arhiva: 21/12/2007


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Alta borna
de monte_oro la: 21/12/2007 23:38:51
borna noua... in asta-noapte, dar acum 51 de ani, se stingea pe patul unui spital...dupa ce fusese cazut - inca nu s-a deslusit prea bine cum - sub rotile unui tramvai... ar fi putut fi, dar este deja.../ dans / toamna îmi ineaca sufletul în fum.../ toamna-mi poarta în suflet roiuri de frunzare./ dansul trist al toamnei il dansam acum,/ tragica betie, moale leganare.../ sangera vioara neagra-ntre oglinzi./ gandurile-s moarte. vrerile-s supuse./ fara nici o soapta. numai să-mi intinzi/ bratele de aer ale clipei duse./ ochii mei au cearcan. ochii tai is puri./ cata deznadejde pasii nostri mâna!/ ca un vant ce smulge frunza din paduri,/ ca un vant ce-nvarte usa din tâtâna  ...continuare .
6 comentarii
modifica
Măcar de Moş Crăciun
de Valix la: 21/12/2007 19:14:53
vă rog nu mă mai filmaţi,/ nu-mi filmaţi sentimentele,/ iubesc la vedere,domnilor,/ stabilesc o relaţie demnă / de mileniul 3 / între inimă şi libertate,/ nu vreau să alunec pe ghiaţă / cu ele amândouă în braţe,/ iar iubirea-mi s-ajungă/ cu efect 0/zero barat/ (e posibil?)/ nu vă convine?/ ei,las' că expiră ea şi iubirea/ asta şi-o să vină alta / cu şi mai multă tentaţie / la video -mediatizat,/ am să dau atunci declaraţie/ la poliţie despre cum vreţi / să mă spoliaţi/ de ceea ce am mai sfânt/ pe pământ:dragostea mea./ si mai lăsaţi-mă să-mi văd/ de moş şi de pom,/ să-l împodobesc cu lumini,/ să dau drumul la cd-ul cu colinzi,/ şi eu vreau s  ...continuare .
5 comentarii
modifica
Strangers in the night
de flavie la: 21/12/2007 18:14:53
parafrazez o melodie celebra../ sarbatori.acasa.absenta lunga. tristete.nedumerire (a trecut intr-atat de mult timp?)./ ritmuri cunoscute si ingropate undeva, in mine. viata mea prea incarcata si prea incalcita. oamenii din viata mea./ si ce voi ramane eu pentru toti? ( ma intreb acum retoric si ironic..fata de mine, evident)/ strangers in the night..........(ca altfel nu-i dadeam titlul asta...)/ insuportabila usuratate a fiintei.asta e cu mine. sau poate greutatea mult prea mare.poate ca e o stare de moment. melancolie./
15 comentarii
modifica
Poveste de Craciun (partea a doua)
de irma la: 21/12/2007 14:04:45
ora 20.45/ ajunsa in fata casei, abia reusesc sa deschid geanta si sa pescuiesc cheia cu degetele intepenite de frig. casa mea, masina mea, cariera mea, familia mea… o viata intreaga traita pentru a agonisi ceea ce se cuvine. o viata traita pentru altii. n-am uitat lacrimile de mandrie din ochii mamei cand am intrat la facultate sau imbratisarea emotionata a tatalui cand m-am angajat prima data… sau invidia citita in ochii matusa-mii cand am cumparat casa. doar bunica-mea ma intreba la fiecare vizita pe care i-o faceam, odata la sase luni, cand am de gand sa ma marit. uitase ca fusesem maritata si divortasem. / inauntru doar felinarul de pe strada desena umbre alunecoase. ma scurg pe  ...continuare .
12 comentarii
modifica
De 'vorba' cu Sonnette, pisica trista-a unui amic.
de giocondel la: 21/12/2007 04:02:01
o bataie de ciocan in peretele vecin. un cui ucis. / o lovitura naprasnica, voind parca sa intrerupa bucuria de craciun./ terapie zdrobita intr-o memorie dureroasa, adanca si dura. de fapt, distrusa./ cu ce scop, nimeni nu stie, in lumea asta in care totul pare nesigur, totul in afara de ceea ce ‘suntem’, de ceea ce nu ne-ncumetam sa stim./ se misca felina, mai mult decat sfanta; ce vrea sa dovedeasca e sigur: eu am dreptate, nu tu. “eu’ –pisicimea mea-sunt mai sfanta decat ‘tine’, iti jur. / serios, sonia, ai avea mult mai mult effect asupra mea daca ai simti cu sufletul si gandi cu inima. sa stii ca intr-o viata in care traim numai prin interpretari inutile si iluzii d  ...continuare .
15 comentarii
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...


loading...

cautari recente
mai multe...

linkuri de la Ghidoo: