arhiva: 06/11/2007


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
scoala..loc de popas si recreere?
de junioru19 la: 06/11/2007 23:43:57
am ajuns la concluzia ca scara valorilor sa rasturnat complet...in mai toate scolile din romania,ma refer la licee,pt ca gimnaziul nu cred ca sa distrus asa....,sunt elevi care nu au nici o treaba cu invatatura.multi vin la scoala pt o parada de moda sau pt cei mai mari o parada de masini si motoare..fetele care nu au implinit nici 17 ani is care mai de care dezbracate si fitoase..vor sa atraga privirii..unele arata de parca merg pe centura...uni dintre ei adica majoritatea au uitat de ghiozdan,caiet...merg la sc cu pachetu de tigari si telefonu celular de 3 mil in buzunar...pt o sedere pe banca din fata scoli,nu se mai sinchisesc sa intre in scoala...pt ce? si asa 5 ne da profu..si ce e mai  ...continuare .
89 comentarii
modifica
VOI cum v-ati BOTEZA VIATA printr-un singur cuvant???
de asira_l la: 06/11/2007 22:51:22
reciteam zilele astea pe coelho-"al cincilea munte"..cata simplitate,atata profunzime...una dintre ideile din carte nu imi da pace nicicum-omul primeste la nastere un nume,dar trebuie sa fie in stare sa isi boteze viata cu un singur cuvant ca sa ii dea un sens!!/ / oare chiar am nevoie de un cuvant care sa imi defineasca existenta?doar azi poate viata mea este lumina si maine intuneric,deci sub nici o forma nu am cum sa imi numesc viata printr-un singur cuvant!totusi trebuie sa fie un cuvant care asemeni unei linii sa imi traseze fiinta de la inceputurile ei pana la sfarsit!/ / fiind o fire optimista imi trec prin minte tot cuvinte din astea "pozitive" care sa ma definesca:caldura,p  ...continuare .
34 comentarii
modifica
Colind hoinar - Cafeneua
de clerik22 la: 06/11/2007 22:35:25
ochiul, fereastra sufletului.../ privirile reci, imbratisarile calde, mese scorojite, altele luxoase, curate, toate intr-o singura camera. afara atarna de doua fire pe un stalp dezgolit un panou rosu inchis, cu o mica spartura pe colt prin care se intrezaresc doua neoane palpainde, galbene. scrisul albicios zice scurt: cafeneaua./ pe strada, oamenii trec grabiti, ingandurati, cu pasi iuti ce se indreapta mecanic catre albastre zari, odai calde, pline sau singurarice./ mai apare cate un milog, ce se ghemuieste langa scrumiera mare de afara./ din cand in cand, printre stropi de ploaie, raze calde sau fulgi razleti de nea, usa cafenelei se deschide, lasand sa se vada lumina, fum adunat in  ...continuare .
30 comentarii
modifica
martor si cumpana
de Maria Podari la: 06/11/2007 19:42:43
... buna seara frumoasa toamna/ sunteti la fel de inalta/ cum o unica noapte haituita la/ piept / nu beti o cafea/ poate o poza/ sa va pot incadra mai usor/ printre rinduri/ sau cite mai pot incapea / prin crapaturile zilei/ calatorind in acelasi transport/ oare de ce femeia aceasta aduce cu/ ploaia/ si nu conteneste sa curga in prag/ oare indulceste cafeaua / cu zimbetul lui/ tras barbateste in barba/ si ce mai faceti frumoasa toamna/ sau doamna / ca nu mai stiu ce sa cred/ cu cine mai sunteti prietena/ si unde va las/ la capatul noptii, prietene/ de pe partea cealalta/  ...continuare .
20 comentarii
modifica
Despre noi
de alex andra la: 06/11/2007 19:06:44
mă încearcă o uşoară tristeţe. nu neapărat pentru că e noiembrie, ci pentru că noiembrie e o lună de bilanţuri în cafenea şi bilanţul de anul ăsta pare a nu fi tocmai pozitiv./ e suficient să mă raportez la concursurile de mister şi de miss cafenea, devenite deja tradiţionale în lumea asta a noastră cu bune şi rele./ constat cu neplăcută surpriză (şi se pare că nu sunt singura) că numărul participanţilor la concursul de mister este incredibil de mic: doar şase concurenţi:(/ o altă amărăciune: lipsa totală de interes a băieţilor pentru organizarea concursului de miss./ ce se intâmplă oare cu noi ?/ ce putem face ca sa schimbam lucrurile in bine?
215 comentarii
modifica
In toamna
de Ipatia la: 06/11/2007 11:55:16
În toamnă/ azi am fugit departe de lume,/ departe de betoane şi de zgomot, în pădure./ aici, mi-am descătuşat simţurile / Şi le-am lăsat să se avânte libere, în toamnă./ am început să zâmbesc văzându-le bucuria./ femeie, dezlănţuie-te-n toamnă,/ parcă-mi spuneau, şi bucură-te cu noi!/ picioarele, eliberate de tocurile / ce zilnic sunau, cadenţat pe trotuare,/ au început să se târâie printre frunze/ târâş, târâş, unul după celălalt,/ fără să se sinchisească a se mai desprinde./ mirosul a zbughit-o printre frunze,/ copaci, tufe şi flori târzii./ făcea tumbe şi venea, apoi, înapoi la mine,/ bucurându-se ca un copil zburdalnic./ verdele ochilor a  ...continuare .
24 comentarii
modifica
Mister Cafeneaua 2007 - Votul
de thebrightside la: 06/11/2007 09:24:23
no, c-a venit si ziua cea mare! :-)/ raspunsurile concurentilor vor fi afisate precum comentarii din cauza de tehnica – situl nu permite publicarea unui text ce depaseste 10000 caractere. / in campul pentru subiect al respectivului comentariu voi scrie pseudonimul participantului. / va rog mult nu votati si/sau comentati decat dupa aparitia comentariul meu “fie sa castige cel mai cafegiu!”, respectiv dupa ce apar toate raspunsurile dragilor nostri. multam fain./ cine voteaza stiti, ca v-a spus honey pe confa precedenta, mai e o chichita: / nu pot vota userii care s-au inscris pe cafenea dupa 15.10.2007, data publicarii primei conferinte misterioase (din motive de alung  ...continuare .
100 comentarii
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...