arhiva: 11/10/2007


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
iarasi muzica
de strumfy la: 11/10/2007 22:40:59
v-ati dat seama cat de dependenti de muzica sunteti?/ eu abea acum cateva zile../ ascult cam jumatate din zi muzica/ acasa,la scoala, pe drum, inainte sa adorm/ voi?/
7 comentarii
modifica
Toamnele
de latu la: 11/10/2007 18:44:35
iubesc / nu-mi place toamna, pentru ca...
153 comentarii
modifica
Poetului
de Vylete la: 11/10/2007 15:23:31
albeaţă, de poet,/ poet numit de lanţ,/ groaznic legat de grumaz./ poet de alb, albeaţă, de poet./ / litere albe, goale,/ ai înşiruit cu poftă,/ sperând la premii,/ la curăţenie./ / eşti alb, gol de esenţă/ sau alb, curat?/ cum te vezi, eminenţă?/ eşti alb, pur, de lipsă./ / durere abisală,/ curăţă din litere/ să se şteargă frunţi/ să le fie libere.../ / a lui gânduri/ le aruncă în var,/ le spală cu alb,/ cu tristeţe.../ / când toţi gândeam întunecos/ ne imaginam imaginându-ne negrul/ aşa îl vedeam dar ni se părea normal/ ca gândul să fie negros.../ / tu, poet alb,/ satură poezia ta!  ...continuare .
12 comentarii
modifica
Povestiri cu final neaşteptat
de Cri Cri la: 11/10/2007 12:17:18
mă gândesc deopotrivă la proiecte gândite în amănunt care, într-o clipă, se transformă în cu totul altceva, la hotărâri luate într-o secundă de “nebunie” care întorc la aproape 180 de grade perspectivele, ca şi la întâmplari aparent mărunte, de tipul unui gest sau al unei vorbe care antrenează reacţii în lanţ, cu efect de avalanşă./ un final al evenimentelor care contrazice flagrant premisele acestora./ vi s-a întâmplat?/
56 comentarii
modifica
Melc
de diana vlase la: 11/10/2007 12:16:21
pe o suvita satena si buclata s-a prins un gand, si inainteaza incet, ca un melc batran, inspre fabrica viselor mele. duce cu el un fulg de fericire, greu ca metalele bacoviene... se impleteste in paru-mi incurcat, se potihneste, trage o gura de sex ocazional, si mai merge... incet. aprope de tampla, fentat de iluzia unei posibile, alte fericiri, se intreaba daca el este adevaraul profet, supremul zambet... si mai sta. pentru o secunda s-a pacalit ca nu, ca a venit un alt gand, mai greu, pe partea stanga a frizurii buclate, si a castigat maratonul infernal, cu mine./ dar nu... era o iluzie, ca o proiectie intr-o sala de cinema... am ras ceva timp, apoi am platit biletul. cam scump, totusi!/ a  ...continuare .
8 comentarii
modifica
Hai la plimbare...
de licurici la: 11/10/2007 12:09:14
ai un loc preferat in orasul din care esti in care sa te regaseti...in care iti place sa mergi si atunci cand esti vesel si cand esti trist?/ unde ai duce un prieten care nu-ti cunoaste orasul intr-o iesire?
36 comentarii
modifica
generatia anilor 70-80...
de andra_sirotlic la: 11/10/2007 09:06:30
scrisoare catre generatia noastra:/ nascuti la inceputul anilor 70-80, vedem acum in/ anul 2007 cum casa parintilor nostri este de 50 de ori mai scumpa decat atunci cand au/ cumparat-o si realizam ca noi o sa platim pentru/ casele noastre in jur de 50/ de ani. nu avem amintiri despre primii pasi pe luna,/ nici despre razboaie/ sangeroase, dar avem cultura generala, pentru ca/ asta/ insemna ceva o data./ suntem ultima generatie care a jucat "ascunselea",/ "castel", "ratele si/ vanatorii", "tara, tara! vrem ostasi", "prinsea",/ "sticluta cu otrava","pac/ pac", "hotii si vardistii", ultimii care au strigat/ "un doi trei la perete/ stai", ultimii care au folosit telefoanele cu f  ...continuare .
47 comentarii
modifica
Un mars II
de tuxedo la: 11/10/2007 08:28:07
tănase plecă din sat pentru totdeauna, vându ce mai rămăsese şi se hotărî, irevocabil, să dea dracului locul ăla de care nu-l mai lega nimic. s-a dus la ploieşti, şi-a luat o garsonieră şi o trompetă şi s-a decis să-şi deschidă o afacere. s-a interesat în stânga-în dreapta şi a reuşit să se asocieze cu o firmă de pompe funebre, unde, după ce l-a convins pe patron de urechea şi talentul lui, a început să se perfecţioneze şi la alte instrumente: la flaut, la nai, la trombon şi tubă, ba chiar şi la cimpoi-pe care l-a cumpărat din economiile proprii de la obor./ s-a apucat şi de pariuri împreună cu patronul, că i-a zis ăsta ca : bă tănase, ce dracu eş  ...continuare .
14 comentarii
modifica
lume, lume !
de marona la: 11/10/2007 08:24:38
intamplare autentica: aseara la iesirea dintr-un supermarket niste batranele asteptau parca ceva. nu tineau mana intinsa dar aveau o privire care cerea ceva, si credeti-ma pe cuvant nu parea altzheimer! toti mai avem (inca) parinti, bunici poate si strabunici si culmea suntem parinti (de’a devaratelea sau cel putin in devenire). sincer ma deranjeaza peisajul si din reflex as vrea sa pot face ceva. nu stiu daca imi va iesi vreodata insa poate ma desensibilisez. / acum nu bag mana in foc daca pe la noi se va reusi a se face loc mentalitatii „caselor de batrani“. ne permitem sau nu permitem. ganditi pozitiv: in mileniul de gratie al domnului acesta se prea poate sa ajungem si noi venerab  ...continuare .
8 comentarii
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...