arhiva: 07/01/2007


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Muzica Roger Sanchez Another Chance
de Nicolutza la: 07/01/2007 22:45:00
http://www.youtube.com/watch?v=zcvng-zbcyc&eurl=
comenteaza!
modifica
Rămâi, austrule
de astrid_ la: 07/01/2007 22:39:00
nu mai pleca austrule/ mai bine dă-mi colţul ierbii să-l flutur între coapse ca naiadele/ până n-am să mai ştiu / de pielea albă a străzilor mele cu granit de lac şi ciorapi de mătase/ într-o zi/ te vei usca de sete până-n buza fântanii/ din care tocmai mi-am desprins chipul/ mai bine/ striveşte-mi sânii de graniţa închipuirii tale şi nu pleca/ nu mă lăsa să tremur iar pe lujerii aplecaţi ai tâmplelor/ numărând trupurile înroşite de ger ale fluturilor lăsaţi amprente abia ieri/ mai am încă privirea plină de alge/ de la ultimul flux/ rămâi austrule şi nu mai râde ca nebunul / până-n prăselele copiilor noştri aliniaţi în zare/ cu ghiozdanele năp  ...continuare .
12 comentarii
modifica
Ue is uc enim
de Nicolutza la: 07/01/2007 21:48:00
un etse raihc ulpmis as iif tucserc urtnep nu siv.../ iamun ac elirurcul un sei ed eraceif atad muc merv ion.../ eraceif eracrecni ec en etse atanitsed era nu clat la ie ,/ erac en apacs , al amirp eredev .../ traducerea :/ eu si cu mine/ nu este chiar simplu sa fii crescut pentru un vis...numai ca lucrurile nu ies de fiecare data cum vrem noi...fiecare incercare ce ne este destinata are un talc al ei, care ne scapa, la prima vedere.../
4 comentarii
modifica
Esti sau erai?!
de Teodora-Elena la: 07/01/2007 17:32:00
esti o carie in vanitatea mea cicatrizanta, / ce imbraca hainele largi ale pacatului;/ esti o resursa a ecoului, o diadema a destinului/ ce are la picioare nemurirea intr-o lume moarta;/ esti un sadism scurs pe gratis din spatiul aristocratic / al unei metafore sufocante;/ esti un zadarnic ideal,/ un subit coregraf al suspansului,/ ale carui franjuri s-au croit intr-un ghemotoc de lumina;/ tu esti si inca e rai...
2 comentarii
modifica
Cele mai genialissime inventii
de vania la: 07/01/2007 14:46:00
un top personal al lucrurilor fara de care viata ar fi muuuult mai goala./ in preaumilul meu caz,avem asa : / 4. buburuzele (clar!)/ 3. optiunea invisible pe messenger - te simti ca un spion si totul pare nice & clear.prietenii si colegii misuna inconstienti, iar pe deasupra lor, tu, iluminatul (aberatio senilae - a se scuza)/ 2. mp3-ul (nici nu incape indoiala)/ si mama absoluta a tuturor chestiilor faine de pre lumea asta si beyond... / / 1. nucile prajite!/ / voi?
67 comentarii
modifica
un fel de
de Radu Herjeu la: 07/01/2007 12:27:00
mi se-nchid ochii/ nu de somn asta încă/ ar fi bine aş trage două-trei sforăituri/ şi ziua ar trece liniştită/ cu dopuri cauciucate în urechi/ aşa, stau de veghe/ între/ lanuri de secară, de orz, de grâu/ de paie care ies/ pur şi simplu/ din pereţii de chirpici/ alb varuiţi/ mi-au spus mie nişte oameni/ ca, dacă îţi reduci universul la un punct/ şi nu-l pierzi din ochi/ suficient de mult timp/ ca să uiţi şi cum te cheamă/ poţi levita/ cică e şi ăsta un fel de zbor
5 comentarii
modifica
Fluturi
de ellena b la: 07/01/2007 10:51:00
fluturi./ zborul vesel al fluturilor, ei care zboara mereu ca si cum n-ar fi niciodata tristi./ ei, care se desprind cu atata usurinta de petalele unei flori, sunt mult mai curajosi decat mine../ care ma desprind cu greu de catifelata amintire a chipului tau..../ fluturi colorati ce isi insusesc vazduhul..sau poate vor sa dispara dincolo de el.../ si zboara neobositi prin imensitatea lumii, cautand un parfum nou.../ catre explozia de lumina din rasarit sau catre flacara stinsa a apusului;/ si par singuri, de parca ar fi oameni;/ zborul lor este cateodata melancolic,ca si cum le-ar fi dor de ceva.../ falfaitul aripilor dureros si etern;/ culori ce se contopesc intr-o frumusete adanca;/ flutu  ...continuare .
2 comentarii
modifica
Viza H1B
de Popa Claudia la: 07/01/2007 04:20:00
impreuna cu sotul meu suntem in florida cu vize h2b. am vrea sa stim ce trebuie sa facem ca dupa terminarea contractului sa ne luam vize h1b, deoarece in tara am fost profesori.
comenteaza!
modifica
Cine sunt eu?
de popeasca la: 07/01/2007 00:57:00
sunt un zâmbet trist de om de zăpadă, sugrumat de-o eşarfă de caşmir roz. ironia geniului decorativ al celui ce m-a creat mi-a aşezat pe creştet povara unui cozoroc ce-mi camuflează incomplet lacrima din colţul ochiului drept. Şi-n mâna ridicată oarecum stingher se zbate un „la revedere” nespus la timpul lui./ eu? sunt doar un chip alungat din oglindă, trimis aiurea să-şi regăsească în luciul unui iaz, în sticla vreunei vitrine, ştrengărescul verde surâs al ochilor ce-au plâns prea mult. Şuviţa scăpată pe frunte o îndrept c-un gest scurt şi-ncerc să zâmbesc uneori - oglinzii, mie? - sperând să-mbunez propria-mi imagine./ cine sunt eu? sunt un vultur c  ...continuare .
16 comentarii
modifica
Critica "cinismico-ipocrito-sarcasmica" cu urat "estetic"
de Charon la: 07/01/2007 00:46:00
ia un batz, da cu el in balta , stropeste si murdareste pe toata lumea care trece pe acolo. atragi atentia. unii te considera haios, altii te considera nesimtit, altii, nu te considera nici macar atat vin si.. te "linistesc", ei sunt cei din "gashca" ta! poti da mana cu ei desi, negi cu vehementa : "eu nu sunt cu ei, eu ma jucam cu bota in balta , stropeam lumea civilizata care trecea si ocolea balta de pe trotuar!" si sustii sus si tare acest lucru, te aude tot targul : "eu nu sunt cu ei!!"/ unul mai mic si mai aspru din multime apare si zice :" nu iesti cu iei ai? pai bine buoai ia arata-mi boletinu hai..asa..asa.. repede.. !!" ala mic ia buletinu se apuca si il citeste si apoi zice...  ...continuare .
9 comentarii
modifica
numele tau
de ellena b la: 07/01/2007 00:15:00
si numele tau care pana deunazi era un cuvant obisnuit care trecea pe langa urechea mea liber, necunoscut, ca oricare alt sunet din lume, fara rezonanta, fara putere. acum cuvantul numelui tau rasuna in mintea mea ca muzica unei simfonii ce se afla pe malul marii, sunete armonioase si patrunzatoare amestecate cu strigatul unduit al valurilor, cu dulcea muzica a marii…ce se intinde pana dincolo de universul asta… pana unde oare ?/ va mai putea ceva vreodata intrece rasunetul lui ? se va stinge ?...va adormi marea si simfonia va tacea ?...poate ca da sau poate ca nu. oricum marea va fi intotdeauna acolo si valurile vor canta in continuare pana la sfarsitul lumii….poate ca nu te vor mai st  ...continuare .
4 comentarii
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...


loading...

cautari recente
mai multe...

linkuri de la Ghidoo: