arhiva: 25/10/2007


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Tonomatul Capsoman
de thebrightside la: 25/10/2007 20:00:53
da, dom'le, chiar asa, capsoman./ nu functioneaza decat daca ii fredonezi cateva versuri si nu schimba melodioasa decat daca melomanul ghiceste cine canta si-i lalaie iar cateva versuri din ce-ar vrea el s-auda,/ ca indiciu. capisci?/ si fiindca i-am uns bujiile - e, n-are bujii, asta are, ca-i capsoman - si i-am hamait frumos, i-auziti ce zice:/ i only want you to see/ my favourite part of me/ and not my ugly side.../
56 comentarii
modifica
mai nea Gogu da une e povestea?
de sarsilovici la: 25/10/2007 15:36:34
e vineri si iacata e prima zi din farama de concediu de o mai ramas pe anu ista./ era pregatita vacanta. nu in detaliu da in linii foaaarte mari discutata si aprobata cu bizmeticu de harpalete./ si zis si executat incalecai pe suzuca si la drum. spre nea gogu o fost gandul si in drum il imbarcam si pe harpalete.si in zumzet de motoare si cu viteza regulamentara pe susalele tarisoarei noastre dragi am purces spre relaxare. adicatelea relaxare?! este o treaba si cu vacanta asta de te gandesti la ea ca dupa ce se mantuie tot ostenit si cu lene mari te intorci la treburi! / si am ajuns si la locul jonctiunii cu harpalete! / hai salutare da sti ca vrea si tata la munte vreo 3 zile ca a zis ca "imi  ...continuare .
3 comentarii
modifica
Viaţă în picaj
de alex andra la: 25/10/2007 14:33:32
my documents/ my pictures/ my music/ my received files/ my books/ pe dracu !!!/ te bagi tu în viaţa mea să-mi faci ordine !/ Ţi-am cerut eu ceva ?/ lasă-mă în bobii mei, în durerea mea, în haosul meu/ să mă regăsesc cu susul în jos atârnând din tavan/ fără plasă, fără casă, fără masă, fără importanţă, fără prestanţă,/ cu sufletul plin de orele mele de chiul de la datoriile umanităţii,/ cu mâinile încarcate de daruri fără preţ pentru prietenii mei mustangi -/ cireşe, gume de mestecat adevăruri necomestibile,/ rosturi nerostite, petale ofilite, prefeţe de autor şi multe şcl-uri,/ cu amânările sine die ale vizitelor la medicul de familie/ Şi cu dis  ...continuare .
52 comentarii
modifica
Enjoy
de Sancho Panza la: 25/10/2007 13:10:17
să râdem, doamne, să ne jucăm prin grădinile zilei de azi,/ ah ce soare sintetic ce lume sterilă/ fericirea se dă de-a dura ca un bulgăre de zăpadă, / aleargă, laika, / ad-o-napoi şi gudură-te cu graţie,/ osul te-aşteaptă/ doamne vreau să trag cu praştia-n îngerii tăi de carton de prin intersecţii/ ori pune-mi o piedică, să mă rostogolesc până în cerul tău/ de unică folosinţă/ tu pune-ţi mănuşile, doamne, măcar acum / şi spală paharul,/ e gol./ / copyright adriana lisandru
24 comentarii
modifica
cara in vedre ududoiul
de Maria Podari la: 25/10/2007 11:46:42
... si gindul trece pragul fruntii/ mai ia o gura de pamint/ din vatra/ si fuge cu podar cu tot/ pina se face dimineata/ la jiul nostru de la pod/ si se facea o ceata deasa/ peste padurea geangaliei/ de se-ascundeau si drumurile-n/ scorburi/ si-n floarea florilor/ si zborul pasarii prigorii/ la gura vetrei dintre deluri/ isi inchidea aripile pe cuib/ cu capul lung lasat pe spate/ cum nea ilie a lui andrica/ ne cinta/ cu ochi-nchisi la cununii/ nici spuza n-a ramas din vatra/ nici cobilita / nici amnarul/ si nici opincile ce atirnau in cui/ in dosul usii la  ...continuare .
13 comentarii
modifica
poemul Jiului
de Maria Podari la: 25/10/2007 11:30:03
... acolo e altceva/ spovedind clipele ce vor veni/ cade nostalgic frunza timpului lor/ intinde privirii zimbetul pacatului/ si morareste-ne gindul/ respira adinc memoria toamnei/ numele ei sa dea/ buna seara/ in sensul frunzelor/ alergind ca o jertfa in numele/ meu/ si iarta-ma/ ca n-am putu ridicola de mine/ sa-i acopar plecarea/ si bate podarul in noaptea deschisa/ si miroase a frunze de marti/ si-a pustiu!...
6 comentarii
modifica
poemul frunzelor de marti
de Maria Podari la: 25/10/2007 11:21:13
... ziua casca din incheiturile zarii/ asteptind un semn/ poate acel semn de tandra imbiere la / somn / strada tacuta imbracase cele mai alese/ gesturi/ ca doua brate deschise/ la intersectia noptii cu toamna/ aplecata asupra unui mic geamantan/ semana mai mult cu o viata de om/ aruncata-n multime/ verifica cu miini tremurinde/ de n-a uitat acolo ceva/ la rascruce de sentimente/ isi aduce aminte ca in graba plecarii/ uitase/ o urma de dojana in ochii celui ce / intinsese spre ea/ un zimbet nedefinit/ poate a neputinta/ poate a tirzie cainta/ a unei lumi interioare pline de petice/ era o femeie inalta/ un fir de ata pe care uneori il pui/ pe  ...continuare .
4 comentarii
modifica
Despre munca
de jeniffer la: 25/10/2007 11:02:48
cit munciti? sintem facuti pentru a munci sau pentru a-si asigura nevoile? daca am fi mai multi care am munci, am munci mai putin. cum trebuie sa muncim pentru a fi calitativi? /
17 comentarii
modifica
Din alta vreme_Idila. Un basm (III)
de tuxedo la: 25/10/2007 08:32:58
iii./ / nimic nu părea să se schimbe până când, ca în orice poveste de acum sau de aiurea bineînţeles ceva se întâmplă, odată cu venirea neaşteptată a lui raj, neam cu ei, ţigan tânăr şi negru la sânge de care le era teamă şi care nu putea sta locului parcă în numele rasei lui nomade şi tot pleca uneori şi ani întregi fără să-l ştie nimeni./ nu-l iubeau, că n-avea el de-a face cu florile şi cazanele lor, venea şi cât stătea nu făcea decât să fumeze pe scările casei, să cioplească din lemn de tei statuete încolăcite sau să-şi ascută cuţitele. Şi acum asta făcuse-plecase cu un circ, ademenit de ochiul dracului, de suflarea fierbinte a câmpur  ...continuare .
7 comentarii
modifica
4 minute
de GloriaVictis la: 25/10/2007 08:13:38
08:08 / la rock comanda!…“head over heels” … stam. se va mai inrosi semaforul de trei ori si probabil voi trece si de intersectia asta. omul care vinde ziare este in acelasi loc, ca in fiecare dimineata. in dreapta, o masina alba. profilul celui de la volan pare familiar… cati ani au trecut? 22? 23? vara aceea a fost chiar frumoasa. de oglinda retrovizoare are agatate matanii, ciucurashi si inca ceva, nedefinit ca forma, dar categoric mov cu auriu…imi aprind a treia tigara pe ziua de azi. oare cum arata viata omului care vinde ziare, atunci cand nu e aici?/ un politist se milostiveste de noi. zaresc pentru o clipa masina alba in oglinda laterala. sa nu uit ca azi e sedinta cu  ...continuare .
22 comentarii
modifica
Ultima scrisoare de amor
de Valeriu Cercel la: 25/10/2007 00:03:13
Îţi scriu din nou o ultimă scrisoare/ s-ţi amintesc că te iubesc la fel,/ sunt sigur că mă ştii, eu sunt costel,/ ne-am cunoscut acum trei luni, la mare,/ când am plătit, la cină, toată nota,/ la restaurantu' ăla-n eforie,/ eram pus la costum, cu pălărie,/ iar tu erai cu scorpia de mă-ta ;/ nu te slăbea din ochi, să nu cazi pradă/ tentaţiei de-a face vreun păcat,/ inamoraţi, pe loc, ne-am descurcat/ Şi-n piept am tras-o fără să ne vadă,/ urcai în bezna noapţii, drăgăstoasă,/ doar în papucii albi şi-n capoţel,/ la cameră, la mine, în hotel,/ căci cheia ţi-o pasasem pe sub masă,/ Şi-apoi, pe săturate, din amor,/ muşcam cu lăcomie şi-nfocare/  ...continuare .
3 comentarii
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...