arhiva: 08/11/2007


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Devenim suspine
de Valix la: 08/11/2007 20:21:53
părtaşi la marea agora ce are loc / în piaţa centrală din cer,/ ne jucăm cu tastele şi cu mausul / ca şi cu destinele,/ plângem de vom umple râurile temporare cu lacrimi,ajungem ca palmierii cu capul în flăcări şi picioarele în apă/ rece,/ despicăm păstăile gândurilor să dovedim pâna la urmă cât de invincibilă/ este sexualitatea universală,/ ascundem soarele pe undeva pe după zenit să-i desluşim mai devreme aluziile răsturnate în golul câte unui horoscop,/ de la noi până la viaţă facem drumul/ mai scurt decât adevărul pe care ne tot/ lăudăm că-l ştim/ totuşi,până la sfârşit ne hotărâm/ să colecţionăm norocul altora/ şi să devenim s  ...continuare .
4 comentarii
modifica
Traffic
de motanelul la: 08/11/2007 19:56:25
iubesc traficul din bucuresti./ sa faci sapte kilometri intr/o ora si jumatate, prin centru. sa stai in cozi uriase flancat de masini pe stanga si pe dreapta, pe ambele sensuri./ si apoi sa vina 'nino-nino' si sa/ti urle in creieri zece minute, pentru ca evident ca nu te poate depasi, numai daca/i cresc aripi. sau minte, pentru ca daca si/ar da seama ca nu are unde sa se duca ar opri dracului sirena./ si apoi jmekerii :)))) au trasee rezervate. trotuarele, linia de tramvai, linia de tramvai de pe contrasens. ce relaxant e sa vezi un jmeker cum te depaseste pe linia de tramvai :))). si apoi altul cum il depaseste pe primul pe cealalta linie de tramvai. si apoi, ca o incununare a 'orientarii in  ...continuare .
20 comentarii
modifica
nu mai mult de 7 linii
de raqissa la: 08/11/2007 19:39:45
o pasare pluteste stingara/ pe marea de smoala a cerului/ sopirlele gindurilor / se furiseaza / in crapaturile rinjind negru/ ramase in urma cutremurului/ plecarii tale
13 comentarii
modifica
Acces secundar
de Valix la: 08/11/2007 19:23:24
motto:bîz...bîz...(hamlet,actul al ii-lea)/ / -intoarce şi celălalt obraz!/ l-am întors şi-am primit încă o palmă zdravană şi dureroasă,fireşte./ deodată am văzut o pereche de câini/ cum fac dragoste pe stradă în plină zi/ şi în cea mai deplină intimitate,/ neturburată nici de înjurături,nici de pietrele aruncate.se iubeau,aşa câineşte,în ciuda tuturor şi-n nimicul lumii, cu ochi umili şi blânzi./ Încet,mi-am întors faţa învrăjbit cu mine însumi,apoi m-am pălmuit singur/ ca să ştiu odată pentru totdeauna/ cum e când tu pălmuieşti./ Îşi luară,la sfârşit,tălpăşiţa / şi câinii,mi s-a părut că după/ un morman de zile pe care n-  ...continuare .
7 comentarii
modifica
Plouă-n podul palmelor, poezia...
de Intruder la: 08/11/2007 15:36:31
ne rezemam / de gandurile altora; / tu, pe un rau golit / de apa, / de poduri / si pesti.../ eu, pe un zid pravalit / pe-un morman de pietris, / cu povesti. / v-ati amestecat in valea mortii / impetuosi, / stravezii / si usile dintre voi / stau cascate, / vraiste/ ca doua brate/ schingiuite de vii. / locul meu, / locul tau, / locul lui, / e trasat cu sarma ghimpata / chiar pe semnul de apa / chiar pe zodia varsatorului roz. / sa mai tragem un loz! / ...o tacere; / mai cersim o iluzie / din mers / cautam orbi / intr-un oras monstruos. / da-mi o libelula, / na-ti un fierastrau / sa-ti tai creanga pentru crucea viitoare, / sa aiba libelula, de unde sa zboare! / da-mi o calimara, / o foaie  ...continuare .
18 comentarii
modifica
Intrebare
de Giordano Bruno la: 08/11/2007 11:48:02
o citez pe sancho panza:/ bruno, stau ca prostu' si ma-ntreb cum o fi sa "scri" saptamani intregi la o poezie! cand poezia trebuie sa fie ardere, impuls, emotie. n-o sa inteleg nici daca m-ai schingiui ce intelegi tu prin poezie; un fel de constructie? (azi sapi telemia, maine mai pui o caramida...si pana nu vin ploile trebuie sa-i termini acoperisul?) un fel de sculptura in bob de orez, pe care-o lasi spre finalizare urmasilor? / cum vedeti voi poezia? / cum trebuie creata ?/ ce reguli trebuie sa urmeze poetul in vederea realizarii ei?/ intervin cu o modificare tot inspirat din discutia cu sancho/ "c) autocenzura. " de ce ?/ luminati-ma oameni buni, pt ca sunt la inceput si habar nu am  ...continuare .
54 comentarii
modifica
Perceptii
de Intruder la: 08/11/2007 11:15:23
"poate ar fi cazul sa se deschida o conferinta in care sa ne descriem perceptiile vizavi de unii sau altii in acest fel poate se lamuresc anumite aspecte,desi nu cred..." / * - de juli la: 08/11/2007 10:06:03 / http://www.cafeneaua.com/nodes/show/15471/despre-noi/3 /
40 comentarii
modifica
O zi ...frumoasa
de anavy la: 08/11/2007 09:59:53
nu va cunosc dupa numele de botez, deci nu stiu cui anume sa ma adresez cand urez in gura mare si zambind "la multi ani!". sa fiti sanatosi, iubiti si sa va bucurati de anii vostri. iar azi sa aveti o zi frumoasa alaturi de sarbatoritii vostri!
4 comentarii
modifica
Salvati-l pe Romulus Mailat
de gabrielanegut la: 08/11/2007 02:21:53
astept idei pt deschiderea unui cont bancar in vedearea ajutarii lui romulus mailat! este o sansa pentru demonstrarea soludaritatii intre romani! este timpul sa le aratam ca nu este singur! contact gabrielanegut@yahoo.com
24 comentarii
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...


loading...

cautari recente
mai multe...

linkuri de la Ghidoo: