arhiva: 22/11/2007


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Sunt mai bun decat faptele mele!
de diana vlase la: 22/11/2007 21:30:52
''sunt mai rau decat cuvintele mele, dar mai bun decat faptele mele!'' citat descoperit in biblioteca nescrisa a lumii de gabi penes, cand era putin suspect.../ o sa citez in tot acest post o discutie a noastra, pentru ca singura nu as fi spus mai bine./ perfectiunea. perfectiunea este vie, nu este un lucru rigid, de nemodelat. in primul rand nu este un lucru, dar orice ar fi, exista in functie de bagajul nostru genetic, si este greu de suportat. intervine exemplul lui adam si al evei. de ce nu au stat ei linistiti si fericiti in perfectiunea raiului? pentru ca nu este in firea omului sa accepte perfectul, pentru ca perfectul te obliga la precedent, te ingradeste in frumusetea momentului, s  ...continuare .
33 comentarii
modifica
betie
de inshade07 la: 22/11/2007 18:12:24
de prea mult vin/ am aţipit la tine’ n ureche,/ mi-am închis calul intr-un nod,/ mov,/ si am deschis noaptea/ la pagina următoare;/ te auzeam/ alergând prin culoarea/ albastru/ căutând cheia de la camera noua,/ camera cu vedere la mare,/ si cu cea mai frumoasa / femeie/ întinsa undeva / intre turta dulce/ si merele coapte/ lasciv/ cu parul pe spate/ tăinuindu-si tristeţea./ am întins palmele/ in prima idee,/ pianul era inca acolo,/ isi pictase/ albastrul in verde/ si aştepta valul următor / in acorduri trunchiate,/ asemuind zmei noi/ zmeilor vechi/ intr-o poveste mereu noua/ inchisa mereu in poezie!/
26 comentarii
modifica
Senescenta
de inshade07 la: 22/11/2007 14:55:22
uneori/ te priveam adormind/ incolor/ intre cearşafuri albe/ presupuse / intre mâine si ieri/ si nici un/ cerb nu mai atingea/ zăpada/ si/ cădeam/ nesigur in scaunul gri/ strivind ţigara in unghii/ sau in buze uneori,/ atât de frumos/ iţi mişcai umărul drept/ si apoi umărul stâng/ trăgând peste tine următorul/ anotimp/ si următorul cântec/ si setea mea viitoare/ si fumul/ desenând altare/ si o mie de lumânări/ aprinse in tristeţea mea viitoare!/
9 comentarii
modifica
treispe / paispe
de inshade07 la: 22/11/2007 13:06:34
ea,/ trecea/ uneori apăsat/ pe şira spinării/ şoptind poeme/ lungi,/ cu echilibru,/ cu omoplat,/ cu pantofi de balet,/ aşezând numerele/ in ordine/ si melcii / si ţestoasele/ si elefanţii/ si apoi termina / desenul/ cu un sărut/ cu o privire,/ niciodată cu/ o iubire întreaga,/ frumoasa./ treişpe/ mi-am zis/ paişpe/ mi-am zis/ n-am uitat/ ametistul/ închis cumva / intre mine si ea?/ alteori/ trecea/ prin femur/ uitând zorii închişi/ in petale/ aşezând/ peisajul/ cu cate un albastru/ cu cate un mar/ amestecându-mă/ mereu cu o alta/ culoare./ treişpe/ mi-am zis/ paişpe / mi-am zis/ n-am uitat/ ametistul/ închis cumva / intre mine si ea?/ si ploua mereu/ in ziua următoare  ...continuare .
29 comentarii
modifica
Apa de cascada
de Roman Haduch la: 22/11/2007 12:55:26
azi, lumina si, stralucirea soarelui, m-au entuziasmat. dupa amiaza am invitati , cca. 30 de persoane la care tin , oarecum . nu stiu daca tin ele la bautura . intrucat asa cum spuneam- tin la invitatii de la ora 17, am decis sa ii servesc, in pahare de cristal, cu apa de cascada. astfel ca am luat o oala de 7 litrii, in care am turnat 5 litrii de apa, de la chiuveta. am iesit cu oala pe terasa blocului, la soare. cu o paleta de lemn am inceput sa amestec foarte usor apa. am hotarat sa o amestec de 21 de ori intr-un sens si apoi de inca 21 de ori in acelasi sens. aceasta pentru ca apa sa inmagazineze cat mai multa energie solara. apoi am pus apa in 10 sticle verzi, de  ...continuare .
24 comentarii
modifica
Poetii ca un puzzle
de Intruder la: 22/11/2007 10:13:25
aud poetii cum misuna-n file, / aud crisalide desfacute-n bucati;/ fluturii beti se izbesc de pereti / cuvinte-aurite se vand in pastile. / ma-ntorc inspre zodia-nserarii. / uitarea ma face mai crunt, / sanul se lasa, rotund / pe buza rasfrant-a tacerii. / lumina se-adapa de vie / in crucea iertarii de toamna; / flamanda e linia din palma / ca pomul prefacut in hartie. / istoria se scrie-n minute, / prin suflete umbla tramvaiul / si ma mir ce subtire e paiul / din ochiul natang al lacustei. / alfabetul ma doare cumplit, / ma arde un junghi peste gura, / nimicul rasadit peste ura / mi se scurge in sange, mocnit. / as culege cirese din carti, / as umple desaga cu nuduri / topite-n nisip si  ...continuare .
65 comentarii
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...