arhiva: 01/10/2007


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Zeii de ieri, extraterestrii de azi, demonii de maine
de Emma Brad la: 01/10/2007 17:18:05
annunaki, cunoscut drept cel care a venit din rai, adică din cer, acum milioane de ani, este considerat de unii creatorul rasei umane. / legendele spun că Ţepeş ar fi fost descendent direct al zeului annunaki enki, care a coborât pe pământ în urmă cu 400.000 de ani şi a creat rasa umană. venit de pe a 12-a planetă a sistemului nostru solar, enki este zeul cu aripi şi întâiul născut al puternicului zeu annunaki, anu. / cel de al doilea născut al puternicului anu, enlil, avea obiceiul de a se transforma in om-păsăre, om-leu precum şi alte creaturi jumătate om, pentru a-i face pe oameni sa-l divinizeze. / enlil ura rasa umană iar în desele dispute pe care le avea cu fratel  ...continuare .
26 comentarii
modifica
Help !
de andrushca la: 01/10/2007 17:16:49
ideea acestei conferinte mi-a venit acum un moment, cand pe monitor mi-a aparut o avertizare: cum ca ip-ul meu e in conflict cu un alt sistem de pe net. asta dupa ce acum vreo jumatate de ora, conectata fiind la internet, nu mergea nici un site./ habar n-am ce vrea sa insemne warning-ul asta. so, help !/ extrapoland, ma gandesc ca exista diferite situatii in care avem nevoie de un sfat, de o informatie, de o lamurire etc. in domenii diferite, iar in cafenea sunt specialisti pentru toate domeniile:) aici ar putea fi un loc pentru intrebari si raspunsuri de acest gen:)/ multumiri anticipate celor care vor avea bunavointa sa se puna in slujba celorlalti:)/ alex/
50 comentarii
modifica
Nou la Ghidoo: linkurile devin directe, fara redirectionare
de admin la: 01/10/2007 10:28:55
la cererea publicului, linkurile de la ghidoo sunt prezentate direct, fara redirectionare. si tot fara "nofollow", care oricum nu exista :)/ just ghidoo it! :)/ http://www.ghidoo.ro/nodes/show/778/ghidoo-de-astazi-linkurile-sunt-directe-fara-redirectionare/1
16 comentarii
modifica
Gadget my mind
de Sorina Comsa la: 01/10/2007 08:47:24
/ / timpul plin de secvente rapide, de frame-uri consistente mi-a incaltat complet atentia. este atat de cotropitor, incat clipele in care ma opresc sa ma privesc, sa gust pasii secundelor si tropaitul de ganduri armate sunt tot mai rare. constiinta de sine, constiinta de mine a devenit un gadget. “organul” asta auxiliar il pot scoate in curand, pentru ca devine periculos. sunt stocate in el semintele catorva refulari ce ma pot conduce la o peritonita psihica./ nu mai am timp nici de tine. nici de pasari colibri, nici de lectii despre cub ori cerc, chestii consistente, treburi satioase…imi plac repetentele, succesiunile comode, stereotipiile, filmele americane, automatismele si obis  ...continuare .
5 comentarii
modifica
Vis naiv
de jadis la: 01/10/2007 07:51:16
te regaseam adesea/ in roua diminetii/ in soarele domol/ in serile tirzii./ cutreieram fara sfiala/ in toate paginile sufletului meu/ cu tine-n gind./ si ti le povesteam pe rind./ iar noaptea, ma imbracam in alb/ te asteptam cu inima impachetata in dar/ sa ne inlantuim alunecind in vis./ si ne unea pe veci al visului abis.
8 comentarii
modifica
Cu stangu'n dreptu'
de andre_ la: 01/10/2007 00:00:20
maramures, slanina si palinca in jurul unui foc de tabara, drumuri de tara, sighisoara si un sant ce era sapat in timp ce se filma, cani kitch pentru turisti, vizita la bran cu un actor patetic ce face pe vlad tepes in timp ce prezinta castelul, o discutie in tren despre cioran cu un tanar roman care-si expune teoria conform careia problemele tarii din vechi timpuri au facut romanii sa aleaga sa traiasca in afara timpului, platourile castel film de langa bucuresti, piata salii palatului si cladirea fostului cc, imagini cu ceausescu in timpul discursului din '89, plecarea cu elicopterul, mentiunea ca a fost executat la cateva zile, casa poporului prezentata de bogdan olteanu in timp ce doua fe  ...continuare .
27 comentarii
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...