arhiva: 09/01/2007


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Raspunsul
de Charon la: 09/01/2007 22:31:00
ce este raspunsul?/ raspunsul poate aparea doar atunci cand apare o problema, o intrebare sau o situatie./ ce este raspunsul?ce cuprinde el? de ce va simti obligat sa il dai si mai ales ce urmaresti prin el?
13 comentarii
modifica
Andei..
de Charon la: 09/01/2007 22:07:00
ma plimbam pe strazi. ploua. umezeala si pereti igrasiosi. luminile de pe strada erau deranjante si asa priveam in jos, le vedeam fugind prin baltile de pe margine la trotuar.se facuse frig si picioarele au inceput sa imi inghete, simteam frigul la degete, ma miscam mai cu viata. treceam pe un pod. la capatul podului totul se transformase. ningea.frig, deliram?ma gandeam intr-una la niste lucrari pe care nu apucasem sa le termin, imi erau folositoare pentru licenta.desi purtam hanoracul, frigul ma doborase, ma oprisem in prima statie de trolebuz.imi bagasem nasul in gulerul hainei si in timp ce respiram mi se aburisera usor ochelarii. ah..ce incomod.. ma cazneam fara sa pot face ceva sa ii la  ...continuare .
1 comentariu
modifica
Vine Mos Craciun, biletele la control!!!
de aelade la: 09/01/2007 12:28:00
/ "sculati gazde nu durmiti/ vremea e sa va treziti..."/ intocmai cum indeamna colindul stramosesc, in ziua de 25 decembrie anul cit se poate de curent, m-am trezit crestineste/ inaintea soarelui. el, soarele, s-a desteptat mult mai tirziu decit mine si pentru ca avea ochii umflati de somn, si-a facut aparitia de-abea dupa prinz si foarte in trecere. cu soare sau in lipsa lui, azi e craciunul si tot crestinul e dator sa se bucure, sa rida si sa chefuiasca fie ca-i vine au ba. la domiciul trecut in pasaport nu ma mai simt demult acasa, vesela si fericita cu atit mai putin, asa ca m-am hotarit brusc cit si ad-hoc sa sarbatoresc craciunul de anul acesta in tren, ceea ce iaca-ta ca tocmai fa  ...continuare .
1 comentariu
modifica


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...