arhiva: 21/10/2007


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
ploi
de alex andra la: 21/10/2007 20:38:27
vreme de făcut copii sau de scris poezie îmi spuneai râzând/ îţi lăsai mâinile să lunece peste mine frunze / şi versul se aşeza cuminte în aşternutul alb al paginii cu miros de vară fierbinte/ nimic nu se învolbura în mine ca ploaia fără sfârşit/ atunci rafturile de cărţi se făceau mici lipite de pereţi/ lămpile aprinse ne umpleau ungherele de dulce gălbui/ şiroaiele din păr cădeau în desene ude pe podele/ tu-mi ştergeai ploaia de pe obraji cu podul palmei / eu nu mai eram acolo pluteam vino îţi spuneam prinde-te de glezna mea ne ridicam uşori/ cădeam mai apoi în abisuri de tristeţi metafizice mai ales tu/ te oblojeam cu versuri albe aseptice prişn  ...continuare .
23 comentarii
modifica
Tudor Chirila: joaca 21 de cuvinte. creaza comunitatea. citeste si da mai departe.
de Intruder la: 21/10/2007 18:09:17
"m-am gandit la un joc.pentru ca vorbim mult.dar ne intelegem din ce in ce mai putin.paradoxal, cuvintele nu ne mai ajuta in secolul comunicarii.am senzatia ca s-au inmultit peste masura sau ca vorbim fara masura.nu mai exista contrastul dintre liniste si cuvantul care o sculpteaza.pentru ca nu mai exista liniste.astfel mi-a venit ideea acestui joc si al scenariului ce va urma.se numeste 21 de cuvinte. / a fost odata in viitor cand oamenii vorbeau mult...cuvintele se rostogoleau de-a valma prin gurile lor cu o viteza infricosatoare si nimeni nu mai apuca sa asculte pe nimeni in ciuda performantelor crescande ale urechilor care aveau capacitatea de a deslusi de patru ori mai multe cuv  ...continuare .
79 comentarii
modifica
Se ascute lupta de clasa
de cosmacpan la: 21/10/2007 14:08:47
mi-am luat pantofii cu dispensa,/ si le-am promis ca viata e usoara,/ dar dupa prima ploaie-autumnala/ prin sindicat au vrut galoshi ca spor.../ le-am explicat ca patronatul nu accepta/ ca nu cedez la presiuni nici la shantaj/ iar de nu-s multumit de cum se poarta/ la anu'n pod si mucles, ca nu vad nici shomaj./ privindu-ma-n oglinda bine, am hotarat: ca nu e sanatos,/ grasimea chiar si cea din crema, e lucru prejudicios,/ si le-am recomandat, mai bine-i numa' piele si pingea,/ ca trebuie sa care acum si burta mea.....
1 comentariu
modifica
ganduri de octombrie
de gabrinca72 la: 21/10/2007 12:55:31
zi de odihna.ziua in care dumnezeu s-a odihnit dupa creeatie.hoinaresc aiurea pe strazile micului oras care-mi ofera gazduire de ani de zile.ma intreb cand am facut-o ultima oara....nu stiu.brusc,ma intorc in timp si ma vad colindand aiurea aleile unui parc. constanta comunista nu oferea mult,mai ales la sfarsit de saptamana.uram toamna in constanta,cer intunecat,ploaie marunta,vant.../ -brrrrrrrr...stop!e doar un fragment din trecut...uf!ce bine.../ simt nevoia sa fumez./ domnita mea nu pierde nici o ocazie in a le spune cunoscutilor ca am aproape doua luni de cand m-am lasat.i-am spus ca doar incerc sa o fac...ca inca nu am lasat obiceiul asta...ca sunt in plin proces de dezobisnuire..  ...continuare .
12 comentarii
modifica
Va fi sau nu va mai fi o revolutie in Romania ?!?!?
de rasputin2007 la: 21/10/2007 09:19:50
/ motto:/ "spuneti-mi ce-i dreptatea? -- cei tari se îngrãdirã/ cu-averea si mãrirea în cercul lor de legi;/ prin bunuri ce furarã, în veci vezi cum conspirã/ contra celor ce dânsii la lucru-i osândirã/ si le subjugã munca vietii lor întregi./ virtutea pentru dânsii ea nu existã. Însã/ v-o predicã, cãci trebui sã fie brate tari/ a satelor greoaie carã trebuie-mpinse/ si trebuiesc luptate rãzboaiele aprinse,/ cãci voi murind în sânge, ei pot sã fie mari./ ."/ mihai eminescu - imparat si proletar/ / / avand in vedere mersul lucrurilor , nivelul de viata ,perspectivele ? si cand spun asta, ma refer, la cei peste 50 % din populatie care abia se taraste  ...continuare .
6 comentarii
modifica
Afaceri in Romania...ce gluma buna
de rasputin2007 la: 21/10/2007 08:46:02
motto:/ "nihil sine deo"/ am adeseori senzatia , dupa '89 cca am fost pacaliti si mai mult decat atat.inselati crunt.de ce ?/ pai ar fi mai multe motive:/ a) faptul ca toata media si-a dat concursul in a-ti sugera ca , ce mare afacerist poate deveni fiecare dintre noi, chestiune care care s-a dovedit a fi un mare bluf .majoritatea "ideilor de afaceri " erau nascute moarte si fara potential real.ori nu gasea'i sprijin financiar (proiectele sapard si altele fiind nijte smecherii fara margini , ultrastufoase ,ultracomplexe si ultrarelative in aprecieri,venite pe conceptul "noi va dam bine ar fi sa nu le luati" ...cam asha ceva.../ dar sa revenim la "asa-zisele " idei de afaceri.viata a de  ...continuare .
9 comentarii
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...


loading...

cautari recente
mai multe...

linkuri de la Ghidoo: