arhiva: 03/11/2007


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
cenusa'n cap sau prostie?
de om la: 03/11/2007 19:47:03
citesc stiri noi despre "legea italiana", in ungaria se formeaza "garda nationala", in america drapelul national flutura cam tot timpul prin toate casele, iar aici pe cafenea si nu numai citesc confe despre rusinea de a fi roman si ironii crunte pt cei ce indraznesc sa spuna ca sunt madrii ca sunt romani./ oare de ce?/ oare:/ - avem indoctrinat ca suntem mici, amarati si ca trebuie sa suferim ?/ -ne-a tampit comunismul care ne spunea ca mai intai suntem comunisti si apoi romani?/ -suntem chiar atat de toleranti incat orice vine de la altii este acceptat din respect pt altii si/sau sentiment de gazda buna?/ - suntem atat de prosti incat nu cunostem istoria universala, care abunda in eveni  ...continuare .
71 comentarii
modifica
As pleca departe... unde totul e simplu
de Casmire la: 03/11/2007 19:41:33
m-am saturat.gata. punct. imi dau demisia, ma tund zero si plec...undeva departe. unde nu exista facturi, totul e gratis, unde exista iubire, unde totul e mult mai simplu, unde pot sa fiu eu, unde e cald, unde esti tu, unde putem fi noi asa cum vrem... dar unde e aia? exista asa ceva sau e paradisul doar o simpla minciuna?
41 comentarii
modifica
Visez umbre
de ninucka la: 03/11/2007 16:33:39
visez umbre pe sosea alergand, pe cana de cafea, pe tastatura.visez umbra mea murind si pe celelalte le visez ca intr-un joc de iele.simt umbrele vibrand si inima tremurand ucisa de stele de fum pe hornul infundat.e toamna si ploua cu umbre deschisede foc, luminate de aer si reflectate pe pamantul ud de foame.visez tot ce n-am, visez c-as vrea sa moara umbrele inecate in apa dulceag-amara a marii, intr-o avalansa in carpati, intr-o expeditie la manastiri sa-si purifice zambetul mizilic, maldar de ruine, sa se darame toate as vrea, sa fim noi insine cei de care ne temem, nu de tunet, de ploaie si de noroi pe pantaloni, de toamna aurie, nu de umbre, ci de noi...sa ne cunoastem..
18 comentarii
modifica
Fara cuvinte
de Vylete la: 03/11/2007 14:20:38
nu cumva sa calci pe neaua/ cazuta-aproape de palat!/ de mult n-a nins atat de mult/ cum doar la munte poti vedea./ drumetule,te rog din suflet,/ nu pangari aceasta nea...
86 comentarii
modifica
***
de Stefan Doru Dancus la: 03/11/2007 10:29:44
şi noi am devenit transparenţi iubito/ şi noi ne-am tapiţat aerul cu rictusuri./ aceleaşi sunete în care stau ciorchine milioane de cărţi/ ne invadează dimineţile/ ca vinişoarele roşii nişte ochi obosiţi. / apoi vine seara doar noi şi tăcerea/ în care stau chircite coarnele prietenului diavol. / foşnetul mâinii tale pe pielea mea ciobită – parcă/ ne-am afla într-o cutie de scrisori/ - nervoşi că facem atâtea repetiţii pentru/ coloana vertebrală ca o vietate/ necunoscută la pândă. ne simţim/ celulele/ mirosind frumos a naştere/ cu reflectoare puternice le/ depistăm vizuinile – de fapt ne aflăm/ într-o cutie de scrisori/ din alveolele lor săruturile  ...continuare .
23 comentarii
modifica
Hilton 2007
de Roman Haduch la: 03/11/2007 00:01:03
mi am insusit 8000 lei de la o persoana care ma iubea mult si care apoi a decedat. / am tras un ticnal si "prietenii" s-au asezat in jurul mesei la localul din palat "ajutandu-ma" sa consum banutii. ai bani , ai "prieteni"./ a doua zi , mahmur fiind , am invitat pe scumpa mea dna. puffy h.la hilton. / a dorit sa vina cu mine intrucat suntem tineri, ne iubim si am decis sa muncim mai tarziu , mai spre batranete , acum era momentul sa ne "distram"./ iubitule te rog sa nu bei , mi-a soptit ea. stia ca fac urat la bautura.i-am facut promisuni pe care nu le-am respectat . / am vorbit cu fata de la bar .i-am spus sa ii aduca ei orange si mie gin-oranj. am prins putina vi  ...continuare .
10 comentarii
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...


loading...

cautari recente
mai multe...

linkuri de la Ghidoo: