arhiva: 17/11/2007


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Conexiuni
de anavy la: 17/11/2007 22:07:28
cine este inteligent este si fericit? dar cel fericit..este inteligent?
51 comentarii
modifica
ce dam? ce primim?
de 1brasovean la: 17/11/2007 20:07:15
...scoli vocationale, taxe si servicii/ ca oricare din dumneavoastra, de-a lungul timpului am avut ocazia sa intru in biserici ori sa apelez la serviciile oferite de aceasta. sigur, ma refer direct la cate o nunta, botez, inmormantare etc./ ceea ce ma intriga este faptul ca, desi o fractiune de veniturile preotilor sunt … bani publici, noi, platitorii, nu primim nimic. cand zic nimic a se intelege ca primim fix zero barat! sau taiat in patru, ca sa fie mai clar./ da sa iau povestea mai in detaliu. unele amanunte ar fi cam asa:/ exista scoli vocationale, seminariile teologice [adeca liceele de popi] – finantate din bani publici [de la consilile locale, de regula];/ sunt facultatile t  ...continuare .
5 comentarii
modifica
Hartia de o suta
de cosmacpan la: 17/11/2007 17:16:44
- maria, uita-te la mine te rog. / - da, nene doctore. / - ca sa fie totul bine mai avem de facut un ultim lucru./ - da, spuneti./ - o sa vina o tanti psiholoag si-mpreuna o sa mergeti acolo unde este mama ta./ - da…/ - o sa poti? mai vrei s-o vezi sau nu?/ - am spus eu ceva?/ - nu, dar nu vreau sa………/ - da?/ - e mai bine si pentru tine si pentru ea. ea crede, e convinsa ca a facut bine ceea ce a facut. trebuie sa stie ca a gresit, ca sa te poata ierta. / - da./ - poti?/ - da. cred…./ - si mai e ceva……/ - da? / - te rog sa nu uiti sa-i dai suta de lei pe care am gasit-o in buzunarul uniformei tale. da?/ - da./ * * */ celula din spitalul inchisorii era trista si rece ca insa  ...continuare .
35 comentarii
modifica
Hartia de o suta
de cosmacpan la: 17/11/2007 17:15:56
- maria! doru! ionut! hai treziti-va. sculati-va. hai, jos din pat. doru, hai mama ca mergem la gradinita. hai, ionut, hai jos…../ cele trei chipuri cautau o umbra de intuneric si un strop de liniste./ - hai, jos din pat! cat o sa ma mai rog de voi ? de ce ai lasat tu maria lumina aprinsa? ce? am bani de aruncat pe fereastra?/ - cred ca am adormit, mamico….iarta-ma, zise frecandu-se la ochi, dar durerea din palme o sageta trezind-o si alungandu-i somnul. / - hai mai copii ca nu mai pot de oboseala. maria imbraca-te repede si fugi de ia o sticla de lapte si biscuiti, trei pachete de biscuiti sa am sa va dau la fiecare./ - da, mamico, imediat. / - fi atenta ca n-am decat o suta, ca n-am sch  ...continuare .
1 comentariu
modifica
Hartia de o suta
de cosmacpan la: 17/11/2007 17:14:26
hÂrtia de o sutĂ/ / - maria?/ - da mămico!/ - incalţă-te şi fugi să iei o pâine şi o legătură de mărar ca să termin mâncarea./ - da mamico, imediat./ - uite, ai aici cinci lei, vezi ai grija de rest……/ - da mamico!/ - si ai grija sa nu te uite dumnezeu pe undeva, uitandu-te la vitrine…../ - nu, nu…..vin imediat…../ - hai, repede, ca intr-o ora trebuie sa plec……./ inchise usa in urma fetei. copii erau cuminti dar si ea era singura. nu putea sa tina loc si de tata si de mama, asa ca prefera sa-i tina din scurt. mai bine o bataie buna decat cine stie ce belele. / - sarut mana tanti aneta./ - a, buna mariuca. unde te duci?/ - m-a trimis mama la complex sa iau o paine  ...continuare .
comenteaza!
modifica
ok, Solutia antalcool
de Roman Haduch la: 17/11/2007 16:20:48
i-am spus domnului doctor ca nu pot trai fara alcool si ca vreau sa scap de aceasta meteahna./ a aprobat, mi-a explicat ca de maine (toate lucrurile bune incep de maine) imi introduce in medicamentatie antalcool. mi-a explicat ca voi lua cate doua pastile pe zi vreme de 15 zile dupa care voi fi supus la procedura de dezalcoolizare prin efectuarea unui test care consta in ingerarea unui pahar cu coniac . antalcoolul acumulat in organism pus fatza in fatza cu coniacul va declansa o reactie de rau , de suferinta, de repulsie adica imi va fi atat de rau incat nu voi mai dori sa consum alcool vreodata. sunt curios !m-am reintors in rezerva , pe pletos il che  ...continuare .
21 comentarii
modifica
?:)?
de Giordano Bruno la: 17/11/2007 11:20:57
- esti neatent, te gandesti la p..da?/ imi zice instructorul./ eu, / zambesc inghitandu-mi cuvintele.../ cum pot sa-i raspund ca "visez" sau ca ma gandesc la cafeneaua.com ?/ ar zice ca-s "deplasat"./ voua vi se intampla sa va ganditi la cafenea in timpul liber sau cand aveti preocupari importante in viata reala?/
10 comentarii
modifica
Enciclopedia Colindelor
de Intruder la: 17/11/2007 10:53:49
pentru ca se apropie sarbatorile de iarna, m-am gandit sa punem aici colinde romanesti, cunoscute si mai putin cunoscute. / nu se vrea un spatiu de versuri compuse de cafegii, ci o "enciclopedie" a celor mai frumoase colinde romanesti. / am sa-ncep eu, urmand ca pe parcurs sa adaugam fiecare ce gasim pe internet, in carti sau chiar ce auzim la altii. / atentie, subiectul este postat in sectiunea "salonul". (!) / / lerui ler.../ sus pe cerul înstelat/ mândră stea s-a arătat/ Şi cu flori de măr în mână/ se coboară peste stână/ lerui ler/ Într-un grajd sărac de lemn/ din cetatea betleem/ Într-o iesle-n rece scut/ domnul lumii s-a născut/ lerui ler/ celui care-adus l  ...continuare .
30 comentarii
modifica
Stop cardiac
de Stefan Doru Dancus la: 17/11/2007 09:43:54
dacă te uiţi prea adânc în tine/ la tine cine se uită?
11 comentarii
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...