arhiva: 16/12/2007


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Niciodată
de Lialy la: 16/12/2007 21:41:31
niciodată sufletul nu-mi fu mai trist,/ prins de moarte ca-ntr-un chist -/ palid pribeag cu lumănarea stinsă,/ pe şesul alb - mătase ninsă./ casele-mi par adunate ruine/ surpate de pământul din mine -/ amalgam de noroi şi iubire,/ Înghiţit în a nopţii trăire./ scrijelite păsări de baltă,/ În al ochiului ţărm se desfată -/ unde-n cer, ne-nţelese aripe,/ plâng penajul trecutelor clipe.
4 comentarii
modifica
parul breton
de onutza la: 16/12/2007 21:41:04
si ochii ca carbunele.../ dincolo de perlele inevitabile pe care le gasesti in teze, ma intreb unde se rupe firul logic intre vorbit si scris./ m-a frapat urmatoarea propozitie, sa-i zicem: niciodat=sa format pri nici adica ca nu sa odat ca a foost undeva odat, si asa sa format niciodata./ am cateva ipoteze, cum ar fi: iq-ul copilului cu pricina este undeva sub...80; nu au deprinderea de a se exprima in scris(nu ca ar avea-o in oral); chiar nu-i intereseaza deloc scoala si nu au un sistem de valori bazat pe ea./ asta dincolo de cat de savuroasa e fraza si de cat de bine s-a ras pe seama ei./
31 comentarii
modifica
o fotografie valoreaza cit 1000 de cuvinte
de claudia enea la: 16/12/2007 15:07:26
vreau doar sa ma scuz, foarte tardiv, pentru greseala de adresa a linkului. solitudoaeternus este pseudonimul si vlad savin fotograful./ nu stiu mai nimic despre mine.nu vreau sa ma gindesc ca a mai trecut un an f...k it!!! sint prea ocupata. daca vreti sa vedeti ce face vlad-fiul mergeti pe solitudeaeternus.devianart.com. si aveti o parere????lucram impreuna si alergam continuu.e minunat simt ca traiesc si va iubesc pe toti. a voastra, clau.
11 comentarii
modifica
cum va mai aduceti aminte de MOSU?
de sinival la: 16/12/2007 13:51:21
azi mi-am adus aminte de mos!/ de atmosfera aia de sarbatoare si emotii de cand eram mici,asteptand cu nerabdare si bazdaci sa vina mosu../ la mine in familie momentele astea intotdeauna au fost pline de farmec..mi amintesc ca mosu era un nene cu barba,pufos si cu costum rosu si ca in ajun trebuia sa lasam usa de la intrare fara cheie..pt ca mereu mosu intra pe gaura cheii../ de multe ori incercam sa spionez momentu ..sa-l prind in flagrant pe mosu..da,deh niciodata nu-mi iesea,mosu tot timpu era cu un pas inainte..ba deja sosise ,ba mi se inchideau ochii si adormeam timpuriu../ diminetzile de craciun de cand eram mica sunt printre cele mai delicioase amintiri pe care le am din copilarie..mir  ...continuare .
5 comentarii
modifica
un nou pavarotti?
de anisia la: 16/12/2007 13:17:23
http://www.youtube.com/watch?v=mn6hgmfxivq/ cuvintele-s de prisos...
8 comentarii
modifica
... odata pe-un peron
de juli la: 16/12/2007 09:52:49
… nici nu mai stiu daca sunt frumoasa si nici in ce culori imi sta bine, stiu doar ca amintirea ma doare si ca mi-e imposibil… ma simt straina, nu pot sa-mi explic ce a insemnat.condamnarea asta la tacere, conversez de-a surda, cu neantul. n-as vrea sa te-ndarjesc sau sa te sperii, sa te fac sa te-ndoiesti , te-am adorat fara criterii dragul meu, obsesia unui vis… si-mi este imposibil fara tine.de ce nu noi? … râurile visării curg peste zile şi nu-s decat tăciuni din stele şi nu-s decat umbră …oare nu-s decat visare ce-apus? timpul destramă in oglinzi umbrele dimineţilor ivite candva cu zâmbete… freamăt de raze de-am fi pasit in doi … univers de lumină .acum?  ...continuare .
95 comentarii
modifica
Jurnal de bord (24)
de alex andra la: 16/12/2007 06:41:44
sunt în aer de când mă ştiu. văzduhistă/ o săptămână urâtă. cu muncă multă şi plicticoasă. birocraţie inutilă. nu citeşte nimeni dosarele alea nenorocite. auditorii nu se uită decât la formă şi la procente. iar forma se schimbă în fiecare an, ca nu cumva să stai degeaba. sentimentul zădărniciei mă omoară./ ninsoarea de ieri a adus o schimbare în şirul gri-elefant al zilelor din urmă. astăzi s-a topit. am revenit la starea de dinainte de alb./ am dezgheţat frigiderul. cred ca termenul de o jumătate de an trecuse cam de multişor. am descoperit în congelator un ciolan de porc neafumat. piftia îl paşte. dacă era afumat, se trezea pe un pat de  ...continuare .
19 comentarii
modifica
Tablou viu cu baiat si fata, tarziu
de giocondel la: 16/12/2007 05:24:23
ochii ei: negri./ caverne obscure, intoarse-n lumina,/ privesc in tacere fluide / semne de-ntrebare,/ pierzandu-se-n spatiu si sens/ -cum aripi firave de fluture/ desprinse de umerii/ rasfrantului vers-. / pielea-i subtire, firava, / refuza oasele-i blande;/ nu-i loc pentru suflet/ niciunde!/ / inima lui: poem./ neimblanzit; candva un haiku/ singur si trist/ (17 silabe crunte de “mine / fara de tine”)/ acum-5 linii-ncrustate/ temeinic in sine./ ea, rimand simetric, absent,/ la fiece capat al soldurilor lui:/ vers impus, nevolnica dorinta/ sinuciagas-a trupului./ ochii lui: albastri./ oceane intoarse in rauri,/ privesc cu durere/ arcuirea umerilor ei/ departandu-se brusc./  ...continuare .
14 comentarii
modifica
cosmar
de invers la: 16/12/2007 02:50:05
cel mai bine imi amintesc zgomotul inferfnal. si acum imi tiuie urechile./ a trecut ceva timp de cand nu am mai fost si acum mi se pare ciudat. insa am facut progrese mult mai mari, am reusit chiar sa ma misc si sa imi amintesc. am incercat si sa vorbesc./ asa ,ca sa nu uit ,ce imi amintesc acum sau ce am incercat sa tin minte si am repetat continuu…..urechile inca pastreaza tiuitul…/ - muntele mare in varful caruia era luna : inalt,in mijlocul camerei,din piatra bruna,dadea impresia de solid,in varf luna pe care eu o percepeam ca fiind reflectia in fereastra mea a celei reale./ - un panou alb in celalalt colt al camerei,cu o bara de tractiuni la piept in fata lui,mai intai a fost in d  ...continuare .
1 comentariu
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...


loading...

cautari recente
mai multe...

linkuri de la Ghidoo: