arhiva: 04/11/2007


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Dumnezeu este imaginar prin decizie judecătorească
de piliutza la: 04/11/2007 23:51:55
pavel mircea, condamnat la 20 de ani de puscarie pentru omor, l-a chemat, in octombrie 2005, in instanta pe dumnezeu deoarece, contrar „contractului” facut in timpul botezului, nu a fost aparat de rele./ „solicit deschiderea actiunii penale impotriva numitului dumnezeu, domiciliat in cer (…), pentru comiterea infractiunilor prevazute de art. 215 (inselaciune - n.r.), 221 (tainuire - n.r.), 246 (abuz in serviciu contra intereselor persoanelor - n.r.), 256 (primire de foloase necuvenite - n.r.) si 257 (trafic de influenta - n.r.). in fapt, prin botezarea mea la biserica s-a facut un contract cu paratul pentru a-l indeparta pe diavol de mine si a ma feri de necazuri. pana acum, paratul n  ...continuare .
15 comentarii
modifica
intrebare
de strumfy la: 04/11/2007 23:19:31
cand ati mintit frumos ultima oara?
29 comentarii
modifica
Tu
de JanuaryFriend la: 04/11/2007 21:31:46
acum nici macar suferinta nu ma lasa sa scriu,sa ma detasez prin scris.rup zeci de pagini pt ca tu imi tulburi gandurile.citesc si recitesc ca sa vad ca nu are sens ce am scris.si ma rog,da ,ma rog sa nu mai exist in acelasi univers cu tine.
4 comentarii
modifica
umbra
de JanuaryFriend la: 04/11/2007 21:26:45
...nu meritai sa simt.esti doar o umbra cu care se confunda oricine.nu le simti pasii pe tine?voiai sa fiu si eu o umbra...si poate ca am fi fost fericiti.dar de ce sa ma schimbi tocmai tu?tu,care trebuia sa ma iubesti...si sa ma accepti asa cum sunt-un om.dar tu ca umbra nu stii ce-nseamna sa fii om.tu nu ai vezi.tu doar vrei.crezi ca ma ajuti,dar imi faci atata rau ca abia astept sa pleci.da,tu vei pleca.iar eu am sa iubesc in continuare...dar de departe...
6 comentarii
modifica
Nunta manelistilor
de apol la: 04/11/2007 18:06:42
vad ca-n nunta-i zgomot mare/ de fagot si de chitare./ geamurile bubuie,manelistii chiuie/ zii,ma !/ cu friptura si salam/ se petrece la bairam/ geamurile bubuie,manelistii chiuie/ zii,ma !/ daca asta-i nunta lor/ bravo muzicantilor !/ geamurile bubuie,manelistii chiuie/ zii,ma!/ bine ma simt printre ei/ parc-as fi cu fratii mei./ geamurile bubuie ,manelistii chiuie/ zii,ma !/ nuna mare draga mea/ adu vin pentru-o manea !/ geamurile bubuie,manelistii batzaie/ zii,ma !/ nuna mare draga mea/ adu vin cat vei putea/ geamurile bubuie,manelistii batzaie/ zii,ma !/ zii,ma blondu la chitara/ ca ma-mbat in asta seara./ geamurile bubuie,manelistii batzaie/ zii,ma !/ voi plati in asta s  ...continuare .
19 comentarii
modifica
Cuvinte de cenuşă
de Valix la: 04/11/2007 16:48:30
/ cuvinte de cenuşă/ când stai pe muchiile căii lactee cu eroarea de vorbă totul e jalnic,toate femeile au câte o bluză decoltată de la care nu-ţi poţi lua privirile şi uneori nici sufletul/ faima vine de la piramide şi mai de departe,a dat denumire la scări şi la secole,câteodată la cenuşă şi vânt,dar întotdeauna la ce i-a stat în cale/ poate veşnicia de-acum seamană cu piaţa san marco învelită în bătaia de aripi a porumbeilor blânzi dinspre care mi-a venit botezul altei vieţi/ sau cu turnurile gemene - două lumânări/ cu deznodământul încă inepuizat.
7 comentarii
modifica
Halloween
de apol la: 04/11/2007 16:18:48
mult se mai mira o baba/ cand vecina o intreaba/ daca azi ii sarbatoare,/ ca n-apare –n calendare./ sa nu rada lumea tare/ daca bate la covoare !/ -cum nu stii ? mi-a spus nepotul/ ieri cand imi calcam capotul./ e un fel de sarbatoare/ da nu chiar asa de mare,/ ziua mortilor !dar altfel/ avind pe –americani model./ astia tineri se mascheaza/ ca un cimitir danseaza !/ chiar si ieri mai era una/ cand nu rasarise luna/ ce filma printre morminte/ uitand toate cele sfinte./ sa vezi ditamai vlajganii/ crestand si pocind bostanii/ cu cutite iatagane/ sa ii faca lampioane!/ -cum tusica vrei sa spui/ ca aceasta la noi nu-i ?/ -pai sa-ti spuna baba tie,/ sa nu dai in isterie !/ trei sute de ani cu  ...continuare .
3 comentarii
modifica
Clepsidra
de Valix la: 04/11/2007 16:11:30
/ clepsidra/ trece noaptea pe străzi cu şenila ei infernală,trec zilele şi ele cu încălţările largi,râul duce cu el nefericite şi vinete trupuri în aval/ peste mal sălcii împietrite întind braţele să salveze ceva,câmpia copilăriei mele transfigurată ca la ceasul zorilor purpurii respiră în ritmul insomniilor de-acum,/ din înaltul lor aceeiaşi salcâmi flutură cu degetele lor lumina,până mai ieri mi-am închipuit şi eu ca fac istorie pe-aici,/ cand colo,astăzi,chiar astăzi mă pomenesc bob de pulbere strecurat printr-o strungă şi proclamat uneori/ detestat bolovan.
13 comentarii
modifica
Romanca deo Paris
de apol la: 04/11/2007 16:07:05
sa stiti ca eu bine o duc/ si fac tot ceea ce imi place/ imi tin barbatul sub papuc/ si pun cand vreau,cui vreau ,capace !/ cand ies din casa ma imbrac/ la moda scumpa din reviste/ si niciodata nu am trac/ invidiata-s de artiste !/ eu in paris stilata sunt/ imi suna-n buzunare banii,/ sorbesc cafeaua pan-la fund/ si ma respecta africanii !/ cand sunt vazuta din masini/ ingenunchez multi cai-putere/ doar cu sofeorii cei mai fini/ circul pe marile artere !/ la mancarea cu masura/ branzeturi fine ma desfata/ ratacesc prin lumea buna/ si de succes sunt rasfatata !/ ma plimb prin quartier latin/ franceza mea e tres perfecta/ cand imi doresc pahar cu vin/ vitza o-aleg cea mai selecta !/  ...continuare .
15 comentarii
modifica
"Romanestii" strainataturilor
de sinival la: 04/11/2007 14:43:11
stiu ca e un subiect mult prea "fumat" si e drept ca multi dintre noi ne-am activat automat "eject" cand auzim povesti din categoria "ale noastre de peste hotare"..da deh:cer indurare!/ am ajuns aici fix cu aceeasi senzatie:de saturatie.si asta nu numai din vina media pt toate povestile aduse, ci si datorita "matusilor" fascinate de straturile de sunci ale porcului ghita adus de vecinu,recent intors de la munci prin hale strainataturi./ ei bine,ca un facut am ajuns si eu printre miile de romani veniti pe aici cu vise americane.e drept ca speram sa nu gust nici din gemu de capsune cules de ei pe aici si nici,doamne fereste, sa simt after-efectu-ul pomenii luate cu japca.jeje!..ca bine se zice  ...continuare .
8 comentarii
modifica
Despre ţară
de Stefan Doru Dancus la: 04/11/2007 13:07:19
luaţi-vă ţara înapoi, nenorociţilor!, îmi venea să strig. asta nu-i românia mea, asta-i patria voastră depusă la bănci oculte, ăsta-i un ţinut ce duhneşte a “lucru slab”, a tranzacţie “curat murdară”! fac ceva pe orgoliile şi vicleniile voastre, pe sistemele voastre care nu vor înceta niciodată să găsească ceva de pus la zid! nu dau doi bani pe afacerea asta, aşa că luaţi-vă conglomeratul de legi şi hotărâri şi bateţi la alte uşi, mai naive. n-am nevoie de toleranţa voastră, de argumentele, autoritatea şi controalele voastre, îmi venea să le arunc în faţă./ lângă poliţai, primar şi reprezentantul guvernului s-a iţit sutana unui popă (adus  ...continuare .
24 comentarii
modifica
fals jurnal de duminică
de Sancho Panza la: 04/11/2007 11:57:55
o cafea o fereastră braţul lui aruncat peste perne/ blocuri păsări o linişte ca o piele de prunc/ îţi faci întrebările ghem le arunci în sertare/ azi până şi dumnezeu are dreptul să doarmă / sub halloul cuvintelor/ / ziua asta - o propoziţie căreia nu-i găseşti predicatul/ un citat din memorie/ un cuib fără pui/ fiecare din noi se naşte cu un coş al iubirii în braţe,/ îmi spunea un prieten,/ uneori vedem că e gol şi nu mai atingem pamantul / e riscant - / până la rai e purgatoriul fricii de tine/ şi-atunci culegem oameni îi aruncam de-a valma în coş/ mi se face frig,/ tot mai subţiri sunt duminicile/ prin dreptul ferestrei trec umbre cu  ...continuare .
25 comentarii
modifica
Vaccinul impotriva HPV
de jo aimee la: 04/11/2007 10:59:17
ce stiti despre vaccinul in cauza? mie medicul de familie nu mi-a spus mare lucru...trebuie sa se mai informeze.../ am inteles "din auzite" ca ar costa cam 400 de lei. / cele cu varste pana-n 26 de ani vi-l faceti?
21 comentarii
modifica
reconsiderari
de Maria Podari la: 04/11/2007 09:06:29
/ ... daca priveai prin prisma marilor dezbateri/ de la talpa supuselor pina la crstetul lunii/ vestala inima repopula-va atitea reliefuri cite deslusirile chipului tulburat al cuvintelor pot...
6 comentarii
modifica
Poem
de Maria Podari la: 04/11/2007 09:01:43
/ ... doar urme intoarse cu furca tacutelor ploi asezate si vana. o gura de lup isi face de cap cu ochiul de jiu./ celelalte urca si urca si tot urca inspre inaltul cuvintelor ce reverbera vederile lumii odata cu rostogolirea din noi./ acel mare jind inspre care cuteaza si vana si lupul si jiul din sufletul tau...
2 comentarii
modifica
prin labirintul nemarginirilor
de Maria Podari la: 04/11/2007 08:56:38
/ ... prietene - ploile albe marsam solitari asemeni claviatura cuvintelor unor alte urgii la trirema. cu toata tulburarea drag suflet, prin labirintul nemarginirilor, mereu de la capat un strigat neegal in implozii dezleaga.../
1 comentariu
modifica
Jurnal de bord (17)
de alex andra la: 04/11/2007 08:38:56
/ sunt în aer de când mă ştiu. văzduhistă/ faţă în faţă cu monitorul. noi doi şi o lume. nici nu mai pot concepe viaţa fără computer. de unde până mai ieri era doar un instrument indispensabil în munca de zi cu zi, de la o vreme mi-a invadat viaţa privată, ţintuindu-mă ore multe în scaun, acaparându-mi atenţia şi interesul, schimbându-mi pe nesimţite priorităţile, aproape subjugându-mă. uneori mi-e şi teamă. de el. de mine./ a. îmi reproşează din când în când că n-am învăţat-o de mică franţuzeşte. Şi că n-am dat-o să facă vreun sport. eu îmi reproşez că n-am fost suficient de fermă nici cu franceza, nici cu tenisul. dintre noi  ...continuare .
40 comentarii
modifica
Toamna asta
de Mik la: 04/11/2007 00:32:49
toamna asta/ a căzut pe gânduri/ şi s-a lovit la copite./ - te doare?/ vezi, dacă intri încălţată/ în suflet la oameni?/ toamna asta/ a rămas beteagă./ de-atâta plâns făcu reumatism./ - Şi ce vrei?/ i-ai făcut să te ierte -/ când plângi eşti rea şi frumoasă./ toamna asta.../ va trece şi ea prin noi.
8 comentarii
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...


loading...

cautari recente
mai multe...

linkuri de la Ghidoo: