arhiva: 15/11/2007


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Prin analogie...
de diana vlase la: 15/11/2007 23:50:25
intr-o gradina de vara, pe o bancuta, un el si o ia vorbesc... despre vreme./ el: a fost cald astazi./ ea: ingrozitor de cald./ el: ce caldura.../ ea: intr-adevar./ el: ai lucrat?/ ea: da, putin, nu prea aveam chef, plus ca se intampla ceva cu noantele la temperaturile astea./ el: ce-ai pictat?/ ea: un pic din tine./ el: cat de pic?/ ea: ai sa vezi../ el: cand?/ ea: cand e gata./ el: adica ?/ ea: cand o sa te termin./ el: ma pictezi pe mine?/ ea: in fiecare zi cate un pic./ el: si cand o sa termini sa ma pictezi ce o sa faci?/ ea: nu o sa termin niciodata sa te pictez./ el: as putea fura poezia din fraza asta.../ ea: si daca vreodata as termina ar insemna ca nu mai existi.../ el: pentru tine?  ...continuare .
7 comentarii
modifica
MISTER CAFENEAUA 2007 - PREMIEREA
de alex andra la: 15/11/2007 21:11:12
dragi cafegii, trebuie sa va marturisesc, in numele membrelor juriului ca aparenta intarziere cu care afisam rezultatele concursului mister cafeneaua 2007 are cauze obiective. (omule, cafegiule, nu cauta, te conjuram, nod in papura !!!:))) ) ne-am confruntat cu probleme tehnice grave, aproape de nerezolvat. dificultatile cauzate de imensul numar de participanti la concurs ne-au obligat la tarcolirea excel-ului, program prea complicat pentru iq-urile noastre blonde si crete. rezultatele obtinute fiind nule, am strans cu obida din dinti si am renuntat la sofisticarii, apeland la batranul si bunul abac. brusc nu ne-am mai simtit depeizate. astfel ne-am dumirit noi, cu greu, e dre  ...continuare .
239 comentarii
modifica
Unui preşedinte (epigramă)
de Valeriu Cercel la: 15/11/2007 17:28:26
nu vreau ca să-mi aud vorbe,/ ori să intru-n alte ciorbe,/ Însă orice preşedinte,/ astăzi este bun de minte !
3 comentarii
modifica
Socializare
de Roman Haduch la: 15/11/2007 13:30:12
a trecut vizita. un infirmier solid, duhnind a bautura ne-a scos in fata pavilionului. fiind toamna tarzie, aleile erau acopperite cu covor gros de frunze uscate. / ne-a pus in mana cate un maturoi de nuiele.am inceput sa maturam frunzele. aceasta era terapia de socializare. un furios, cu un fes verde tras pe cap , mi -a marturisit, discret si facand din ochi semne smecheresti, ca este un simulant, insa pentru a scapa de parnaie a ales sa obtina o internare la furiosi. m-a intrebat ce bautura vreau , ca face el cinste. i-am spus ca vreau un coniac . am mers impreuna , maturand frunze , pana la gardul spitalului, pe partea interioara erau tot felul de conducte, vechi, de  ...continuare .
12 comentarii
modifica
intrebare
de elisa24 la: 15/11/2007 12:22:47
eu traiesc intr-o tara unde majoritatea nu sin crestini cum sa ma comport cu ei pentru ca simt mare diferenta intre un crestin si ei simt ca nu le doresc prezenta si asa incalc porunca domnului sa iubesti pe aproapele tau ca pe tine insuti raspundet-mi
72 comentarii
modifica
uimeste-ma cu tine astazi
de alex andra la: 15/11/2007 07:00:47
/ / spice de grâu în teascul verii / mierle subţiri se avântă peste miriştile noastre / rămas-am doar noi şi prepeliţele / să tulburăm somnul luminii / cu mâinile împreunate hai să zicem pe rând din cântarea cântărilor / te aştept precum ţarina îşi aşteaptă plugul / te aştept precum lupul singuratic îşi aşteaptă lupoaica / eşti cald şi bun precum pâinea scoasă din ţest / eşti răcoroasă şi amară precum coaja de lămâie verde / salbă de aramă îmi creşte la gât pentru tine / nisipuri mişcătoare nimb paşilor tăi aştern / prin spatele ochilor mei închişi caravane de iubiri trecătoare / ţii minte era vară sandalele mele roşii intrigau lume  ...continuare .
22 comentarii
modifica
Dieta de slabire (epigrama)
de Valeriu Cercel la: 15/11/2007 01:03:18
v-o repet, şi nu sunt primul,/ fi'n'că nu aţi fost pe fază :/ când dieta nu lucrează,/ trebuie schimbat regimul.
1 comentariu
modifica


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...


loading...

cautari recente
mai multe...

linkuri de la Ghidoo: