arhiva: 21/11/2007


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
intre zero si zero
de Homo Stultus la: 21/11/2007 20:56:55
plămadă din nimic spre nicăieri, o şoaptă. din dumicat de sânge mărgăritarul a-nflorit. răsar surâsuri albe, zbucium de-o noapte. dospeşte în căpestere mocnit frământătura. cuvântul vinovat de nerostire plesneşte faţa cerului cântat în glas de os. adâncul dintre zile când mâine nu mai vine, este doar - pân'la beţie înc'un strop. cu glasul înserării vântul râde, observă calm şi reţinut: atâta viermuială e prostească doar pentu că si umbrele sunt de pământ.
6 comentarii
modifica
Un timp
de Valix la: 21/11/2007 19:32:29
există un timp al inimii / sau timpul inimii-i etern?/ oasele sunt schelele sufletului/ ori un suport pentru nimic?/ cântecul păsărilor de ce-i / răsfirat prin copaci?/ ce poate fi în firea ei o plasă/ de păianjen? o cursă pentr-un trup/ sau o reţea de fire-n care prinzi/ pustiul şi-l devori?/ un înţelept,/ unul dintre cei pe care / comediantul destin n-a reuşit/ să-l capteze la spectacol/ pâna la sfârşit,/ şopteşte însingurat şi-ascuns/ ca şi diogene-n butoi/ şi-ntr-o pură învolburare de nopti/ tot şopteşte,şopteşte.../ cu vieţile noastre binare / întunecăndu-ne,murmurăm şi noi:/ mai bine,cer.mai bine,dor. / mai bine,duh.
2 comentarii
modifica
rasu-plansu!
de juli la: 21/11/2007 18:29:14
"scurt - se aplica numai pe teritoriul romaniei - a se citi cu atentie/ trimis de andr...@... la 21 noiembrie 2007, ora 09:30 | raporteaza abuz de limbaj/ 1. parlamentarii vor fi alesi pe o perioada de 3 legislatii - dorinta poporului este ca acestia sa se poata imbogati in liniste si peste masura/ 2. parlamentarii nu pot fi reclamati, arestai sau anchetati din momentul alegerii lor pana la moartea copiilor lor dorinta poporului roman este ca familiile acestora sa nu sufere socuri psihice/ 3. parlamentarii pot utiliza arme in orice imprejurare atat personal cat si intreaga lor familie + bodiguarzi. de asemenea omora, viola, ponegri, aduce injurii si insulte direct sau indirect romani, dar nu  ...continuare .
17 comentarii
modifica
Articol despre social networking in Romania
de Daniel Racovitan la: 21/11/2007 17:11:23
...in care colegi.ro este citat ca exemplu./ http://www.capital.ro/index.php?section=articole&screen=index&id=105773&rss_link=1
11 comentarii
modifica
trecatorul
de JanuaryFriend la: 21/11/2007 14:08:27
te arzi cand aprinzi o tigara,/ te arzi de durere,dar nu simti./ te arzi cu fiecare gura de aer,/ te arzi si nu mai poti sa respiri./ te arzi rostind vorbe fara sens./ te arzi cand nici tu nu mai crezi./ te arzi ...si, indoielnic, te izolezi./ te arzi cand nu vezi./ te arzi in speranta/ atunci cand,dezamagit, o ranesti./ te arzi cand te pierzi./ te arzi reprimand sentimente firesti,/ te arzi cand nu le mai poti dovedi./ te arzi iubind si murind,/ in fiecare clipa ce risipesti./ te arzi cand respingi,/ ...cand te stingi./ te arzi de frustrare si taci./ te azi inchizandu-ti ochii cu o lacrima si realizezi/ …ca esti doar un trecator/
23 comentarii
modifica
Cinci degete
de cosmacpan la: 21/11/2007 12:21:00
cate dintre cele cinci degete intrebari furate de la cuelho va determina sa umpleti spatiile albe? se dau cinci fraze si un raspuns (posibil?)./ 1.de ce nu faci asta?/ 2.esti multumit de ceea ce faci?/ 3.incepe sa faci ce-ti place, restul iti va fi revelat./ 4.da, noi toti avem o misiune de indeplinit./ 5.dragostea nu e o obisnuinta, un angajament sau o datorie - dragostea este./ e drept ca de multe ori nasul conduce ratiunea iar in cazul meu mirosurile predomina. daca ma intrebi rezumatul "jocului cu margele de sticla" o sa-ti pot povesti ca inca mai simt miros de pergament ingalbenit la umbra de maestru ce asteapta cresterea si inflorirea margaretelor. daca ai sa ma intrebi ce-a vrut sa  ...continuare .
40 comentarii
modifica
Go to vote ori ba?
de 1brasovean la: 21/11/2007 07:48:04
ce facem duminica 25/11/`007? iesim din casa sau nu? avem ce vota … sau nu?/ daca ar fi sa mai las dus de nas doar de campania partidelor nici macar n`as putea, a fost fada, fara vana, parca fara miza./ o fi fost fara miza, ca, de, astia de la parlamentu` evropenesc nu`ti umplu imediat traista, nu semnezi contracte, nu`ti chemi pretenii la o licitatie, nu … pica nimic. paine ne cumparam singuri, de data asta n`au prea tinut sa ne dea circul./ cat despre referendum... nu`i totuna? dar as putea pune pariu ca nici macar apostolilor referendari/uninominali nu prea le convine chestiunea, doar danseaza melodia asta, ca [nu-i asa?] pulimea asteapta./
46 comentarii
modifica
Clăbuci
de Sancho Panza la: 21/11/2007 04:26:58
despre fericire nu se vorbeşte oricum./ lecţie de atitudine:/ edulcoraţi/ mirosul lumina cuta dintre sprâncene contracţia braţului;/ bustul uşor răsucit / capul înclinat spre umărul stâng/ bărbia sprijinită-ntre degete/ atenţie - / privirea/ in-te-ri-o-ri-za-tă/ tăiaţi cu linie roşie:/ tangenţialele atingeri ale discursului cu: bătrânii trecuţii tăcuţii uitaţii/ banii invectivele din mijloacele de transport în comun / flatulaţii şi flegme / anateme anorexii anemii adevăruri/ libidou pilozităţi cupidităţi calviţii capra vecinului / gropi şi gropari/ laxative scadenţe pioneze paie şi bârne poliţie politruci penitenţe/ evitaţi să vorb  ...continuare .
39 comentarii
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...