arhiva: 16/11/2007


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Ce să fie,ce să fie?
de munteanu rodica la: 16/11/2007 18:25:27
astă seară-i seară mare:))/ fiecare , cu ce are,/ să sărbătorească dară,/ ce vrea./ de fapt, important este să fim impreună./ aşadar, vom imprumuta sau închiria de/ la bright sala de bal,ne vom imbrăca sau dezbraca (dupa preferinta)cu vechile năravuri, vom aduce fiecare ce crede el ca se potriveste locului sau ce are la îndemîna.si pentru ca voia buna sa nu lipseasca in calitate de hb va sfatuiesc sa aveţi pe aproape pahare de cristal sau rubin(in nici un caz de unica folosinta)tacimuri de toate felurile(in caz de urgenta pot fi folosite mîinile)farfurii si farfurioare,conduri şi poante,mături pentru vrajitoare,pietre descintătoare / întotdeauna preţioase,vorbe frumoas  ...continuare .
177 comentarii
modifica
Tăcere cu umeri rotunzi
de Sancho Panza la: 16/11/2007 11:57:19
gândul meu gândul tău sprijinindu-se unul pe celălalt/ atingem spaţiul precum antenele unui melc el se ascunde/ sunt atâtea de spus / cuvintele ne vor devora într-o zi/ mai bine nu.../ ascultăm muzică trecându-ne un deget peste minutul cărnos - / hai să-i facem gropiţe / şi zâmbet/ ieri am văzut un apus ( cădeau păsări în pânzele lui/ ca-ntr-un ţipăt de vată)/ o câmpie cu lumina împleticită în zări/ din urmă venea un cal negru corb tăia lumea în două/ pe greabănul lui/ se-ncovoia toamna ori poate copilul ce-am fost/ alergat de-ntrebări/ ieri m-a atins o umbră pe umăr, spui tu/ şi cerul se desfăcuse puţin într-o margine/ toţi ai mei de acolo îmi  ...continuare .
37 comentarii
modifica
ce parere aveti?
de gabby la: 16/11/2007 11:25:34
ce parere aveti de reiki si cei care practica acest sistem?/ dar de celelalte sisteme care se practica in romania?/ ce credeti de argeseanu?
5 comentarii
modifica
diferenta de varsta intre parteneri
de my_life la: 16/11/2007 11:00:20
salutare tuturor!as dori sa aflu parerea voastra despre relatia dintre o tanara de 28 de ani si un barbat de 51 de ani. multumesc!
25 comentarii
modifica
PROVOCARE
de anonim1 la: 16/11/2007 10:39:55
trebuie sa recunosc ca sunt noua pe acest site si am intrat din intamplare pe el cautand altceva si dupa ce am citit cateva subiecte trebuie sa recunosc ca m-au intrigat opiniile barbatilor si atunci m-am gandit sa pun urmatoarea intrebare:/ de ce ne cautati compania daca nu va place felul in care am fost construite?(aici ma refer la tot fizic si psihic)/ si acum va las sa raspunde-ti.
20 comentarii
modifica
D 5
de tuxedo la: 16/11/2007 09:52:57
d5 ( pastisa grand hotel )/ in blocul d5 si noi ne-am tinut in brate/ in d5 si noi ne-am trantit de pereti/ si noi am vazut cainii strazii si-am zambit.am vazut/ jandarmii de noapte legitimand indragostiti/ am vazut-o pe doamna cu orga de la metrou/ impingandu-si scaunul cu rotile/ scrantindu-si incheieturile, cautand o ureche melancolica/ cu ceva bani ne-am gasit si noi un loc de innoptat/ sub zidurile induiosate de grafitti porno/ / in acest bloc infasurat in parcari dezafectate/ masinile noastre de vise inca aluneca incet/ pe tristetea ta adormita/ inca se poate accelera mortal/ dar noi in d5 ne-am tinut in brate/ dincolo de usa din pal ne-am injurat s  ...continuare .
11 comentarii
modifica
autoevaluare
de irma la: 16/11/2007 08:42:31
sa zicem ca unul dintre cunoscutii vostri, sau mai multi, participa la discutiile de pe cafenea. credeti ca v-ati da seama de identitatea lor, fara ca ei sa v-o dezvaluie?/
25 comentarii
modifica
Astăzi am simţit din nou mirosul ierbii
de beatlemaniacul la: 16/11/2007 02:01:14
sânt fericit! ca de fiecare dată, întâlnirea cu iarba mă face fericit. parfumată şi moale, o calc doar atât cât să n-o strivesc. firele lungi mă gâdilă la gleznă şi mă aplec să miros pămantul. ce beatitudine! dacă aş putea, aici m-aş lungi pe-o parte şi aşa aş sta să mă odihnesc... dar nu pot, căci până şi aplecarea asta a devenit un calvar. mă doare spatele, de aceea mă mişc încet, cu paşi mici, şi nu apuc să mă bucur prea mult de această avalanşă de parfumuri, căci el mă trezeşte la realitate: „haide mai repede, că sântem în întârziere!”/ de la un timp nu mai pot să dorm bine. mă răsucesc şi mă învârt ore întregi în camera mea  ...continuare .
30 comentarii
modifica


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...