arhiva: 29/12/2007


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
La cafeneaua.com
de ady957 la: 29/12/2007 23:42:07
la cafeneaua.com/ il mai zaresc si azi prin fumul de tigare/ pe nenea iancu, iancu caragiale/ ce-si mai noteaza in al sau carnet/ un fapt divers, ce azi, s-a petrecut in parlament/ trecut-au ani si ani de cand ne povestise/ despre diversi amici si chiar o dama buna/ pe care o scrisoare, de amor, pierduta, / ii ravasise dulcea viata a ei si a lui fanica/ nimic din ce ne-ai spus nu s-a schimbat/ aceiasi oameni si aceleasi fapte/ trasurile pe cai putere au schimbat/ si fac din noapte zi si din zi noapte………/ acelasi caracter infect pastrat cu grija/ de parca mostenire l-au primit/ aceiasi oameni ce-au tacut o vreme…../ si azi cu totii parca-au revenit/ aceiasi dama, blonda sau b  ...continuare .
4 comentarii
modifica
Filozofia zarului
de anisia la: 29/12/2007 21:37:11
text sters de autor
24 comentarii
modifica
Intrebare
de Italia la: 29/12/2007 20:53:55
a ramane in romania sau a pleca?aceasta i intrebarea!
87 comentarii
modifica
Sorin Cerin - opera filosofica
de nony la: 29/12/2007 14:59:14
opera filosofica lui cerin este compusa pana in prezent din cinci carti,respectiv:coaxialismul,moarte,neant,aneant,viata si bilderberg group,starea de conceptiune in fenomenologia coaxiologica,antichrist,fiinta si iubire si logica coaxiologica.in coaxialismul sustine reperele definitorii ale sistemului sau filosofic axate pe ideea ca unica filosofie adevarata este aceea care sustine ca nici un om nu poate cunoaste adevarul absolut si in consecinta orice filosof care sustine ca spune adevarul este mincinos.in moarte,neant,aneant,viata si bilderberg group sustine faptul ca lumea noastra este de fapt lumea mortii atat timp cat ne raportam la moarte intreaga viata,iar viata noastra nu ar exista d  ...continuare .
218 comentarii
modifica
Digest
de latu la: 29/12/2007 12:34:08
suflet trist de vitza veche/ lacrima-ti dispare-n vin,/ mandru esti si - nepereche -/ iei suspinele cum vin./ refiltrand brav matraguna/ inghitzita-n shapte vietzi,/ stii s-arati raza de soare/ printre vesnicii nametzi,/ stii sa vezi, sa simti - sa-ti scuturi/ zambetul de umbre reci -/ doar pornirea-ti sa te bucuri/ s-a atrofiat pe veci./ sfatul tau il cer amarii/ pe cand tu la randul tau/ vegetezi precum canarii/ credinciosi la dumnezeu,/ cel, care in clipa neagra/ soarele l-a desenat/ pe un petec de hartie/ si drept sprijin ti l-a dat./ esti baiazzo printre clownii/ mici, stupizi din jurul tau/ si cand canta zurgalaii/ tot mai mic te simti - si rau./ dar tu stii, tacand, sa sufe  ...continuare .
25 comentarii
modifica
Sa fie sarbatoare in fiecare zi !
de Cezar Petrescu la: 29/12/2007 12:21:28
cu fiecare "31 decembrie" ne apropiem / de prapastia dintre noi si neant.nu inteleg uneori(chiar daca si eu sunt un impatimit al sarbatorilor)de ce ne bucuram asa de mult cand e ziua de nastere si cand mai trece un an?stiu ca au fost comentate de milioane de ori aceste aspecte dar nu am vazut nici macar o schimbare!de ce trebuie sa asteptam ziua de nastere,anul nou sau alta sarbatoare cand putem trai din sarbatoare in sarbatoare!sa ne bucuram de sarbatoarea zilei de azi,sarbatoarea vietii,a sufletului,a iubirii...sa instauram sarbatori zilnice ,pentru orice:sarbatoarea pomilor de langa case,a copiilor pe care ii admiram in parcurile de joaca,a animalelor care le cunoastem,le avem,le vedem,a  ...continuare .
9 comentarii
modifica
Enigma
de Italia la: 29/12/2007 11:55:23
v am ramas datoare cu adevarul,cu toate ca adevarul vi l am spus mereu.cafeneaua v a provocat,ati gandit,ma asteptam cumva sa mergeti mai departe.marturisesc ca mai departe decat voi nu as fi ajuns nici eu,nu m ar fi dus capul,deci aici nu sunt o diversa,mi ar fi placut totusi.../ eu exist,deasemenea exista:dna marta,dna centanino,riccardo,copiii mei si ai dnei marta,caietele si,din pacate,exista si cancerul.dar,caietele nu sunt ale dnei centanino,sunt ale dnei marta.si cancerul,tot al ei.copiii care nu stiau de boala mamei sunt copiii dnei marta,acum stiu,i am informat eu,de data asta m ati provocat voi sa gandesc(vezi comentariile din tema lui om)si mi ati dat curajul s o fac.m am chinu  ...continuare .
79 comentarii
modifica
clar de luna la mijloc de ceata
de anjelik la: 29/12/2007 00:19:07
imi place mult sa dorm... dar acu`, oricat vin mi-am tot turnat in pahar (de fapt o ceasca ciobita sterpelita din bucataria soacra-mi), tot nu-mi inchide pleopele. imi simt uterul comtorsionat, icnind, gata sa vomite, ca un stomac care a tot digerat prajitura favorita.../ as vrea sa pot vorbi cu cineva...destept; poate mi-ar mai creste stima de sine(adica de mine). mi-a cam lipsit de la o vreme.
18 comentarii
modifica
Photoree.com devine accesibil public
de admin la: 29/12/2007 00:08:48
de astazi photoree.com este accesibil public, oricine se poate inscrie. perioada de teste in beta privat s-a incheiat. bineinteles, mai raman multe de facut, insa versiunea v1.0 este perfect functionala./ distractie placuta :)/
3 comentarii
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...