arhiva: 03/12/2007


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Sarbatori Fericite
de Roman Haduch la: 03/12/2007 16:23:32
dragi cafegii , cunoscuti si necunoscuti,/ lumina mântuitorului să lumineze inimile şi cugetele dumneavoastră. / să primim în inimi dragoste din dragostea lui ./ toate familiile să fie binecuvântate prin sărbătoarea sfântă de crăciun-/ dumnezeu să vă dea nădejde , entuziasm , bucurii./ cu mult drag , / roman haduch /
4 comentarii
modifica
în jur e zare prăvălită-n cruci
de Sancho Panza la: 03/12/2007 16:03:49
fereastra asta, ca o tăietură/ din vintrele cuvintelor, spre gură:/ de ce să ningi?/ n-ai unde să te duci,/ în jur e zare prăvălită-n cruci./ tu nu auzi?/ mă fluieră a vânt/ o buză tălmăcindu-mă pământ,/ mă strigă un sobor de maci spre vară/ sa-mi creasca cer în tălpi a doua oară,/ să-mi înfloreasca ochiu-n miez de pâini/ şi ciocârlii să-mi cuibărească-n mâini,/ să cern a ger cu limbi prelungi de crini,/ să-mi clocotească luna-n rădăcini./ unde să cerni?/ te frângi în val de gând/ cioplită-n piatră aspră de/ nicicând,/ te-ai logodit în zodie de bozii/ şi te-au lăsat / niciundelui / irozii./ vinde-mă nopţii, / vreau să-m  ...continuare .
54 comentarii
modifica
raspuns
de sima la: 03/12/2007 13:22:40
nu va cunosc, dar va multumesc ca v-ati consumat din timpul pretios pentru a raspunde unei novice in ale scrisului. dupa ce am fost atat de aspru criticata, ma mir ca mai am curajul sa intru din nou in contact cu voi, chiar asa indirect.
2 comentarii
modifica
Jurnal de bord (22)
de alex andra la: 03/12/2007 13:05:35
/ sunt în aer de când mă ştiu. văzduhistă/ recitesc ce mi-ai scris în ani şi am un sentiment straniu de irealitate, de ieşire în afara timpului şi spaţiului. ba chiar de ieşire din mine. aş arunca punţi în neant, dar nu ştiu cum./
11 comentarii
modifica
copilul
de grudurr la: 03/12/2007 00:44:33
copilul a murit in patul lui de muribund. copilul a murit... in patul lui de muribund. copilul a murit sechestrat de patul lui de muribund. copilul a murit, murit, murit. patul ucigas ii poarta hoitul prin lume.
47 comentarii
modifica
Vânzare de Brazi
de Intruder la: 03/12/2007 00:36:57
- buna seara. / - 'na seara.../ - dumneavoastra vindeti brazi? / - dom'le, esti tampit? / - ?! / - ...fireste ca vand brazi! vezi pepeni pe-aici? / - nu, dar...credeam ca sunteti cumparator! / - dom'le, n-am chef de glume la ora asta! am stat de dimineata de la ora 6 si am vandut doar unsprezece brazi! / - ...si cu al meu, doisprezece. / - mdeah.../ - eu as vrea un brad inalt, cu coroana bogata si nu prea scump.../ - atunci, ia-l pe ala mare, din oras! / - ala mare-mare? / - ala! / - nu vreau chiar asa de mare...cam la doi metri.../ - du-te la gramada aia si alege-l pe care vrei! / - dar cat costa? / - ...mai vedem...negociem, tragem la sorti.../ - stiti...n-am asa de multi bani la mine. / -  ...continuare .
24 comentarii
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...