arhiva: 27/11/2007


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Cosmar
de beatlemaniacul la: 27/11/2007 21:32:38
Ţi s-a întâmplat vreodată să te întorci acasă după o seară petrecută în compania unor amici mai mult sau mai putin cunoscuţi, şi asa ameţit şi mirosind a fum de ţigară, cu timpanul obosit de discuţiile înfierbântate pe marginea unor subiecte banale, să te bagi sub pătura răcoroasă şi să adormi aproape îmbrăcat, căzând în somnul acela căldut şi fără griji? dimineaţa te-ai trezit refăcut, cu o uşoară durere de cap, şi mai mult ca sigur fără să-ţi aminteşti prea multe despre ce ai visat. ameţit, ai băut cafeaua, ai citit ziarul şi ziua te-a furat în activităţile ei obisnuite. dar te-ai gândit vreodată cum ar fi fost dacă brusc, într-una din  ...continuare .
19 comentarii
modifica
Am nevoie de semnaturile voastre.
de jimi_rom la: 27/11/2007 20:49:22
nu vreau sa incep cu vrajeli si promisiuni./ am nevoie de sustinere (nu financiara), pentru a intra in lupta cu mafia (cum spune vadim), sa incerc sa aduc un pic la lumina tara./ vreau sa infiintez "partidul transparent"./ cu care sper sa transform toate contractele, licitatile, proiectele in licitatii deschise cu public. sa aduc participarea vostra la dezbateri direct prin internet, cu posibilitatea de a vota ce e mai bine pentru toti./ mai sunt multe de spus./ astept critici si aprecieri totodata, dar mai ales sprijin./ va multumesc!/ ionut/bucuresti./ trebuie sa precizez ca nu am de gand sa ma imbogatesc din politica, pentru ca , chiar daca as vrea asta, nu o sa se poata, deoarece stat  ...continuare .
153 comentarii
modifica
Pacatul din post
de Valeriu Cercel la: 27/11/2007 20:31:31
mǎ luase popa, sǎ vǎ spui,/ când botezai pǎ ion, la rost,/ a socotit cu deştu’ lui/ pǎ cǎlindaru’ ǎl dîn cui,/ cǎ s-a-ntâmplat sǎ-l fac în post ;/ da’ ce ruşine, io creştin,/ cu-atâta lume fi’nd dǎ faţǎ,/ cǎ începui sǎ mǎ închin,/ sǎ fac mǎtǎnii, sǎ suspin,/ sǎ o dau dracului dǎ viaţǎ…/ muierea mea, ce sǎ mai zic (!?)/ sǎ-ngǎlbenise ca şi ceara,/ de a rǎmas de-atunci cu-n tic,/ sǎ uitǎ-n cǎlindar un pic/ de câte ori sǎ lasǎ seara ;/ da’ dupǎ ani, azi dimineaţǎ,/ În zori, cu leana şi ionel,/ furǎm la şcoalǎ primii-n faţǎ,/ (de ce mi-a fost mai tare greaţǎ)/ ca sǎ-l înscriu pǎ puradel,/ cum sǎ-ntâmplǎ, şi dom’  ...continuare .
16 comentarii
modifica
Despre scris(3)
de 84CRISTIAN la: 27/11/2007 18:26:10
salutare din nou,dragi cafegii.cine imi poate recomanda si mie o revista de creatii literare unde as putea publica o povestire? sau de unde as putea sa ma informez in legatura cu faptul de a deveni autor? exista asemenea publicatii sau reviste de specialitate? thanks u all./
25 comentarii
modifica
Iubire plamadita
de inshade07 la: 27/11/2007 18:08:38
se deschide intai/ coaja secundei/ cu amândoi ochii/ si cu amândouă palmele;/ se adăuga apoi tot ce este nou,/ umerii,/ tâmplele,/ si toate celelalte elemente reale/ de legătura/ si sa dau la o parte toţi / copiii din flori/ si mai ales sânii ei,/ niciodată respiraţi/ pe verticala!/ se ia o pauza pentru bis/ nu cred ca mai mare/ decât / un verde/ un albastru/ un cocor/ sau un inorog/ si se aprinde apoi primul/ cuvânt,/ rostit cu frica oarecum/ de cuţit/ sau de apa;/ apoi se cuprinde iubita/ pe după coaste/ dintr-o singura înghiţitura/ si se iubeşte mai intai/ cu chitara/ cu o poezie apoi,/ adânc respirata in sol/ atât cat ii ia sa se nască/ unui verde/ unui albastru/ unui  ...continuare .
13 comentarii
modifica
Partitură rutinată
de thebrightside la: 27/11/2007 12:44:24
nu mă mai satur de mine (sau m-am?)/ martirizându-mă pe altarul păgân/ cu rutina ziarului făcut sul / proiectat precis în termopanul vecinului / recent emancipat / de puştiul mesager căruia mai degrabă/ i-ai turna zahăr în rezervorul scuterului galben lămâie/ decât să-i laşi restul,/ a zis el/ «eşti doar o eroină»/ dansezi goală / câteodată numai pe dinafară/ altădată spirală de frunze uscate / pe corzile timpului ăsta/ cântăreţ beat lălăindu-şi partiturile în bucăţi inegale/ o zi oarecare/ ziua în care te-am pierdut/ sâmbăta mare/ ziua în care n-am mai putut/ da, azi e o zi ‘la fel de festivă’ ca oricare alta/ să scot limba lumii/ dezacordat  ...continuare .
18 comentarii
modifica
salutare tuturor!
de mariusmatei la: 27/11/2007 12:21:50
intrati pe larisasimarius,asa legat de pe google.si mai vb dupa,va va place?/ sau cati dintre voi vor intelege?/ aviz scriitorilor care scriu numai despre societate si nu despre om si profunzimea sa!
47 comentarii
modifica
Oameni
de crinolina la: 27/11/2007 06:57:48
"exista oameni atat de draguti, senini si agreabili incat prezenta lor are o influenta buna asupra noastra. daca ei isi fac aparitia intr-o incapere, avem impresia ca lumina devine mai puternica in jurul lor." henry ward beecher
74 comentarii
modifica
Despre scris(2)
de 84CRISTIAN la: 27/11/2007 06:22:58
caut idei sau mai bine zis acea binecuvantare care sa-mi dea puterea de a scrie o povestire sau de ce nu o carte.asa ca acum stau si-mi framant gandurile cum as putea reusi ceea ce mi-am propus.am nevoie doar de o idee de la care sa incep apoi intamplarile si actiunea vor veni de la sine.astept acea licarire a minti sa vina,dar nu pot sta cu mainile in san,va trebui sa arunc o momeala pentru a o trage in capcana...hmm...da.asta voi face.
36 comentarii
modifica


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...