Pentru a accesa aceasta pagina trebuie sa fii conectat

arhiva: 25/12/2007


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Bucuria Sfintelor Sarbatori
de Roman Haduch la: 25/12/2007 20:50:34
nasterea lui iisus hristhos este un eveniment cert. nu este o inovatie ci reprezinta un act dumnezeiesc./ magii, oameni cu carte din vremea respectiva, in drumul spre prunc au trecut pe la irod. au ajuns si au vazut pruncul. i s-au inchinat si i-au dat daruri. bucuria care le-a umplut inimile a venit din cer si tot din cer a venit si mesajul sa nu mai treaca pe la irod . au ascultat si au luat-o pe alt drum. / irod, stim cine era in acea vreme, acum cca. 2000 de ani. irod, pentru contemporaneitate, inseamna tot ce vrea sa prabuseasca, prin ispita, sufletele in:/ - autosuficienta;/ - negarea divinitatii;/ - prabusirii omului in chaos si lipsa de sens  ...continuare .
66 comentarii
modifica
caminante
de maan la: 25/12/2007 11:17:37
portocale si-un bradut pitic!/ special, de inima ...
35 comentarii
modifica
Jurnal de bord (25)
de alex andra la: 25/12/2007 07:42:18
/ sunt în aer de când mă ştiu. văzduhistă/ led zepp. „i can’t quit you”. blues. dansăm... just you and me... s-a terminat. urmează „immigrant song”. unde oi fi pus albumul iv ? iar e vraişte între cd-uri./ sarmale. e vremea sarmalelor. nu fac sarmale. nu-mi ies, nu ştiu de ce. poate pentru că nu-mi place să respect reţetele şi fac totul după capul meu. iar imaginaţia mea în materie de sarmale e nulă. mă blochez şi în faţa ideii de a migăli la „înfăşat” boţii ăia de carne tocată. cum poate cineva să faca zeci, ce zic eu, sute de sarmale, n-am să pricep niciodată... ultimele le-am făcut cu a. şi c. pe „rapsodia ungară” a lui lisz  ...continuare .
60 comentarii
modifica
Poveste de Craciun (partea a patra)
de irma la: 25/12/2007 00:49:54
aud glasuri si rasete de copii... pe strada mea nu stiu sa fie familii cu copii. ma ridic din pat. galagia se auzea dinspre curtea din spate. ce se intampla? aproape alerg spre usa care dadea spre terasa, o deschid si pasesc afara… razele orbitoare ale soarelui imi presara ace pe retina. cu ochii mijiti incerc sa evaluez situatia. vocile lor se auzeau si mai puternic, erau acolo… da, erau! in fata mea se intindea o plaja cu nisip alb… marea se unduia linistita la vreo douazeci de metri de usa mea. pe plaja, trei copii, ceva mai mici de zece ani fugeau haotic dupa o minge. yuri alerga nauc in jurul lui punctand cu cate un latrat zarva. am halucinatii?! intru inapoi in casa  ...continuare .
17 comentarii
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...