arhiva: 13/11/2007


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Oamenii sunt inofensivi...
de diana vlase la: 13/11/2007 23:07:02
/ iar s-a umplut orasul de zambete sparte. mereu cand imi pare ca vitraliul lumilor mele se prinde cu un fir aurit, mai vine cineva si-mi zambeste fals, si plag la gandul ca am dat din aurul aerului meu sa-mi cos bucati de trecut, prezent si viitor. am aflat astazi ca cel mai mare dusman al omului este el insusi. mereu radem de oameni gandind ca asta nu o ni se intample noua, mereu se intampla si mereu uitam discursul anterir./ pe strazile bucurestiului sunt oameni si caini, mi-ar fi atat de frica de caini, daca, pentru o clipa, as uita de oameni./ ma privea obsesiv de pe scaunul din fata mea. mereu am spus ca o sa-mi cumpar o masina... daca as avea bani si daca as sti sa conduc... a cobora  ...continuare .
20 comentarii
modifica
timpul..e ca valul.
de ralu-lalu la: 13/11/2007 21:47:45
si..vine...repede pe neasteptate si pleaca la fel de repede.spala totul in urma lui si../ au trecut patru ani si parca era ieri cand ne-am intalnit cu totii..cand am zambit si am facut cunostiinta.si mai e putin si se termina.timpul e de vina.nu putem pune stop! si s privim undeva din afara tot ce se intampla cu noi?sa mai alergam vreo doua secole inapoi prin aceleasi intamplari pline de zapada..de dans si lacrimi si bronz si glume pe sub banca si apoi sa contiunam de unde am ramas.deja mi-e dor de noi..acolo cu mainile pe sus...cu zambetul pe buze si cu gandul la sfarsit..dar vai!nu la acest sfarsit.inainte abia il astptam insa acum..ma gandesc ingrozita./ si-am facut-o si pe asta..ne-am ba  ...continuare .
4 comentarii
modifica
to do or not to do?
de blinddeafmute la: 13/11/2007 21:34:34
fetita de 8 ani a fost scuipata ieri intre ochi pe o strada din milano pentru ca e romanca. colegilor de la scoala li s-a interzis sa se mai joace cu ea din acelasi motiv. vrem sa scuipam si noi insa nu ne sta in fire asa ca, in replica, va propunem ca incepand de sambata, vreme de doua (2) saptamani sa nu mai cumparati produse "made in italy"./ de asta ce ziceti?
35 comentarii
modifica
Reeducare
de apol la: 13/11/2007 17:28:43
o tipă blondă frumoasă/ si extrem de-apetisantă/ cu o pregatire-aleasă/ si-o postură importantă/ creştea o papagaliţă/ cu pene multicolore,/ ferind-o tare de mâţă/ când avea porniri sonore./ cochetă fiind din fire/ tipa se uita-n oglindă/ privind-o fara slăbire,/ făptura să şi-o cuprindă./ si spunea:-oh,sunt frumoasa/ talent am şi-mi place tare/ când imi vin idei în casă/ să creez fără-ncetare!/ papagaliţa ,fidelă,/ ingrosa acest descantec/ lăudându-se că-i belă/ si cu poftă de...cucântec./ vine preotul cu-ajunul./ când isi tine a sa slujbă,/ tanţoşă,precum păunul/ pasărea tot îl perturbă/ prezentând sublim ce ştie/ preotul îşi face cruce,/ sf  ...continuare .
30 comentarii
modifica
Un picior
de beatlemaniacul la: 13/11/2007 16:12:50
de la înălţimea balconului meu nu aud geamătul străzii, însă ştiu că se chinuie. trag cu nesaţ din ţigară şi ascult paşii ultimilor trecători grăbiţi. zumzetul oraşului se stinge încet şi în această scurtă perioadă de pauză până când ies din cotloane somnambulii şi petrecăreţii asfaltul suferă de singurătate. din depărtare două faruri înaintează leneş ca două feline. zgomotul de frâne scrijeleşte timpanul amorţit al cartierului. maşina se opreşte pe unul din locurile de parcare marcate paralel cu trotuarul. o secundă, două, şi porneşte din nou mutându-se cu un loc mai în faţă. această nehotărâre îmi stârneşte atenţia. aşteptare. uşa  ...continuare .
9 comentarii
modifica
zambetul de parada
de marimaris la: 13/11/2007 15:30:56
imi privesc poza de la nunta si-mi studiez zambetul. ar fi trebuit sa fi fost fericita atunci, nu? ca doar o data se casatoreste omul prima data… dar zambetul meu nu era al unui om fericit… si stiu de ce, imi amintesc… ma strangeau pantofii… ma strangeau pantofii, iar eu trebuia sa fiu senina, fericita, altfel cum imi mai iesea frumoasa poza de nunta?! se vede zambetul chinuit? nu-i asa ca nu se vede? numai eu il vad… asa ma obisnuisem de mult, sa zambesc cand ma strangeau pantofii… e adevarat, era un zambet stramb, fals, un zambet de parada, dar cine avea ochi sa mi-l vada pe al meu, cand toti faceau acelasi exercitiu, cand li se imprimase in pori si suflet felul acesta de a zam  ...continuare .
4 comentarii
modifica
ploaia amara
de marimaris la: 13/11/2007 15:27:22
ploaie amara/ din pomul edenic sub luna atipita / ma-mbie un sarpe cu mar de ispita/ otrava in ganduri isi sapa cararea / ma sperie clipa ,ma doare uitarea./ / un nor razvratit in noapte de vara/ mi-acopera trupul cu ploaie amara./ urc trepte abrupte, spre tine sa vin/ curg ape din mine cu gust de pelin./ ma arde o privire din sfinxul tacut/ ard ruguri aprinse de timpul trecut/ un nor razvratit in noaptea de vara/ imi plange iubirea cu ploaie amara / / /
1 comentariu
modifica
Scrum
de Stefan Doru Dancus la: 13/11/2007 15:22:06
nimic din ce spun nu e mai mare/ decât o furnică./ ea adună literele mele mici le depozitează/ îi vor fi hrană la iarnă./ din obrăzniciile mele îşi face piloni/ de susţinere pentru coridoarele minţii ei./ vine vremea să mă gîndesc şi la ea/ - sclava insomniilor mele./ în pustie s-au dus iubirea arginţii şi gloria./ nu pot fi poetul genial şi mare/ cât biserica/ pot fi doar lepădatul în stradă/ numărătorul de furnici/ câte-o lacrimă topeşte metalul/ monedelor aruncate de concetăţeni./ sunt singurul cerşetor sărac din românia/
6 comentarii
modifica
Fara chip,fara nume
de arthur la: 13/11/2007 12:51:43
imi trec prin fata ochilor zeci de nick-uri, id-uri, avataruri si cuvinte lasate prada internetului si timpului./ nu stiu cine sunt cei ce scriu, nu-i vad, poate uneori ii simt, alteori nu, dar lasa niste urme in timp./ la un moment dat te trezesti din reverie si constati ca au disparut,chiar dramatic si fizic uneori. treci mai departe, alte nick-uri, identitati, destine, avataruri,ganduri, sentimente, sperante risipite./ internetul le macina, le imprastie si le sterge urmele./ timp = internet? vietile noastre raman prinse in canale invizibile, ca niste gondole fara gondolieri.../ atatea identitati necunoscute, atatea suflete ratacitoare, atatea...mult prea multe 'avataruri' rupte din golgote  ...continuare .
57 comentarii
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...