arhiva: 28/12/2007


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Tema de casa
de cosmacpan la: 28/12/2007 21:43:24
se dau trei ingrediente: iubire, sex si romantism. se pun la dispozitie (si pe pozitie) toate sculele si instrumentele necesare. cineva a spus ca cea mai buna reteta este aceea care da la iveala genialitatea. se cere: / -timpul necesar flambarii si ambutisarii capetelor genialitatii;/ -distanta dintre sfarc si smarc;/ -viteza de segregare rationala a ideilor geniale precum si densitatea acestora in kg/ha./ elemente ajutatoare = urmatorul citat:/ “dragostea este singurul curcubeu pe cerul intunecat al vietii./ este steaua zorilor si a inserarii. straluceste deasupra pruncilor si-si trimite razele pana in mormintele tacute. este parintele artei, inspiratia poetilor, patriotilor si filozofil  ...continuare .
5 comentarii
modifica
broken thoughts
de anisia la: 28/12/2007 20:42:07
text sters de autor
40 comentarii
modifica
Pentru noul an
de charlie la: 28/12/2007 19:41:48
nu mi se par deosebite sarbatorile... am uitat sa le simt si sa le inteleg. cateva zile la sfarsitul anului nu fac oamenii mai buni si mai intelegatori decat aparent. cunosc oameni care odata intrati in noul an, isi vor considera iertate pacatele din anul precedent si greselile uitate... ii privesc si zambesc, ii las cu ale lor daca asa se simt mai linistiti./ vom fi fericiti atunci cand chiar si singuri ne simtim echilibrati, si doamne cat mai am eu de lucrat la asta... in fiecare an de craciun imi ignor tristetile, dar anul asta am decis sa le infrunt si intr-un final poate le voi accepta si le voi gasi un loc in mine in anul ce urmeaza, pentru ca acum ele imi umplu sufletul. decat sa f  ...continuare .
9 comentarii
modifica
catelul meu:((
de thorn bird la: 28/12/2007 15:55:16
sunteti de acord cu violenta impotriva animelelor? / azi cand m-am intors de la munca mi-am gasit catelul mutilat.eu locuiesc la casa si am doi catei:un ciobanesc german care are cusca lui afara si un cocker care locuieste in casa.cand vrea afara se smiorcaie la usa si il lasam, insa are prostul obicei de a iesi afara din curte.inainte sarea gardul, dar de curand si-a prins o labuta intre tarusii de la gard si de atunci i-am facut loc sa iasa normal fara efort sa nu pateasca ceva.revenind, azi cand m-am intors de la munca, ca de obieci catelul pe langa mine, l-am calcat din gresala pe o labuta si a inceput sa planga si eu m-am rastit la el ca-mi sta-n picioare si el saracutul s-a retras intr  ...continuare .
65 comentarii
modifica
Reţetă pentru Anul Nou
de Valeriu Cercel la: 28/12/2007 15:17:17
se-aleg douăşpe luni, cât mai frumoase,/ trei albe, ‘coperite de ninsoare/ Şi alte trei cu miei şi pomi în floare,/ trei calde, fără nori, pline de soare/ Şi încă trei, bogate şi mănoase ;/ se curăţă de of, de-amărăciune,/ de ură, de invidie, mândrie,/ se-mpart apoi egal, de-ajuns să fie/ pe-ntregul an, fără economie,/ În zile cât mai lungi şi cât mai bune ;/ se ia pe rând, din nou, şi se prepară/ zi după zi, cu grijă, cu răbdare :/ o parte muncă, plină de sudoare,/ o parte de odihnă şi visare/ Şi-o parte de umor, extra-ilară ;/ adaugaţi din plin şi toleranţă,/ baban, praf de bun simţ, un polonic,/ turnând, cât frământaţi, câte un pic  ...continuare .
6 comentarii
modifica
SANTA ONLINE
de anisia la: 28/12/2007 13:41:38
vorbeam adineauri cu lady a. si imi zice ca mos craciun are website. ma mir toata si ii cer linku./ vi-l dau si voua, chiar daca o trecut craciunu', sa fie pentru la anu' ce-o sa vie./ http://www.santaclauslive.com/main.php?link=santa_claus_live&kieli=eng/ /
1 comentariu
modifica
Nu ma suporta ai ei
de Cozmin la: 28/12/2007 00:18:27
ne iubim f mult dar ai ei nu ma suporta. ei stiu ca nu mai suntem impreuna dar continuam sa ne vedem pe ascuns. vrem sa ne casatorim si sa fie bine pt toti dar ei nu nu lasa sa ne iubim...:( ce sa fac?/
13 comentarii
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...