Pentru a accesa aceasta pagina trebuie sa fii conectat

arhiva: 10/12/2007


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Caz penal
de Valeriu Cercel la: 10/12/2007 22:53:59
domnule judecător/ mă declar nevinovat,/ victima, într-un cotor/ mic de măr s-a-mpiedicat ;/ eu, şedeam civilizat/ după colţ, îmi curăţam,/ cu cuţitul confiscat/ unghiile ce le am,/ iat defunctul, cum făcu,/ noapte fi’nd, aşa, spre zori,/ În cuţitul meu căzu/ Şi-asta de vreo şapte ori ;/ a fost clar un accident,/ Şi-am vrut să-l salvez, atât,/ când gagiul, violent,/ lanţul mi l-a pus de gât,/ Însă ce-i mai eronat/ că i-aş fi săltat şi-un pol,/ În dosar fi’nd menţionat/ c-avea portofelul gol,/ iar de ceas…nici n-a avut,/ scrie-ntr-un proces-verbal,/ Şi dacă-i de necrezut/ s-o declare personal,/ fi’n’c-atunci e de prisos/ ca s-o mai lungim  ...continuare .
9 comentarii
modifica
sansa
de thorn bird la: 10/12/2007 22:53:09
credeti ca viata iti ofera sanse si ca de noi depinde sa profitam de ele sau totul e o iluzie si sansele ni le creem singuri? credeti in ideea de " omul potrivit la locul potrivit"?
16 comentarii
modifica
Scrisoare pentru Mosu’ de la un copil neastamparat
de lafemme la: 10/12/2007 20:42:23
draga mosule, nici nu-mi trece prin cap sa pretind ca as fi fost cuminte anul asta si nici nu vreau sa ma disculp in nici un fel, pentru ca, sincera sa fiu… tampeniile facute mi-au umplut zilele, m-au facut sa rad cu gura pana la urechi, sa ma simt vie etc. etc. motiv pentru care anul asta nu am sa-ti mai cer bluze, jucarele, tamburine, parfumuri, castagnete s.a.m.d. draga mosule eu vreau asa :/ 1. vreau ca macar o zip e luna sa fie carnaval si strazile sa fie acoperite de apa, masinile sa se transforme in gondole, in care sa calatorim cu totii, costumati tipator, spre piete imense, pavate cu bucatile baroc ale unui puzzle imens cu masti si porumbei si acorduri de vioara./ 2. mai vreau sa  ...continuare .
5 comentarii
modifica
la o cafa`
de strop`de`divinitatea la: 10/12/2007 20:21:23
totul e trecator...trebuie analizat si profitat la maxim mereu insa fara a sta prea mult pe ganduri...acest fapt poate incetini etapa frumoasa ce urmeaza sau chiar indeparta.propun o discutie despre anii de liceu vazut prin prisma liceenilor dar si a celor care au trecut aceste vremuri
25 comentarii
modifica
imaginatzie pt o poezie
de myre1 la: 10/12/2007 17:24:04
completatzi versurile pt a obtine rimele de mai jos:/ catelul...............it/ sa-si.................os/ fiindca...............it/ i-au ieshit...........os./ / sa datzi dovada de creativitate:d
15 comentarii
modifica
odd nerdrum
de maan la: 10/12/2007 15:03:53
am linkul de la un prieten drag./ imi pare ... uluitor./ http://www.nerdrum.com/works/?catid=5
104 comentarii
modifica
George Bacovia
de Giordano Bruno la: 10/12/2007 11:44:39
În sfera tristã/ din valea morţilor vii -/ vioara adulmecã ploaia/ Şi ceaţa-i la fel.../ stafia îţi spune şi scrie:/ prezent!
40 comentarii
modifica
De ce iubim ''intelectualistele''
de Intruder la: 10/12/2007 10:18:09
text inspirat 100% din / http://www.cafeneaua.com/nodes/show/15776/de-ce-iubim-telenovelistele/1/ fara acordul autoarei...ca nu l-am cerut! / de ce iubim "intelectualistele" / e imposibil sa nu le iubesti.../ le iubesti cu masura, doar in taina. / ele n-or sa intre niciodata in cafeneaua din colt, pentru ca ea, cafeneaua, are perdelute inspaimantator de rosii si privirea ramane socata. / ele nu au bigudiuri, nu gatesc tocanita, nu se-mbraca cu fuste mulate si scurte, n-au unghii pictate. ele sunt un miracol, un vis al unei nopti de vara, sublim si eteric. / ele isi intorc privirile inspre cerul fara zei si dumnezei ca sa nu intalneasca ororile din casele plebeilor unde tron  ...continuare .
38 comentarii
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...