arhiva: 14/12/2007


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Magnolii in iarna...
de monte_oro la: 14/12/2007 20:30:43
/ magnolii in iarna/ magnolii inflorit-au in april/ ca semne rasarite prin destine/ si rostul lor il asteptam, tiptil,/ sa-l implineasca-n mine si in tine./ s-au inaltat furtuni, taceri si ziduri/ dar pretutindeni cautat-am firul/ de iarba si de sens, precum paduri/ isi cheama iarna-acasa, bland, zefirul./ acum e nea prin urmele cararii/ si glas de gheata canta-n loc de tril/ prin viscolul intins spre ochiul zarii/ magnolii zac, uitate prin april…/
42 comentarii
modifica
"self portrait"
de maan la: 14/12/2007 17:32:17
http://www.arnorafaelminkkinen.org// un singur om, mai multe ipostaze.
4 comentarii
modifica
pino daeni
de maan la: 14/12/2007 16:48:01
http://www.pino-artist.com/ / ziceti, deci: cum va e?/ / *nu mai zic de unde-l am!/
17 comentarii
modifica
Daca dragoste nu e.....
de heruvim la: 14/12/2007 15:24:24
doar unul pleaca , celalalt ramane!/ / le-am adunat,le-am facut buchetel si le-am pus la uscat…s-au uscat, dar au ramas intacte…toate impletiturile noastre de viata!toate necazurile,durerile,greutatile…totul a ramas nesters…am tinut unul de celalalt ca orbii…ne-am sprijinit cu forta , de fiecare data…insa numai la necaz!nu am stiut ce sa facem la bucurie!!!?eram neinvatati …si-atunci, am renuntat…nu se stie cine s-a desprins primul de celalalt!tu zici ca tu , eu zic ca eu!insa, doar unul pleaca.celalalt,ramane speriat si singur,in drum…../
12 comentarii
modifica
Din castel, despre mine...
de anisia la: 14/12/2007 13:57:12
text sters de autor
16 comentarii
modifica
În care unii cad în plasă, iar alţii intră în pămînt - VI
de u incercare la: 14/12/2007 13:28:37
/ În care unii cad în plasă, iar alţii intră în pămînt - vi/ / stãteam lîngã o gurã de canal fãrã capac. gaura prin care copiii subteranei coboarã în mãruntaiele orasului, unde fascinatia lor si întunericul dedesubtului se întîlnesc la lumina brichetelor tocite si în respiratia duhnind a substante chimice./ privirile pe care le aruncam în jurul meu erau doar scurte pauze ale unor la fel de scurte lecturi din prosport. se întîmplã ca cearta celor douã voci rãgusite, care vãdeau o ametealã violenta / ( imaginatia mã obligã sã-mi închipui cã ieseau prin gurile unor fizionomii tumefiate de bãuturã si bãtaie, observatie de istoric, nedezmintita, si tot asa)  ...continuare .
1 comentariu
modifica
În care unii cad în plasă, iar alţii intră în pămînt - V
de u incercare la: 14/12/2007 13:26:05
În care unii cad în plasă, iar alţii intră în pămînt - v/ socrates îsi aminti episodul care pe nick îl marcase, apoi se hotãrî sã se dezbrace indiferent ce i s-ar fi putut întîmpla. era un om hotãrît, asa cum spusese lucian pentru a-l convinge pe dudu./ da' am si eu o rugãminte, spuse socrates. reusi sã-l opreascã pe dudu din agitatia care trada acceptarea ideii de a-si jos pîna la urmã toalele cam pestrite./ ce e ? rãspunse./ mã dezbrac frate, dar spune-mi si mie ce vrei sã faci, doar n-o sa stau sa mi-o tragi pe la spate, ca asa a zis lucian. / socrates era în stare sã-si noteze fiecare miscare si, dacã ar fi avut cum, chiar ar fi înregistrat predica lui du  ...continuare .
comenteaza!
modifica
În care unii cad în plasă, iar alţii intră în pămînt - IV
de u incercare la: 14/12/2007 13:24:15
/ În care unii cad în plasă, iar alţii intră în pămînt - iv/ / nick, prieten-su, cînd vizita un tip de la academia de arte, trãise niste episoade asemãnãtoare experienta fusese super, cu un individ care lua bani de la academie doar pentru cîteva ore pe zi cît poza pentru studenti, indiferent cã erau la picturã, sculpturã sau fotografie, si era ciudat ca acest cunoscut al lui nick avea studii în drept/ avea o figura croita pentru modeling, pometii ridicati si duri, pentru ca gropile obrajilor sã-i dea expresia rece care-i masca tineretea, ei, si studentii astia în fata cãrora stãtea habar n-aveau cît de tînar sau batrîn putea fi, ei de obicei coborau privirea, iar  ...continuare .
comenteaza!
modifica
Rază de soare
de Lialy la: 14/12/2007 12:57:52
azi te zăresc aievea zburătoare,/ spre marginea ferestrei din arţar,/ Şi nu dormind sub nori, în floare/ cu picuri limpezi de mărgăritar./ neascultând de vântul zilei,/ te-arunci în iarba vie-a sorţii/ Şi dăruieşti zâbet copilei,/ În ceasul dinaintea nopţii./ dorind să urci trepte cereşti,/ te prăbuşeşti în calea morţii,/ iar trupul ţi-l rostogoleşti,/ spre muntele din dosul porţii./ Şi îngropând visul din ziuă,/ te grămădeşti în asfinţit -/ comoara mea din vis de rouă,/ banală jertfă ai plătit!
4 comentarii
modifica
N-am chef de nimic
de quark la: 14/12/2007 11:25:00
n-am chef sa mai calculez inca o integrala, un propagator, o forta de recul sau alte mici bestii. m-am saturat sa pun pagina de-a-ndoaselea (pe romaneste "landscape"), ca formulele sunt prea lungi si asa incap mai bine... mi-am cumparat o carte acu 2 saptamani si nici n-am apucat s-o dechid. pute intr-un asa hal a cafea ca am ajuns sa detest mirosul de cafea mai ceva ca pe ala de tutun. mi-e dor de prietenii din romania, de anii de facultate, de chefurile din camine, de umblatul prin mocirla cand ploua, pana si de cainii vagabonzi mi-e dor... / rogu-va nu va suparati, mi-am varsat si eu oful la voi la cafenea ca n-am unde in alta parte./ ps. dati ignore la postare, nu ma supar absolut de l  ...continuare .
9 comentarii
modifica
o intrebare
de adaa la: 14/12/2007 08:47:53
buna/ sunt intr-o situatie foarte dificila/ aseara am aflat ca logonicul meu vbprin sms si la telefoncu o colega de serviciu,mai simplu m-am uitat in telefonul lui si am vazut un mesaj de la ea pt el,si m-am uitat si in trimise si el ia dat mesaj. nu stiu ce sa fac sunt a 2 oara pusa in situatia asta,sa mai intamplat anul trecut la fel doar ca era alta tipa tot de la locul lui de munca si acum la fel< doar ca nu stiu daca este aceasi persoana>. aseara i-am spus ca am pus punc relatiei noastre care este de 3 ani si locuim impreuna la ai mei,dar sufletul nu ma lasa sunt foarte pierduta asa fara el. de dimineata nu l-am bagat in seama,de fapt de aseara de cand i-am zis ca am terminat nu am mai v  ...continuare .
35 comentarii
modifica
Viata e in mainile tale....Ce vrei sa faci cu ea?
de poof la: 14/12/2007 07:31:10
ce am putea noi sa facem in viata aceasta.....orice dorim...dar ce ne ajuta cu adevarat ???
30 comentarii
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...


loading...

cautari recente
mai multe...

linkuri de la Ghidoo: