arhiva: 23/11/2007


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Final/Text publicitar
de Valix la: 23/11/2007 23:09:27
strofa i/ În care se constată că poetul nu şi-a gasit nici o armură pe măsura lui,dar e îmbracat în zale din cap până în picioare./ versuri: plecat la drum cu frica-n sân/ şi cu obloanele trase / ajung curajos la liman/ unde toate barcile-s joase/ adaos : pe nisip,fireşte şi la buna / înţelegere./ strofa a ii a/ În care se va vedea că poetul nu are vreo artă şi nici vreo ştiinţă.dar are destinul.În care poţi să tragi cu tunul/ şi tot nu-l aduci la starea de bucăţele./ versuri: (la alegere a sau b )/ a) tăcere monahală fără ecou / în ziduri/ tineri schivnici murmură rugi  ...continuare .
15 comentarii
modifica
Lume vie
de clerik22 la: 23/11/2007 22:21:42
lume vie, lume calda/ carari de lumina nasc lumi demult apuse/ in veacuri ce nu-si mai palpaie puls/ secat din timp de negru si sclipire./ pas domol astern pe foaia alba/ ce n-a imbtranit in timpu-i/ nici n-a ars sub jertfa dusa de penita./ e alba, la fel ca pasul primei lumi./ plans tarziu, si gand de sange/ taraste haina peste os de drum/ imbracat in glasuri sfinte ce aduc cantari/ cerului./ lumanarea palapie in miazul cetii/ si floarea pamantului zace ofilita/ peste carte, peste orologiu, peste ochi/ demult inchis, stricat, ascuns./ copilul plange in sicriul plin de apa/ in zi de toamna umeda, putrezinda/ fara sa gandesca soarele cum sta pe lume/ ca un bulgare pe rana de pamant./  ...continuare .
1 comentariu
modifica
Rudolf Motanul
de motanelul la: 23/11/2007 20:54:45
a supravietuit tuturor rautatilor vietii.../ a vazut trecand in neant multe matze si cotoi jucausi dar nechibzuiti...mancati de caini, prinsi in curse, rataciti, disparuti.../ a stiut sa/si apere demnitatea si onoarea de martan, si a avut multe progenituri in sat./ desi venea cu cate o labutza sfasiata sau cu ochiul umflat sunt convins ca intotdeauna adversarul arata mult mai rau./ mi/a suportat toate capriciile si atunci cand il fugaream prin tufe si atunci cand il flocaiam ca pe o papusha, de/i mergeau fulgii./ era demn, de o verticalitate pe care am vazut/o la foarte putini oameni/ a murit asa cum si/a dorit, in firida calda si cu burtica plina la 12 ani de existenta pisiceasca./ nu are  ...continuare .
61 comentarii
modifica
va simtiti sarcastici?
de beatlemaniacul la: 23/11/2007 17:59:08
cica:/ sarcÁsm, sarcasme, s.n. 1. vorbă sau expresie insultătoare, ironie aspră, usturătoare; batjocură necruţătoare. 2. vorbă, frază, expresie sarcastică, exprimare, enunţ care denotă sarcasm. 3. (livr.) acrimonie 4. (fig.) causticitate, incisivitate./ din fr. sarcasme, lat. sarcasmus, gr. sarkasmos./ deci cuvantul "sarcasm" vine din franceza-latina-greaca si inseamna sa te agati de om si sa rupi carnea pana la os sau sa scrasnesti din dinti ca un apucat in prezenta cuiva cunoscut (sau nu). asa ca intrebarea mea e: de ce santem sarcastici? la birou, la meci, acasa, pe cafenea, in baie, am devenit acizi si foarte taiosi. stiu ca fiecare dintre noi a fost macar o data rau cu cinev  ...continuare .
73 comentarii
modifica
Maşina preferată
de celdesubdush la: 23/11/2007 13:30:51
vă propun să vorbim despre marca de maşină preferată şi dacă în prezent o deţineţi. cât de util consideraţi ca este maşina în circulaţia din oraşul vostru şi cum credeţi că v-aţi descurca în bucureşti cu maşina personală?/ aştept comentariile şi miştourile voastre:))
87 comentarii
modifica
singuratatea
de kerra la: 23/11/2007 11:08:32
mda...asa scria undeva si spunea cineva...ca numai oamenii rai sunt singuri! oare asa sa fie? de ce? de ce aceasta conceptie? poate nu se pot integra! poate nu pot fi intelesi, si de aceea prefera... sa se izoleze...au anumite idei, conceptii / principii de viata, pe care le urmeaza mai mult sau mai putin! dar cum ii caracterizezi pe cei care totusi sunt singuri, dar sunt si darnici...ii ajuta pe cei din jur, pe sarmnani, dau o mana de ajutor cand pot si au ocazia...ei tot rai sunt?
54 comentarii
modifica
filme indiene
de ally77 la: 23/11/2007 00:23:48
stie cineva unde gasesc filme indiene?/
28 comentarii
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...


loading...

cautari recente
mai multe...

linkuri de la Ghidoo: