mi-a batut inima / intr-un anumit moment./ poate ca si eu voi uita intr-o zi/ si voi merge,voi zambi sau canta,/ la fel ca inainte,fara a-mi da insa seama/ ca am pierdut exaltarea!/ fiecare pas imi sporeste nelinistea/ si fiecare clipa isi asterne / aripile desertaciunii peste fiinta mea./ astazi imi iau adio de la freamatul inimii mele/ si de la imensa claritate a spiritului;/ de la freamatul pasilor/ si de la precipitarea miscarilor./ astazi vad altfel norii/  ...continuare .
2 comentarii
modifica
Fluturi
de ellena b la: 06/01/2007 23:51:00
fluturi./ zborul vesel al fluturilor, ei care zboara mereu ca si cum n-ar fi niciodata tristi./ ei, care se desprind cu atata usurinta de petalele unei flori, sunt mult mai curajosi decat mine../ care ma desprind cu greu de catifelata amintire a chipului tau..../ fluturi colorati ce isi insusesc vazduhul..sau poate vor sa dispara dincolo de el.../ si zboara neobositi prin imensitatea lumii, cautand un parfum nou.../ catre explozia de lumina din rasarit sau catre flacara stinsa a apusului;/ si par singuri, de parca ar fi oameni;/ zborul lor este cateodata melancolic,ca si cum le-ar fi dor de ceva.../ falfaitul aripilor dureros si etern;/ culori ce se contopesc intr-o frumusete adanca;/ flutu  ...continuare .
3 comentarii
modifica
Marul, para, micsuneaua
de Homo Stultus la: 06/01/2007 23:17:00
uitarea, vierme in marul constient. constient de sine, inconstient de altii. nimic mai mult. nici mai putin. o betie dementiala a cuvantului. un spirit conservat in necuvant. nimic mai mult. nici mai putin. / timide inmuguriri ale (aceluiasi) spirit. un spirit coplesit de propria-i povara, povara libertatii. nimic mai mult. nici mai putin./ revolte lucide ale devenirii. o devenire spre nicaieri. m-am plictisit sa scriu...nimic mai mult. nici mai putin.(mai departe considerati ca partea cu nimic mai mult. nici mai putin. e scrisa)/ pui de ciocarlie pe pleoapa deschisa, urlete libere de furtuna. nori josi si grosi din aburi de fiinta. inima sufera de matreata. florile se ofilesc de roua gri. s  ...continuare .
comenteaza!
modifica
Am incredere in tine... magie in doar cateva cuvinte...
de Shtefy la: 06/01/2007 21:47:00
sunt cel mai fericit om... nu credeam ca o sa ajung vreodata sa spun acest lucru dar uite ca l-am spus! cineva m-a intrebat: de ce esti atat de fericita? un singur raspuns mi-a venit in minte: de ce nu? am trecut in urma cu ceva timp printr-o perioada grea... s-au intamplat lucruri care m-au marcat definitiv si au determinat o maturizare brusca pe care nu cred ca as putea sa o doresc nimanui. au fost multe zile negre si tot atatea nopti albe... ma trezeam dimineata pe la 3,4 si in fata unei amarate cani de cafea incercam sa gasesc raspunsuri. cum ajunsesem aici? simplu... abia sustinusem examenul de capacitate si urma continuu studiile liceale intr-un oras mai mare decat cel natal... motivele  ...continuare .
9 comentarii
modifica
AVEM O MARE TEAMA FATA DE UE?
de candyaura la: 06/01/2007 16:02:00
pot sa va spun ca de ceva timp sunt atenta la reactiile tineretului in functie de schimbarile politice si.....am o concluzie.aproape toti criticam regimul existent in romania si nu in ultimul rand,avem o mare teama fata de ue.eu sunt o conservatoare si stiu ca odata cu ue vom pierde mult deoarece "dincolo"suntem vazuti ca hotii,leprosii,hepaticii,golanii si tiganii europei.personal cred ca tara noastra ar fi avut potential sa iasa singura de izbeliste cum a facut-o de fiecare data si atunci nu am mai fi avut nevoie de niste europeni care isi bat joc de noi de veacuri intregi(sa nu uitam ce ne-au facut in al 2lea razboi mondial)vorba multa saracia omului asa ca inchei aici cu o intrebare :chi  ...continuare .
17 comentarii
modifica
Jurnal de bord (7)
de alex andra la: 06/01/2007 08:20:00
sunt în aer de când mă ştiu. văzduhistă/ / m-ai luat cu tine pe străzile tale, necunoscute mie, mi-ai aratat ici o casă, colo un măr înflorit, dincolo un copil jucându-se cu un căţel şchiop, mai încolo o altă casă, un alt măr, un alt copil. la fel toate şi toate altfel. m-ai purtat prin crânguri şi poieni, prin luminişuri şi prin hăţişuri şi mi-ai spus că n-am de ales, de vreme ce ele sunt. iar eu te-am ales şi merg cu tine până la capăt. pe suişurile şi pe coborâşurile tale, care sunt tot mai mult şi ale mele. Şi atunci când zorii mei vor fi şi sfârşitul nopţilor tale ne vom fi întâlnit cu adevărat./ ce n-aş da pentru un pumn de cire  ...continuare .
31 comentarii
modifica
Provocare -ne inselam sau nu sotul/sotia?
de misuca la: 06/01/2007 05:09:00
nu intra in aceasta categorie, prietena/prietenul. e vorba doar de acele cupluri cu o longetivitate relativ mare, care inca se iubesc, dar timpul si-a pus amprenta rutinei, a monotoniei. poate putin stresati de cotidian, de galagia copiilor, sotii (el sau ea) simt la un momemt dat nevoia sa evadeze, poate sa uite pentru putin ca sunt 'legati'. o fac sau nu? /
102 comentarii
modifica
Mergand invers
de invers la: 06/01/2007 03:06:00
in inversul ceasului citim orele care au fost ,nu cele care vin grabit pentru a trece la fel de grabit si a nu mai putea fii ajunse niciodata. atunci vedem uimirea a tot ce a fost,asteptam trecutul pe care il stim deja ./ in inversul timpului gandurile noastre ,deja mature , dezvoltate, se fac din ce in ce mai mici,mai nesemnificative ,pana ce dispar de tot./ in inversul existentei citim ceasul,ne ignoram gandurile si ne ocolim idealurile si asteptam sa aflam ceea ce nu ne e dat nici macar dupa moarte.asteptam sa ne aflam nasterea,nasterea noastra proprie,uitata inca din momentul producerii../ in inversul gandului ne creem lumea noastra proprie,total detasata de cea reala,dar la fel  ...continuare .
9 comentarii
modifica


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...