arhiva: 30/11/2007


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
"Mi-am cumparat hipermarket"
de proletaru la: 30/11/2007 20:16:51
ideea mi-a venit in timp ce incercam sa raspund pe subiectul “ho, ho, ho!”, multumesc thorn!/ am sa intorc un pic subiectul pentru ca suntem la inceputul lui decembrie iar in magazine si la televizor e in plin craciunul./ vreau sa dezbatem un pic acest subiect in mijlocul caruia e consumismul vs. sarbatorile craciunului./ e evident faptul ca aceste sarbatori au fost “deturnate” de consumism. mecanismul si explicatiile comporta multe puncte de vedere, nuante si modele explicative. voi incerca sa evidentiez cateva si va las sa va aduceti fiecare o contributie la acest puzzle./ daca e sa vorbim serios pe tema asta, ipotezele de lucru sunt complexe. inaintez cateva concluzii la niste  ...continuare .
33 comentarii
modifica
1 Decemvrie [Undrea] & micii tricolori
de 1brasovean la: 30/11/2007 18:56:18
pentru romanii [cei mai] darji, bravi, drepti, verzi, viteji ca nime` altii, de o solemnitate batos-imbecila, as avea de brevetat micii tricolori, de utilizat la ocazie speciala, de 1 decemvrie si nu numai./ a se orna binisor tabu[-u]rile, tancurile, avionele si restul sculelor militare cu cate un mic, mititel, atat regulamentar tricolor cat si absolut patriotic. iar celor mai breji … cate unul atarnat de peptul d-lor, cu cocarda./ inca mai am dileme: sa fie micul tricolor longitudinal ori altminteri?/ ce ar mai fi de oferit d-lor, celor mai cei?/
34 comentarii
modifica
Despre scris(5) - Cosmar sau realitate
de 84CRISTIAN la: 30/11/2007 06:16:52
intuneric.in jurul meu pluteste un urias intuneric.fiori de gheata simt cum ma cuprind.asa ceva nu se poate intampla.unde naiba ma aflu?tacere.este o tacere ce te face sa inebunesti./ -alooo?este cineva aici?/ nimic.nici un zgomot.inaintez cativa pasi.la dracu!ce frig este aici.trebuie sa evadez din inchisoarea asta a mortii.dar unde?incotro sa ma indrept?nici nu stiu ce este cu locul asta.ciudat...nici nu imi pot aminti ce s-a intamplat.de fapt,nu imi pot aminti nimic.oare am inceput sa o iau razna?/ o lumina vaga,care usor incepe a prinde viata se iveste de nicaieri...oh!dumnezeule,chiar din mine.intind palmele in fata.asa ceva nu se poate,este imposibil.intreg corpul imi este inconjurat de  ...continuare .
18 comentarii
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...


loading...

cautari recente
mai multe...

linkuri de la Ghidoo: