arhiva: 09/11/2007


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
blesteme
de diana1989 la: 09/11/2007 20:17:47
ce as putea face daca sunt blestemata de o persoana. mi sa spus ca cineva citeste niste rugaciuni pentru ami face rau. ce as putea face in cazul acesta?/
28 comentarii
modifica
Jurnal de bord (18)
de alex andra la: 09/11/2007 19:53:50
sunt în aer de când mă ştiu. văzduhistă/ „un american la paris”, fragmente din „west side story” şi „sunetul muzicii”. gershwin lăsat prea lax, la limita în care nu-ţi mai dai seama unde e ruptură de ritm în partitură şi unde îi scapă celui cu bagheta piesa şi orchestra din mână. curajos, tânărul dirijor. sau doar inconştient. rămâne de văzut. În final, sala, plină ochi, uşor isterizată. entuziasme provinciale în faţa unei filarmonici oarecum la început de drum./ / o umbră de amărăciune îmi vălureşte ochiul de apă din gând. acolo pe malul lui ne-am putea aşeza. am putea despica firul în patru. m-aş putea plânge, fără tea  ...continuare .
111 comentarii
modifica
procesul toamnei
de marimaris la: 09/11/2007 18:42:54
procesul toamnei / / tribunalul vietii/ sedinta publica / dosar nr :infinit / inculpat ;toamna / acuzator ;timpul / aparator :eternul romantic/ grefier :sufletul meu / / pe holurile reci ale unui tribunal neiertator,toamna isi poarta cu demnitate, picioarele legate cu lanturi de funigei..de pe hainele ude, raman in urma ei, urme de lacrimi, de frunze, de petale strivite .un suras melancolic ii pluteste pe fata, privind spre cei, ce azi vor asista la propriu proces./ rumoare in sala, sau poate cantec din inalt de cer, de cocori, ce-i scriu in zbor o elegie de- adio,doar pana maine ./ se citeaza partile, procedura fiind completa, se da cuvantul, timpului :/ sufletul meu isi inmoaie pana i  ...continuare .
21 comentarii
modifica
zburatorul
de marimaris la: 09/11/2007 18:41:08
cu degete albe, luna imi mangaie urma sarutului tau. zambesc prin somn, si fiindca degetele lunii au finetea degetelor tale intredeschid ochii, in speranta ca te voi vedea pe tine. vad mai intai carul mare, ce s-a oprit o clipa langa fereastra mea...incep sa-i numar stelele- intodeauna cand vreau sa se intample o minune, numar stelele carului mare -sapte este cifra mea magica, a mea si a lumii. la sapte, ultima stea imi zambeste complice si atunci de dupa zambet apari tu ..esti asa de inalt, esti asa de frumos cu parul arigntat de raze, cu cerul in priviri, incat uit sa te intreb cum de ai venit atat de repede, incat lacrima de pe obraz nu a avut timp sa-si termine drumul spre buzele ce au in  ...continuare .
22 comentarii
modifica
cand ma fac mare...
de diana vlase la: 09/11/2007 14:44:25
cand eram mica imi doream sa ma fac asistenta, ca sa umblu toata ziua in halat alb, apoi mi-am dorit sa fiu chirurg, ca sa vindec oamenii(cu cutitul), apoi evident ca am vrut sa ma fac balerina (toate fetele vor sa se faca balerine la un moment dat)... eh, am avut o problema cu fundul care nu-mi intra intr-o pereche de colanti de balet, plus ca as fi aratat ca un hipopotam fumat. de prin liceu, am vrut jurnalist, desi nici acum nu stiu exact ce inseamna, noah, scriitor la ziar, asa./ apoi am descoperit teatrul si am ramas aici. l-am iubit si i-am fost cumva, fidela./ am fost dintotdeauna constienta de calitatile si defectele mele. ok, lipsa unei voci melodioase nu este un defect, asta daca nu  ...continuare .
11 comentarii
modifica
Bloguri
de doctors la: 09/11/2007 14:22:22
nu de mult,un prieten si-a facut un blog;e ca un fel de jurnal in care scria zilnic cate ceva.initial,am intrat din curiozitate;apoi am inceput sa comentez.acum am propriul meu blog:www.scacuncristina.blogspot.com./ sunt abia la inceput,sper ca ma voi tine de idee./ as vrea sa va intreb:v-ar tenta sa faceti si voi ceva asemanator?
48 comentarii
modifica
Vorbe de duh adunate
de irma la: 09/11/2007 10:14:27
citind cometariile si textele voastre am dat deseori de adevarate perle (nu-n sensul rau!). as fi vrut sa le tin minte pe toate, dar memoria bat-o vina nu e destul de incapatoare.../ pentru inceput:/ "cine se aseamana se adună ca să poată striga "imprastiereeeeaaaaaaa"", made by rodica/ disclaimer: asta-i un loc doar pentru vorbe de duh, nu pentru cules ineptii sau mostre de prostie sau vulgaritate
58 comentarii
modifica
Loc pentru trollat
de alex andra la: 09/11/2007 07:14:25
am supărat prea multă lume trolland in stânga şi în dreapta. ceea ce pentru mine şi parteneri a fost o joacă nevinovată, de la care n-am exclus aprioric pe nimeni, pentru cei de pe margine a părut a fi ceva premeditat ofensator, semn de lipsă de respect faţă de ceilalţi, beţe în roatele unor discuţii serioase care nu mai puteau avea loc din cauza noastră. / până la urmă este o chestie de percepţie: pentru unii o şotie de ştrengari mai mult sau mai puţin trecuţi de vârsta copilăriei, pentru alţii un abuz./ deschid acest loc cu conştiinţa inutilităţii lui. nu se poate trolla controlat, înregimentat, ordonat, numerotat, programat. de ce o fac ? ca un gest de buna  ...continuare .
1600 comentarii
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...