arhiva: 13/12/2007


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
La târgul de olari
de Valix la: 13/12/2007 22:56:19
meştere olar,/ am lăsat internetul anume/ şi-am venit să-mi faci / un ulcior/ în care să-mi pot pune inima/ ca apa din râul de munte/ încremenită sub vraja/ vreunei stele căzătoare,/ în care să-mi pot aduna/ ploile înfiorate si tânjitoare/ după fântâni,/ iar dacă se poate,/ bunule meşter,/ să-l faci să-mi încapă / şi umbra alături, cea de demult,/ fără de care n-aş mai putea/ să mă născocesc niciodată/ până la capăt,/ nici să ajung iarbă/ ce-ar creşte înaltă / şi stânjenitoare/ prin păduri.
2 comentarii
modifica
Pe lumina
de Valix la: 13/12/2007 22:43:48
voi dormi deci cu lumina aprinsă./ bezna din ferestre e mai neclintită/ ca un zid./ peste ziduri poţi sări,/ peste beznă n-ai cum,/ nu o poţi înfrânge/ îţi dă doar o palmă/ şi te lasă/ blazat.
6 comentarii
modifica
Jocuri din cuvinte
de Lialy la: 13/12/2007 16:07:07
azi vreau jocuri din cuvinte,/ să răstălmăcim în minte./ gura ta din mac pictat,/ se aude-ncrâncenat./ plouă vorbe-n crengi de rouă,/ picături cad pe din două:/ una-n sân, alta pe frunte,/ de ne poartă sus în munte./ iarba toată adunată,/ o vom răvăşi îndată -/ sub dantela albei rochii,/ plimbă-ţi în neştire ochii!/ aerul să ne-mpresoare,/ ceru-n baltă să coboare,/ norii legănaţi de vânt/ făuri-vor dulce cânt./ Şi din toate, împreună/ Îndrăznim cu voie bună/ să răstălmăcim în minte,/ jocuri tandre din cuvinte./
5 comentarii
modifica
Bilet dus - întors
de Intruder la: 13/12/2007 12:41:27
e doar o bucata dreptunghiulara de hartie lucioasa, verde...o asigurare palpabila ca voi avea un loc intr-o aeronava ce ma va duce acasa,o dovada ca mi-am platit calatoria ce va urma, calatorie platita cash, asa cum imi platesc o ceasca de cafea la barul din colt. / barul are ziduri groase din piatra si este tapetat cu masti grotesti de carnaval. pe prima bolta, arcuita trist peste mesele rotunde, este masca mea preferata, asezata langa alte doua masti albe... / anna, fata de la bar imi spune ca-i din lut si reprezinta pacea...nu pacea natiunilor, ci pacea omului cu sine insusi si cu trecatorii ce se duc si se-ntorc. / biletul meu de avion mi-e aducator de pace, intr-o tara unde ramurile de  ...continuare .
50 comentarii
modifica
Prin ploaie
de diana vlase la: 13/12/2007 11:21:52
pe strada intunecata nu se vede nici macar un om. ei merg de mana, nici macar nu se privesc. merg ca si cum asta ar fi ultimul drum pe care il vor face impreuna. cu ploaia marunda in fata, merg drepti, cu gaturile lungi si privirile sclipitoare. este pentru prima data cand se tin de mana in acest fel. el o strange mai tare si ea zambeste fara a-l privi. stie ca inseamna ceva stransoarea asta. crede ca s-au intalnit. poate ca nu s-au intalnit decat mainile lor, dar ea crede ca s-au intalnit. ii raspunde si ea la stransoare cu o mangaiere pe mana-i rece, el se intoare si o priveste. ea nu il priveste nici acum. stie ca este frumoasa din profil, cu suvite de par intretaindu-i vazul, cu buzele um  ...continuare .
9 comentarii
modifica
my amelie
de alex boldea la: 13/12/2007 09:51:55
my very own declaration of independence
22 comentarii
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...


loading...

cautari recente
mai multe...

linkuri de la Ghidoo: