arhiva: 08/10/2007


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Cand se deschid cerurile ( II )
de lafemme la: 08/10/2007 22:22:37
era acolo, printre rotocoalele gotice de fum. era mult jazz şi se rădea mult la masa ei. cu umerii dezgoliţi , cu coatele pe masă,şi părul lăsat aşa să cadă în voia lui peste umeri, îl privea pe tânărul din faţa ei care gesticula larg, încercând să pară interesant. Îşi dezvelea dinţii… era la fel, în rochia ei mov cu decolteu indecent şi bijuterii ţipătoare, cu aceleaşi gesturi aruncate cu nepăsare. În spatele ei, o reclamă la lucky strike cu automobilul vechi din care coboară femeia cu cârlionţii aranjaţi şi pomeţi rotunzi. Îmi doresc să fi fost şi ea aşa, mai accesibilă, să-ţi fi strâns părul decent şi să-ţi fi dat cu fard de obraz, să-şi  ...continuare .
58 comentarii
modifica
cu pleoapele lespezi
de Sancho Panza la: 08/10/2007 17:41:27
să ne iubim să ne iubim uneori/ cu ochii închişi cu pleoapele lespezi/ ţipă sub ele umbre cu numele noastre/ zidite de vii/ dar/ cât de frumos miroşi a singurătate, iubito,/ îmi vei spune ţinându-mi sânii în palme/ ca pe nişte flori neculese la timp/ cum miroşi tu a pârg de femeie străină/ a nu şi a iartă-mă/ carnea mea o să geamă încercând să-şi amintească de tine/ te va căuta prin midriazele răzvrătirilor sterpe / glasul te va pipăi cu falange străine de trup/ buzele îmi vor fi iar uşi impersonale de templu/ tăcerile noastre se vor împreuna orgiastic/ cu obrajii livizi/ nu/ nu deschide ochii/ nici / gratiile zilei de ieri/ umbrele  ...continuare .
20 comentarii
modifica
Dragu' de Puiu'
de diana vlase la: 08/10/2007 17:17:01
povesti de viata, povesti de moarte, povesti de dor.../ pentru fiecare om, cea mai importanta poveste, este cea in care traieste. pentru neomul din mine, cea mai importanta poveste este cea pe care mi-o creiez. niciodata nu mi-am dorit sa fiu o printesa, sa am un castel, sa calaresc un cal alb. fanteziile copilariei mele s-au redus la copaci vorbitori, la lumini ceresti si la puiu./ numai cei foarte curajosi dintre noi, au puterea sa recunoasca la ce visau, cand erau mici. eu ma imaginam cu parul lung (mereu am avut parul scurt) valurit de vant, printre vita de vie de pe deal. acolo, pe deal, era o salcie pitica, unde punea buna apa, toamna, la culesul strugurilor. si ma visam de multe ori vo  ...continuare .
6 comentarii
modifica
Portret 4
de Horia D la: 08/10/2007 16:23:50
eu vreu sa vad cum e vazut lascarica, dar de la spate
39 comentarii
modifica
ERA CONSUMISMULUI (concurs de reclame)
de zaraza la: 08/10/2007 16:02:55
dragi consumatori, / pornind de la o idee trezita aseara de alex-andra si intruder, va propun un concurs de reclame. / cum: fiecare propune un scenariu de clip publicitar pentru un produs la alegere (sau pentru mai multe produse, caci incurajez creativitatea fara limite). / se accepta si propuneri de produse neinsotite de scenariu, in ideea ca produsul respectiv va inspira pe altcineva. / perioada de desfasurare: 3 saptamani, deci pana pe 29 octombrie. / dupa 29 anunt premiantii pentru sectiunea scenariu (cele mai inventive scenarii) si pentru sectiunea produs (cel mai original produs propus). / va astept, / zaraza
29 comentarii
modifica
Concurs de notorietate
de thebrightside la: 08/10/2007 15:36:22
no, dragilor, sa vedem pe cine vedeti printre randuri:/ / apasare . . ./ inima mea e ca un bolovan/ ce-mi apasa gandurile./ sangele o ocoleste acum/ ucigand amintirile./ oare a fost vreodata altfel,/ a plutit usoara ca fluturii ?/ se mai poate asta afla,/ cand moarte sunt amintirile ?/ gandurile incalcite n-au timp / sa elibereze nisipul./ sunt ocupate spunand/ ca le tulbur timpul./ / fluturi de lumină/ fluturi grei mi s-au oprit în obraz./ flutură!/ mă-ncearcă-n roiuri de ape/ şi-n şiroaie de curcubeie/ să vadă:/ mai sunt proaspătă?/ largi contururi de lumină/ mi se-mprăştie-mprejur./ tremur.../ o undă de vis îmi palpită/ în moalele capului./ str  ...continuare .
54 comentarii
modifica
Portret 3
de Giordano Bruno la: 08/10/2007 15:17:58
so.. shoot! vreau sa vad si eu parerea userilor de pe cafenea in ceea ce ma priveste.
18 comentarii
modifica
Noaptea nuntii (luata de pe ghidoo.ro)
de Intruder la: 08/10/2007 12:32:01
pe de alta parte este noaptea nuntii, in cursul careia mireasa trebuie sa platesca tributul, ca sa spunem asa, infruntand pentru prima oara teribila experienta a sexului. in acest punct, dragi cititoare, lasati-ma sa exprim un adevar socant. exista cateva tinere femei care asteapta noaptea nuntii cu placere si curiozitate! feriti-va de o asemenea atitudine! un sot egoist si senzual ar putea usor sa profite de o astfel de mireasa. trebuie sa nu uitati niciodata une dintre cele mai importante reguli ale bisericii in ceea ce priveste casatoria: daruieste putin, daruieste rar, si mai presus de orice, daruieste cu zgarcenie. altfel, ceea ce ar fi o casatorie normala s-ar transforma intr-o orgie  ...continuare .
19 comentarii
modifica


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...


loading...

cautari recente
mai multe...

linkuri de la Ghidoo: