arhiva: 19/12/2007


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
diferente de opinie kamasutriana
de casanova la: 19/12/2007 23:55:25
ce stim sa facem in jungla erotismului?/ce stim sa facem cu ce avem in cutia cu scule personala?/cum stim sa ne folosim de arsenal?/eu am un renume ales ca nume dar nu cunosc hatisurile sexualitatii moderniste asa cum desuet si in acelasi timp istoric o facea casanova.si totusi...a ramas un ideal ca ideal de neatins.femeia vrea ce nici ea nu stie ca vrea dar pana la urma se hotaraste si alege un...ce?pe...cine?de..ce ?stiu ca nu sunt intrebaei literare dar sunt rare cazurile cand un destept e asociat si cu un artist al cearceafurilor,al satinului,desoou-rilor sau desoouri-lor!asa ca vrea sa infirm aceasta prostie ridicata la rang de adevar de multi.eu cred ca poti fi rafinat si destul de casa  ...continuare .
28 comentarii
modifica
ce e de inteles e scris aici
de siegmund la: 19/12/2007 23:42:45
nu înţeleg nimic. nu mai pricep nimic. ori tu ori el manipulează! de fapt cine-i forţa? de fapt cine-i destinul? eşti tu destin sau el ţi-eşti tu?/ destin forŢat? / ce e de înţeles/ e scris aici/ nu poţi să înţelegi/ ce de fapt ai înţeles/ când ai înţeles că nu ai înţeles!/ când înţelegi că ce-ai înţeles/ e de înţeles pentru ce-ai înţeles/ mai presus de înţelesul tău înţeles!/ te-nţelegi fără să te-nţelegi/ atunci când înţelegi că nu-nţelegi/ de ce-nţelegi că nu-nţelegi,/ „fără-nţelesul” rămânându-ţi…/ de fapt…ÎnŢeles!/ de ce nu înţelegi, / ce e de înţeles?/ nu te-nŢeleg!!!/ ai înţeles că eu de fapt te-am înţeles?  ...continuare .
20 comentarii
modifica
avem loc...in picioare !
de sofocle la: 19/12/2007 23:35:24
avem loc…in picioare!/ / omul trebuia sa fie rar/ ca floarea de colt./ stand prea mult in picioare/ la cozi la paine,/ la serviciu,/ (pe presul sefului),/ la cabinetul doctorului,/ alergand bezmetici/ dintr-o parte in alta…/ ne-am trezit asteptand/ in mijlocul multimii/ crezand ca glasul ei fosnea a rod./ ne-am inselat! nu avem ureche muzicala./ nu s-a facut nimic./ pamantul a crapat in doua/ de durere…/ am asteptat milenii/ si… degeaba!/ ne-am impartit intre inimi si dureri,/ rugandu-ne / un viitor mai altfel./ dar nimic n-a rodit!/ in schimb, / ne inmultim asemeni conopidei/ prea inghesuiti!/ simtiti-va si mai muriti si voi!/ e penibil! nu vedeti? hamesitilor!/ suntem prea mult  ...continuare .
8 comentarii
modifica
Tete-a-tete
de Victor Paraschiv la: 19/12/2007 23:22:06
dar tot ne vom reintalni,/ ce ne vom spune noi atunci?/ vom sta indelung si vom privi/ insa privirile nu-s ca atunci.../ sunt mult mai lungi!
3 comentarii
modifica
Pe seara
de lafemme la: 19/12/2007 22:07:26
in seara asta n-am sa ma intorc la tine,/ am sa dansez polar cu tine-n gand, / voi lua busola-n palme, si orasul, si pe mine,/ voi naviga asa cum stie bine/ un marinar s-o faca/ pe strazile cu felinare si cu pas marunt./ in seara asta am sa ma rup de tine/ si am sa fiu a mea, desi cu tine-n gand,/ am sa revad orasul, femeile din mine/ si tot ce-a fost dorinta si e acuma scrum./ / in seara asta-am sa revin la tine/ si am sa-ti sar in brate,/ si n-ai sa stii ce am./ in seara asta ma dezbrac de mine,/ m-ascund in tine/ si adorm sperand./ /
12 comentarii
modifica
Balada pentru cel din ambulanţă
de Valix la: 19/12/2007 20:49:14
deci,am să ajung acasă.ziua asta a fost/ limpede.aşa mi s-a părut.să nu pierd/ filmul cu nicole kidman.văd. prea mulţi/ cerşetori,prea mulţi. Ăla cu jeep-ul?/ un bou. kk de maca. pe cine s-alegi la votări? apa şi pământul./ câte gânduri se vor mai fi gândind/ în hardughia asta de tramvai! dar nu le spune nimeni,nimănui.e burduşit./ e full. totu-i prea full în ro.totul./ am ajuns la prea plin.a,ţiganii?borfaşii? ei,next! ioana înţelege multe/ totuşi,mă mai gândesc.are dreptate m./ poezia aceea e soft.despre dragoste?/ sublim. vine inflaţie? cu it încă va merge.cobor, cum să nu cobor?*cobori/ în jos luceafăr blând...*/ - mai trăieşte?/ - da,se răspunse  ...continuare .
3 comentarii
modifica
sfârşit...şi început
de sima la: 19/12/2007 19:47:01
mai este cineva in situaţia mea, şi anume, să nu aştepte sărbătorile? ca niciodată, perioada asta a anului nu-mi transmite nimic. pentru mine nu vine crăciunul, nu vine anul nou. de ce, habar n-am. toată lumea în jurul meu vorbeşte de cadouri, petreceri, plecări la munte, şi eu, nimic... ca să folosesc o expresie uzată nu sunt cuprinsă de febra sărbătorilor. aş spune, şi ce-i cu asta? ce aştept eu, e să ningă liniştit, să devină totul alb, curat, (un alb dalb, aiurea!), să mă joc ca un copil, să alerg prin zăpadă, să nu mă gândesc deloc la încă un an trecut degeaba. oricum pentru cei care nu gândesc ca mine, "sărbători fericite!"
7 comentarii
modifica
Valurile marii
de apol la: 19/12/2007 16:53:28
valuri semne de-ntrebare/ succedand intr-o clipita/ se alinta prin nisipul/ dinspre plaja linistita./ se pornesc din larg alene/ destinate vreunui dor/ care se aprofundeaza/ intr-un paradis sonor./ drumul le invrajmaseste/ se-opintesc si se incita/ si cu mugete de fiara/ isi sparg fruntea-nvinetita./ inaltand spre cer blesteme/ furii,stime si reci duhuri/ cu-a lor bezna din istorii/ se itesc de prin adancuri./ randuri ,randuri le inalta/ vantul prins de nebunie/ le rastoarna si le culca/ fara trucuri sau magie./ suparata rau in sine/ apa neagra certareata/ naste ca printr-o minune/ ingeri dalbi de spuma creata./ iar in urma e tacere/ pestii doar zvacnesc zvarluge/ raza soarelui cu  ...continuare .
12 comentarii
modifica
Doamna Sofica
de diana vlase la: 19/12/2007 13:31:11
asa se intampla de fiecare data cand viata te pune in fata unui tablou dragut, pictat in culori calde, cu un grad moderat de genialitate. se fute... totul... de exemplu eu, acum cateva zile ziceam ca totul este ok, ca am reintrat pe un fagas de normalitate optim mie... s-a intamplat!!! dar este normal... probabil ca suntem cea mai mare jucarie a mamei viata, probail ca ne lasa un pic linistiti, in bucuria sau in suferinta noastra, pentru a putea, apoi, sa ne ia in maini, ca pe un glob d-ala cu ninsoare in new york, si sa ne zgaltaie pana ne pleznesc creierii./ adeavarul este ca nu ar mai fi nimic incitat altfel. si incitantul, dom'le, este esenta. bine iubire, m-am trezit.../ / la etajul tr  ...continuare .
137 comentarii
modifica
Mos Vali
de thebrightside la: 19/12/2007 12:11:16
moş crăciun s-a terminat repede. / Într-o iarnă, ai mei mi-au zis «du-te la tine în cameră şi stai acolo vreo zece minute şi-ai să vezi că vine». iar copilul curios s-a uitat pe gaura cheii, să vadă ce nu mai văzuse niciun alt copil. În schimb i-a văzut pe moş mama şi moş tata cotrobăind prin debara după ciocolată şi grăbind către brad să lase cadoul. / atât mister şi berbecii nici măcar nu-mi luaseră un cadou pe gustul meu; niciodată nu mi-a plăcut ciocolata. am ieşit pleoştită din camera roz, am mimat surpriza şi bucuria, gustând şi amăreala ciocolatei negre. / nu-i bai, a rămas bradul, ăla sigur există! / În fiecare an, cu vreo săptamână în  ...continuare .
39 comentarii
modifica
sperjur
de Homo Stultus la: 19/12/2007 10:22:29
eviscerez vise. cu precadere in ultimul timp. am inlemnit sperante. si clipele de odinioara s-au inchegat a resemnare./ in fiecare an mai devorez un poate. / si viata, pe care nu am cerut-o, imi zvacneste in tample, in artere, asurzitor. fiecare zi pluteste inlantuindu-se consecutivei. acumulez o lume inutila, urata, trecatoare. nu ma pot impiedica sa iubesc lumea ce ma oglindeste. eu - inutilul, uratul, trecatorul. / spre deosebire de atunci, azi nu mai cred ca pot fi dincolo de ceea ce sunt. impotriva acestui azi astept totusi un maine. in fiecare azi un maine vine. cu fiecare poate mort un poate se ridica. / am promis ca la anul ma voi maturiza. am promis ca nu voi mai casatori mint  ...continuare .
22 comentarii
modifica
Un Mos Craciun si Doua Bile Roz
de Intruder la: 19/12/2007 10:03:20
ce urat e orasul si ce repede se-ntuneca.../ nici macar nu ninge, pe strazi s-a format o pojghita de polei si doar tramvaiele merg drept-drept, ca o viata trasa la xerox. / trebuie sa scriu frumos, sa nu mai fac "porci" pe caiet...sa scriu frumos, dar la ce bun?...cand o sa fiu mare, o sa se inventeze word-ul si script-urile si nimanui n-o sa-i mai pese de caligrafia mea. / "iarna in orasul meu"...de ce sa desenez cum e iarna in orasul meu? e intuneric si nu ninge...pe trotuare stau ingramadite navete cu sticle de lapte si iaurt, goale. maine dimineata vor fi inlocuite cu altele, pline. oamenii se tarasc infofoliti spre casele lor unde totusi, e mai cald ca afara...e mai cald daca stai cu dou  ...continuare .
26 comentarii
modifica
alte ninsori
de alex andra la: 19/12/2007 06:54:49
/ trec peste noi ninsori/ aburul gurii tale îmi pune flori în fereşti/ mâine va fi fost îngropat în nimic/ dar acum e crăciunul nostru/ vin spre tine dintr-un bethleem prea indepărtat/ magule aprinde-mi steaua de la tăria căutăturii tale/ ieslea a rămas mult în urmă/ ucigaşii de prunci se spală de păcate în apa iordanului/ împodobeşte-mă cu lanţul braţelor tale/ pune-mi lumină pe frunte şi văpăi în vinul din pahar/ acesta este trupul meu vino/ arsura-mi s-o stingi cu neaua atingerii tale/ /
21 comentarii
modifica
Adio,Anamaria
de Valix la: 19/12/2007 04:58:13
mă întrebi,mă cerţi,mă zgudui,/ îmi reproşezi,mă tragi de o parte,/ mă tragi de mânecă,/ eu nu şi nu,nu vreau să răspund,/ nu dau replică,/ refuz perfuzia de sentimente,/ de îndemnuri la bunătate şi bunătăţi,/ clipesc des din ochi,tac,/ mă prefac mut,/ simt cum se lasă în eprubeta din stânga,pe fundul ei ceva sedimente/ din viaţa asta,/ păcătuiesc mai departe cu privirile,/ uit să mai deschid fereastra,/ uşa,/ sertarul/ de la ultimele poezii(poeme?)/ abandon strig,/ aşa,deodată/ şi mă aud singur:/ - te abandonez,te las,/ adio anamaria,adio/ cu tot bărbatul care a mai rămas / în mine cu tot./ adio ,cu regret!
31 comentarii
modifica
In Salt Lake City, la DMV
de giocondel la: 19/12/2007 02:17:02
numele lui este cristi. sofer de camion, acum. candva, politist. din nastere- crestin, din intamplare-ateu./ jumatate italian, jumatate roman, nu a vazut niciuna din tarile natale ale parintilor sai. amandoua limbile insa, le vorbeste fluent. bucuros sa ma-ntalneasca, asa intamplator./ “nu ma prinzi, nu ma prinzi”, tipa un baietel cu ochi verzi, de primavara, alergand in jurul scaunelor, razand molipsitor, pana cand se prabuseste pe podea, la picioarele noastre./ sora mai mica a baiatului il prinde din urma, ii trage o palma cuminte de dupa ceafa, apoi se-ntoarce spre cristi, privindu-l, pentru cateva clipe, cu neclintire . ii zambeste, cu tot seninul din ochii ei de fetita si-i spune  ...continuare .
11 comentarii
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...